angievsl Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Βρε παιδια, αναζητώ το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο ανήκει η οδός Κασσάνδρας στην Καστέλλα (Νομαρχία Πειραιά). Μήπως ξέρετε κανένα site για ευρεση του Ο.Τ. γιατί με την πολεοδομία δε βρίσξκω άκρη και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν....: Σας ευχαριστώ πολύ!
blacksuede Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πρέπει να πας από εκεί...αλλιώς δεν πρόκειται να κάνεις δουλειά... πολεοδομία είναι αυτή...
peravrexei Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Βρε παιδια, αναζητώ το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο ανήκει η οδός Κασσάνδρας στην Καστέλλα (Νομαρχία Πειραιά). Μήπως ξέρετε κανένα site για ευρεση του Ο.Τ. γιατί με την πολεοδομία δε βρίσξκω άκρη και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν....:Σας ευχαριστώ πολύ! Ψάξε με google map
xpapias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το επαναφέρω. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ψάχνω πχ το οικοδομικό τετράγωνο 24 στο Ν. Ηράκλειο χωρίς να γνωρίζω οδους από τις οποίες περικλείεται. Πως θα μπορούσα να το βρω? Τα παραπάνω 2 site δεν έχουν τέτοιου είδους πληροφορίες.
Str Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 από την εκάστοτε πολεοδομία. ελάχιστες πόλεις (εγώ γνωρίζω μόνο για Αθήνα) έχουν και κάποιο site που κάνει και αυτή τη δουλειά ανάμεσα στις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει... και όχι δεν το θυμάμαι...
nandiapts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιο είναι το οικοδομικό τετράγωνο για τις οδούς Αναστάσεως κ Πίνδου, Παπάγου Αττικής; Ευχαριστώ !
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 4 οικοδομικά τετράγωνα είναι. Ποιό θες;
gpantel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 που μπορώ να βρω ποιο είναι το οικοδομικό τεράγωνο στο Βύρωνα στις οδούς Ν. Εφέσσου, Μυκάλης, Βουτζά και Παλαιών Πατρών Γερμανού;
KATER_INA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλημερα βρε παιδια και εγω εχω σπασει το κεφαλι μου απο χθες και δεν μπορω να βρω το οικ.τετραγωνο του σπιτιου μου καθε βοηθεια δεκτη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα