GIORGARAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το rapidshare ανήκει στον παραπάνω νόμο, αν ναι ζήτω που καήκαμε...
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το rapidshare ανήκει στον παραπάνω νόμο, αν ναι ζήτω που καήκαμε... Στη Γαλλία διαμένεις?
GIORGARAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στη Γαλλία διαμένεις? Προς το παρόν ναι, απλά είχα ρωτήσει κάτι Γάλλους και μου έλεγαν ότι είναι κυρίως για torrents. Επίσης είναι σίγουροι ότι δεν θα εφαρμοστεί το νομοσχέδιο γιατί οι ISP ζητάνε πολλά λεφτά για την εφαρμογή και το κράτος δεν δίνει τόσα.
sam sam Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δηλαδη πεσ πως ειμαι γαλλος.... και αφηνω ενα φιλο στο σπιτι και κατεβαζει "διαφορα" ( δεν κατεβαζω εγω ) θα κοψουν τη δικη μου συνδεση; αν ο μαλ.... ο γειτονας μπει στο ξεκλειδωτο ασυρμ. δικτυο και κατεβασει κοβουν τη δικη μου ή αν σπασει τον κωδικο του κλειδωμενου δικτυου ( το εχω κανει πολλες φορες.... ) ;;;; ή παω σε ενα ιντερνετ καφε και κατεβασω ... τι θα κοψουν τι συνδεση στην επιχειρηση;;;
GIORGARAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δηλαδη πεσ πως ειμαι γαλλος.... και αφηνω ενα φιλο στο σπιτι και κατεβαζει "διαφορα" ( δεν κατεβαζω εγω ) θα κοψουν τι δικη μου συνδεση; αν ο μαλ.... ο γειτονας μπει στο ξεκλειδωτο ασυρμ. δικτυο και κατεβασει κοβουν τη δικη μου ή αν σπασει τον κωδικο του κλειδωμενου δικτυου ( το εχω κανει πολλες φορες.... ) ;;;; ή παω σε ενα ιντερνετ καφε και κατεβασω ... τι θα κοψουν τι συνδεση στην επιχειρηση;;; Ο ιδιοκτήτης της γραμμής είναι υπεύθυνος! αν ο φίλος σου κάνει βλακείες ναι εσύ θα την πληρώσεις και εξάλλου δεν στην κόβουν την γραμμή, στέλνουν επιστολή πρώτα. Σε internet cafe εννοείται κλειδωμένες πόρτες και λοιπά, το ίδιο και για wifi. Επίσης ο νόμος ισχύει για p2p τελικά οπότε να είναι καλά το rapid.
sam sam Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ο ιδιοκτήτης της γραμμής είναι υπεύθυνος! αν ο φίλος σου κάνει βλακείες ναι εσύ θα την πληρώσεις και εξάλλου δεν στην κόβουν την γραμμή, στέλνουν επιστολή πρώτα. Σε internet cafe εννοείται κλειδωμένες πόρτες και λοιπά, το ίδιο και για wifi. Επίσης ο νόμος ισχύει για p2p τελικά οπότε να είναι καλά το rapid. σε ποσα "κλειδωμενα" μπαινω καθε μερα απο το κινητο μου ( να ειναι καλα το connex.... ). αν ειναι μονο για p2p καπους υπερφερτα θα τους ειναι...τεσπα ακομα δεν εχουμε κατι εμεις...οποτε...
GIORGARAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 σε ποσα "κλειδωμενα" μπαινω καθε μερα απο το κινητο μου ( να ειναι καλα το connex.... ) Δεν διαφωνώ ακόμα και εδώ μπαίνω σε wifi άλλων, για αυτό υποθέτω οι ISP ζητάνε τόσα λεφτά και για εξοπλισμό αλλά φυσικά για αυτό είναι και δύσκολη η εφαρμογή εκτός αν αδιαφορίσουν για τέτοια θέματα και πουν στους πελάτες κλείστε τα wifi (αδύνατον να εφαρμοστεί) ή αύξηση ασφάλειας, δεν ξέρω πως ακριβώς. Γενικά γελάνε ότι είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Υ.Γ. Η forthnet διαβάζω ότι δεν ξέρει ποιος πλήρωσε θα ξέρει και τι κατεβάζουν?
o_magazatoras Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Υ.Γ. Η forthnet διαβάζω ότι δεν ξέρει ποιος πλήρωσε θα ξέρει και τι κατεβάζουν? Λάθος.Ξέρει και πάρα πολύ καλά μάλιστα,βλέπε παλιά ανακοίνωση σύλληψης ατόμων που μοίραζαν κλειδιά mova...
GIORGARAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Λάθος.Ξέρει και πάρα πολύ καλά μάλιστα,βλέπε παλιά ανακοίνωση σύλληψης ατόμων που μοίραζαν κλειδιά mova... Α ναι το ξέχασα αυτό, τυχαία θα έγινε μην ανησυχείς θα τους κάρφωσαν...
DJ_WOODY Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όσο και να μην μας αρέσει το μέτρο αυτό, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι απόλυτα δίκαιο και θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη.Κάποια στιμγή πρέπει να τεθούν κάποιοι κανόνες και στο διαδίκτυο, όσον αφορά τουλάχιστον την ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν μας αρέσει αλλά η ζωή προκειμένου να είναι πιο δίκαιη μερικές φορές μπορεί να είναι και δυσάρεστη για κάποιους. Καλα κατσε ναγινει και μετα γραψε στο forum το αντιθετο.Ρε παιδια δεν το εχετε καταλαβει ολοι αν εβγαινε ενας μα ενας ομως και ελεγε " ναι απαγορευεται το κατεβασμα ταινιων παιχνιδιων τραγουδιων αλλα 1ον.Αυτο που θελετε θα το βρισκετε εκει σε πολυ καλη τιμη και οχι αυτες οι ^%@&@$%&*@ (καταλαβατε) θα το βρεις εκει τοσο οχι θα το βρεις αλλου τοσο και κτλ.δλδ μπαινουν μεσαζωντες για να αγορασεις κατι με 5 ευρω και μετα ανακαλυπτεις πως κανει 1. 2ον.θα υπαρχουν φθηνοτερες χρεωσεις στα παγια για ιντερνετ(μονο που πληρωνεις τον οτε αν τα βαλεις ολα μεσα εχεις παρει ολη την δισκογραφια του εκαστοτε τραγουδιαρη) και 3ον.Πας σινεμα να δεις μια ταινια και πληρωνεις 8+οτιδηποτε μλκια φας η πιεις και στο τελος λες αντε και του χρονου περιπτερο να δουμε κανενα γνωστο ηθοποιο σε επαναληψη. Μα ειναι πραγματα αυτα ; Δεν φτανει που ειμαστε η γενια των 700 ευρω σου λενε φαε στην μαπα ενα παροχο που στα τρωει πληρωσε το cd του τραγουδιαρη που θες ε δες και καμμια ταινια για να ξελαμπικαρει το νιονιο σου απο το pc και στο τελος γλυφεις το δακτυλο σου μεχρι τελος του μηνα....ωραιααα
dimitris__ Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όχι μόνο θα τη φάμε αδιαμαρτύρητα, αλλά θα πληρώσουμε και το τεράστιο κόστος που χρειάζεται για το σωστό φακέλωμά μας. Κι εμείς δεν είμαστε Γαλλία να σηκώσουμε και κεφάλι...
Teaser Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παιδιά, εξακολουθώ να επιμένω στη διάκριση μεταξύ δίκαιου/νόμιμου και επιθυμητού. Όλους μας συμφέρει να κατεβάζουμε δωρεάν, το κάνω και εγώ, αλλά αν κάποιοι από εμάς ήταν δημιουργοί ή καλλιτέχνες δεν θα θέλαμε να αποθαρυνόμασταν ως προς το έργο ή την καλλιτεχνική έμπνευση λόγω ύπαρξης του διαδικτύου. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό, υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα κάποιων δημιουργών και με κάποιον τρόπο θα πρέπει να προστατεύονται. Μπορεί να μας φαίνεται απαράδεκτο ένα τέτοιο μέτρο αλλά αυτό οφείλεται στην απόλυτη ελευθερία που έχουμε συνηθίσει να έχουμε στα πλαίσια του διαδικτύου.
pournaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μπορει να διασταυρωθει αυτο με την υποτιθεμενη συνεχιση της πληρωμης με κομενη συνδρομη; Στην προηγουμενη ειδηση απο οπου μες εστειλε εδω ο mod δεν υπαρχει λινκ.
kurkosdr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μπορει να διασταυρωθει αυτο με την υποτιθεμενη συνεχιση της πληρωμης με κομενη συνδρομη; Στην προηγουμενη ειδηση απο οπου μες εστειλε εδω ο mod δεν υπαρχει λινκ. Εγω επιμενω. Τι θα γινει με τα ανοικτα wifi, που μερικοι επιτηδες τα αφηνουν ανοικτα, επειδή ειναι γκουβαρντάδες και μερακληδες βρε αδερφε. Αμα ο αλλος κατεβαζει, εμεις θα την πληρωνουμε. Ή θα τον αναγκασουν να το κλειδωσει. Ποια net cafe ωρε, μια φορα πηγα να μπω, και ειχαν σετάρει net limiter οπου εκοβε την ταχυτητα στα 20ΚΒ/s, ωστε να μην κολλαει το WoW των διπλα. Παρτε το λαπτοπακι σας και πατε στα πανεπιστημια, εκει εχει...
masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αρχίζουν και σφίγγουν τα πράγματα και το τοπίο θα αλλάξει αλλά πως θα διαμορφωθεί είναι εξαιρετικα αβεβαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα