Προς το περιεχόμενο

Ασύρματες κάρτες usb

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω καποια.. Απλως πήρα 1 απο 1 παιδι για να τη δοκιμάσω γιατι θέλω να παρω και γω.. Είναι αυτή..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616454

Νομίζω την υποστιρίζει και το backtrack....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει συμβατοτητα με linux ....

USB Adapter ασύρματης δικτύωσης στα 2.4GHz συμβατό με τα πρότυπα 802.11b και 802.11g. Υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και 54Mbps. Υποστηρίζει αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας για 802.11g: 54, 48, 36, 24, 18,12, 9, 6 Mbps.

# Συχνότητα Λειτουργίας: 2.4 GHz.

# Σύνδεση: USB 2.0.

# Τύπος κεραίας: Εσωτερική.

# Ασφάλεια: 64/128-bit WEP, WPA / WPA2.

# Συμβατότητα: Windows 2000 και Windows XP.

# Διαστάσεις: 9 x 29 x 87mm (H x W x D).

# Βάρος: 20gr.

Δεν εχει συμβατοτητα με linux ....

Σοβαρο κριτηριο!

Την ιδια ακριβως καρτα δοκιμασα τον Δεκεμβριο, οταν εψαχνα να παρω κατι ασυρματο σε usb ή pci για το νεο σταθερο μου (που τελικα δεν πηρα ποτε).

Εχει το ιδιο ακριβως τσιπακι της realtek με την pci εκδοση της εδω και φυσικα παιζει με την μια στο linux, ακομα και με τον παλιο πλεον 2.6.26. Δεν θυμαμαι το ακριβες ονομα του module, αλλα αν θες μπορω να την ξαναδανειστω και να σου πω στα σιγουρα.

Στην συστηνω αφοβα.

Το αν κατι παιζει με την μια (plug'n'play) δεν εξαρταται απο τη διανομη, αλλα απο τον πυρηνα που εχει αυτη γιατι μεσα εκει βρισκονται τα modules για τις περισσοτερες συσκευες.

Βεβαια, πολλες διανομες δινουν προεγκατεστημενα και αλλα modules που δεν περιλαμβανονται στον πυρηνα. Πχ το sidux, σε σχεση με το debian που δεν δινει τιποτα, δινει 10+ modules ετοιμα, pre-compiled για τον πυρηνα που εχει εκεινη τη στιγμη. Και τα κανει και update μεσω του apt σε καθε update του πυρηνα.

Τη δοκιμασα στο backtrack και νομίζω δουλεύει γιατί το kissmet αρχισε έψαχνε μόνο του σε όλα τα κανάλια για δύκτια αλλά δεν έβγαζε τπτ.. Μάλλον δεν έχει κανένα εδώ γύρω...

κολλησες με το backtrack..ολες παιζουν στο backtrack(σχεδον)το χω δοκιμασει σε τοσα λαπτοπια...ποτε δεν ειδα προβλημα

αλλα δεν σε πιανω τι εννοεις παιζει?ακουγεται λιγο πονηρο.Δεν ξερω αν εννοεις injection.γιατι πολυ backtrack αγωνιες βλεπω.

συμπερασμα> συνδεομαι στο διαδικτυο=παιζει --->ναι

παιζει=inj ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...