panos78 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Έχω το εξής πρόβλημα. Στην εταιρεία που πρόσφατα έπιασα δουλειά, μου αγόρασαν Η/Υ με Vista. Οι υπόλοιποι υπολογιστές της εταιρείας (γύρω στους 30) πλην ενός έχουν ΧΡ. Οι Η/Υ που έχουν ΧΡ βλέπουν κανονικά την περιγραφή που κάθε υπολογιστή. Εγώ όμως και ο άλλος Η/Υ που έχουμε Vista βλέπουμέ μόνο το όνομα του υπολογιστή χωρίς την περιγραφή του. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Σας υχαριστώ εκ των προτέρων.
psycoclan1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ουτε και εσεις στην εταιρεια σας δεν εχετε τεχνικο τμημα???Lol μηπως εχει να κανει με το firewall ή το UAC ?
panos78 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Έχουμε εξωτερικό συνεργείο που είπαν να βάλουν ΧΡ σε όλα τα μηχανάκια αλλά απόφαση της εταιρείας είναι κάθε νεό μηχάνημα που έρχεται να έχει Vista ή τα 7 όταν βγουν, οπότε έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Για αυτό σκέφτηκα να τους βοηθήσω ψάχνοντας. το firewall to έχουν κα τα ΧΡ, το UAC δεν είναι ενεργοποιημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.