SeKoS Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ακομα και αν υπαρχει τετοιο ποσοστο ειναι πολυ μικρο αλλα και απο τους κατοικους αυτους ποσοι θελουν να ασχοληθουν με υπολογιστες ??? Για μενα οποιαδηποτε πολιτικη οδηγει σε μειωση τιμων χωρις μειωση ποιοτητας ειναι θεμιτη. Εσύ που ξέρεις αγοράζεις υπολογιστή όποτε πρέπει ενώ αυτοί όποτε κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι ακόμα και αν δεν ξέρουν να το φτιάξουν θα πάρουν νέο υπολογιστή. Πάει αργά; Πέτα το πάρε νέο. Με την ίδια λογική ίσως και εσύ κάνεις πράγματα παραπάνω σε χώρους που μπορεί να μην ξέρεις. Όπως κάνουμε όλοι. Επιπλέον: Κόβω πιστωτικό αμα πουλήσεις δικό μου = περισσότερο κέρδος για τον λιανοπωλητή (το αγοράζει πιο φτηνά το πουλάει το ίδιο) περισσότερο κέρδος για τον πωλητή = πουλάω μονοπώλειο Πουλάω μονοπώλειο = πουλάω όσο ακριβά γουστάρω γιατί ξέρω οτι θα πουλήσω
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Επιπλέον: Κόβω πιστωτικό αμα πουλήσεις δικό μου = περισσότερο κέρδος για τον λιανοπωλητή (το αγοράζει πιο φτηνά το πουλάει το ίδιο) περισσότερο κέρδος για τον πωλητή = πουλάω μονοπώλειο Πουλάω μονοπώλειο = πουλάω όσο ακριβά γουστάρω γιατί ξέρω οτι θα πουλήσω Να διαφωνησω για αυτο που εκανα εγω bold. Ποιος εμποδιζει και τον ανταγωνιστη να κανει το ιδιο ??? Γιατι το ονομαζεις μονοπωλιο. Μονοπωλειο ειναι κατι που για καποιους λογους πουλαει μονο ενας . Την διαδα Ιντελ και AMD μπουρουμε να την ονομασουμε δυπωλειο αλλα καμμια απο μονη της μονοπλειο.Εγω προλαβα και κατι επεξεργαστες syrix και καποιοι απο εδω μεσα και πολλους αλλους....Ποιος τους εκλεισε ??
SeKoS Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πουλάω μονοπώλιο στους λιανοπωλητές εννοώ... Η ουσία είναι ότι η ΕΕ έχει δίκιο imho
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πουλάω μονοπώλιο στους λιανοπωλητές εννοώ... Ακομα κι ετσι ποιος απαγορευει σε αλλους ανταγωνιστες να κανουν πιστωσεις επι των πωλησεων ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 η οικονομική τους κατάσταση...
grimpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Βρε την φουκαριάρα την Intel, το σύμπαν και η φασιστική Κομισιόν συνομωτούν εναντίον της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 η οικονομική τους κατάσταση... Πολυ σωστα...Και ποιος ευθυνεται για αυτο ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι δεν "νοιάζονται" για αυτό... διότι αν αφήσουν την Intel να κάνει ότι θέλει οι μικρότερες εταιρίες αργά ή γρήγορα θα κλείσουν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι δεν "νοιάζονται" για αυτό... διότι αν αφήσουν την Intel να κάνει ότι θέλει οι μικρότερες εταιρίες αργά ή γρήγορα θα κλείσουν... Και οι μικροτερες εταιριες τι κανουν για να ανταγωνιστουν την Intel ????
grimpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον Platano που το παίζει κινέζος, δεν φταίει η Intel που πάσαρε τους σαβουρό P4/Netburst για τόσα χρόνια και ταυτόχρονα στραγγάλιζε την AMD μέσω των συμφωνιών της με τους OEMS, την ίδια περίοδο που η AMD ήταν στην αγορά με 64bit, πραγματικούς Dualcores, ανώτερες αποδόσεις και πραγματική αξία στα λεφτά. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται τώρα να το παίξει καινοτόμος και μάγκας με τον i7, μια πλήρες αντιγραφή της αρχιτεκτονικής της AMD, σαφέστατα ποιο βελτιωμένη άλλα όχι και καινοτόμος όπως πολλά fanboys θέλουν να πιστεύουνε. Να σημειωθεί οτι η Intel με τον i7 αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του διαγωνισμού της DARPA για τα συστήματα νέας γενιάς supercomputers, με νικητές την IBM/PowerPC και AMD/Opteron, λόγω ανεπάρκειας scaling της αρχιτεκτονικής της στους i7 για συστήματα άνω των 100.000 επεξεργαστών, αυτά για την Innovator Intel. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2009 από grimpr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Και οι μικροτερες εταιριες τι κανουν για να ανταγωνιστουν την Intel ???? ότι μπορούν προφανώς...
Razor333 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μισο γιατι κατι δεν καταλαβαινω! Η Ευρωπαικη ενωση εριξε προστιμο 1.06δις ευρω στην intel για την προμηθεια (μιζα αλλιως) προς εταιριες που πουλανε/φτιαχνουν κλωνους PC αν χρησιμοποιουν δικα της προιοντα. Και καλα εκανε, αφου προφανως αυτη την μιζα, θα την πληρωσουμε εμεις στην τελικη τιμη καθε PC. Γιατι ρε E.E το προστιμο ποιος θα το πληρωσει? Αφου στον τελικο καταναλωτη θα περασει! Ή μηπως θα μοιρασετε τα λεφτα του προστιμου σε οποιον αγορασε προιον intel για το PC του?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 αυξήσεις τιμών στα υπάρχοντα προϊόντα δεν πρόκειται να κάνουν πάντως... λογικά είτε με απολύσεις είτε με πιο αυξημένες τιμές (αν τους παίρνει) στα καινούρια που θα βγουν...
betadine Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μου φαινεται οτι η ΕΕ βρήκε νεο τροπο να αντιμετοπισει την οικονομικη κριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα