Lioner Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Γεια σας σήμερα έφτιαξα λογαριασμό και έβγαλα μια χρεωστική κάρτα απο την Πειραιώς και όταν πάω στο paypal.com να κάνω Add Credit, βάζω τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Γιατί γίνεται αυτό παίδες?
Nomikaria Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Εμένα μου το έβγαζε αυτό γιατί δεν είχα βάλει καθόλου χρήματα στην κάρτα(prepaid Τρ.Κύπρου).Μήπως συμβαίνει αυτό ή μήπως η κάρτα δεν έχει ενεργοποιηθεί?
Lioner Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έβαλα 100 ευρώ όταν έβγαλα την κάρτα. Την έκανα σήμερα, μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί?
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Περίμενε και αν αύριο δεν μπορείς ακόμα να την "συνδέσεις" με το paypal, πάρε τηλέφωνο στην εξ. πελατών της Πειραιώς.
Lioner Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Πάντως δεν έχει καμιά σχέση οτι η Τράπεζα Πειραιώς δεν αφήνει την σύνδεση με το Paypal κ τέτοια ε? Είμαι λίγο άσχετος απο αυτά. Θα κάνω αυτό που είπες Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ!
Nomikaria Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τι εννοείς ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν αφήνει τη σύνδεση με Paypal?Ισχύει αυτό?Αν ναι,τότε μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα το paypal να αναγνωρίσει την κάρτα σου.Αλλά καλύτερα να πάρεις τηλ στην Τράπεζα.
Lioner Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Όχι άκυρο αυτό που είπα (έτσι κι αλλιώς χρεωστική είναι γιατί να μην μπεί :-P) Σήμερα το δοκίμασα το πρωϊ και δούλεψε μια χαρά! (Έπρεπε μάλλον να περιμένω να ενεργοποιηθεί η κάρτα) Τώρα μου λέει: Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. (Η paypal μου αφαίρεσε πάντως 1.50€ και θα μου τα ξανά επιστρέψει απ' ότι κατάλαβα) Για να βρω τον 4ψήφιο κωδικό του Paypal που θα τσεκάρω ακριβώς? Τι είναι το card statement?
Nomikaria Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Όχι άκυρο αυτό που είπα (έτσι κι αλλιώς χρεωστική είναι γιατί να μην μπεί :-P)Σήμερα το δοκίμασα το πρωϊ και δούλεψε μια χαρά! (Έπρεπε μάλλον να περιμένω να ενεργοποιηθεί η κάρτα) Τώρα μου λέει: Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. (Η paypal μου αφαίρεσε πάντως 1.50€ και θα μου τα ξανά επιστρέψει απ' ότι κατάλαβα) Για να βρω τον 4ψήφιο κωδικό του Paypal που θα τσεκάρω ακριβώς? Τι είναι το card statement? Card statement είναι η κατάσταση της κάρτας σου(π.χ αν είχες πιστωτική,ο κωδικός θα φαινόταν στο μηνιαίο λογαριασμό).Τώρα που έχεις χρεωστική θα πρέπει να περιμένεις 3-4 μέρες για να έρθει ο κωδικός και μετά είτε θα πάρεις τηλ.στην Τράπεζά σου και θα στον πουν είτε αν μπορείς να δεις τις συναλλαγές σου μέσω ίντερνετ,θα εμφανιστεί εκεί,στην κίνηση της κάρτας σου.Αυτός ο κωδικός θα σε κάνει verified member στο paypal,πράγμα βέβαια που δεν επηρεάζει τις αγορές σου,εγώ είχα κάνει αγορά από ebay προτού γίνω verified και δεν υπήρξε πρόβλημα.Γι'αυτό το λόγο σου αφαιρεί 1,5 ευρώ,ώστε να φανεί σαν "κίνηση" της κάρτας.
Lioner Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Card statement είναι η κατάσταση της κάρτας σου(π.χ αν είχες πιστωτική,ο κωδικός θα φαινόταν στο μηνιαίο λογαριασμό).Τώρα που έχεις χρεωστική θα πρέπει να περιμένεις 3-4 μέρες για να έρθει ο κωδικός και μετά είτε θα πάρεις τηλ.στην Τράπεζά σου και θα στον πουν είτε αν μπορείς να δεις τις συναλλαγές σου μέσω ίντερνετ,θα εμφανιστεί εκεί,στην κίνηση της κάρτας σου.Αυτός ο κωδικός θα σε κάνει verified member στο paypal,πράγμα βέβαια που δεν επηρεάζει τις αγορές σου,εγώ είχα κάνει αγορά από ebay προτού γίνω verified και δεν υπήρξε πρόβλημα.Γι'αυτό το λόγο σου αφαιρεί 1,5 ευρώ,ώστε να φανεί σαν "κίνηση" της κάρτας. Αλλά αφού είναι απλά μια κίνηση γιατί πρέπει να βάλω και τον κωδικό? Άμαν ήταν έτσι να μου είχαν αφαιρέσει 1.50 ευρώ και μετά να μου τα επέστρεφαν άμεσα χωρίς κωδικό και ιστορίες Τώρα που δεν είμαι ακόμα verified μπορώ να αγοράσω έναν λογαριασμό rapidshare?
Nomikaria Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αλλά αφού είναι απλά μια κίνηση γιατί πρέπει να βάλω και τον κωδικό? Άμαν ήταν έτσι να μου είχαν αφαιρέσει 1.50 ευρώ και μετά να μου τα επέστρεφαν άμεσα χωρίς κωδικό και ιστορίες Τώρα που δεν είμαι ακόμα verified μπορώ να αγοράσω έναν λογαριασμό rapidshare? Δεν είναι απαραίτητο να γίνεις verified.Aπλά,αν γίνεις θα σου επιστρέψουν και το 1,5 ευρώ. Τι εννοείς να αγοράσεις λογαριασμό?? Πάντως,και όντας unverified μπορείς να κάνεις αγορές.
androu Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αν έχεις web bank μπορείς να τον δείς αμέσως τον κωδικό για να γίνεις verify !! Διαφορετικά πάς απο την τράπεζα ανανεώνεις το βιβλιάριο ή παίρνεις τηλέφωνο και στον λένε !!
Lioner Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.! Τώρα προσπαθώ να αγοράσω ένα account rapidshare αλλά μου βγάζει αυτό εδώ το error: http://img198.imageshack.us/img198/6740/kostias.jpg Γιατί γίνεται αυτό εφόσον μπορώ να κάνω αγορές αν είμαι ακόμα unverified.
Nomikaria Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.!Τώρα προσπαθώ να αγοράσω ένα account rapidshare αλλά μου βγάζει αυτό εδώ το error: http://img198.imageshack.us/img198/6740/kostias.jpg Γιατί γίνεται αυτό εφόσον μπορώ να κάνω αγορές αν είμαι ακόμα unverified. Τι να σου πω,δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αυτό.Εγώ θα'λεγα να επικοινωνήσεις με την Τράπεζά σου.
Lioner Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τι να σου πω,δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αυτό.Εγώ θα'λεγα να επικοινωνήσεις με την Τράπεζά σου. Να ρωτήσω και το άλλο. Έπρεπε να κάνω Add και BANK ACCOUNT (τον IBAN αριθμό του λογαριασμού μου) ή μόνο η κάρτα αρκεί?
Sotosgl Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Που ειναι ο Narpax να μας διαφωτίσει άραγε; Ξέχασα δεν τον συμφερει.... Oops :-| γίνομαι κακός πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.