Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια, αναζητώ το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο ανήκει η οδός Κασσάνδρας στην Καστέλλα (Νομαρχία Πειραιά). Μήπως ξέρετε κανένα site για ευρεση του Ο.Τ. γιατί με την πολεοδομία δε βρίσξκω άκρη και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν....::mad:

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Βρε παιδια, αναζητώ το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο ανήκει η οδός Κασσάνδρας στην Καστέλλα (Νομαρχία Πειραιά). Μήπως ξέρετε κανένα site για ευρεση του Ο.Τ. γιατί με την πολεοδομία δε βρίσξκω άκρη και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν....::mad:

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ψάξε με google map

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το επαναφέρω.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ψάχνω πχ το οικοδομικό τετράγωνο 24 στο Ν. Ηράκλειο χωρίς να γνωρίζω οδους από τις οποίες περικλείεται. Πως θα μπορούσα να το βρω?

Τα παραπάνω 2 site δεν έχουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Δημοσ.

από την εκάστοτε πολεοδομία. ελάχιστες πόλεις (εγώ γνωρίζω μόνο για Αθήνα) έχουν και κάποιο site που κάνει και αυτή τη δουλειά ανάμεσα στις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει... και όχι δεν το θυμάμαι...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιο είναι το οικοδομικό τετράγωνο για τις οδούς Αναστάσεως κ Πίνδου, Παπάγου Αττικής; Ευχαριστώ !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

που μπορώ να βρω ποιο είναι το οικοδομικό τεράγωνο στο Βύρωνα στις οδούς Ν. Εφέσσου, Μυκάλης, Βουτζά και Παλαιών Πατρών Γερμανού;

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα βρε παιδια και εγω εχω σπασει το κεφαλι μου απο χθες και δεν μπορω να βρω το οικ.τετραγωνο του σπιτιου μου καθε βοηθεια δεκτη!! :(

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...