Προς το περιεχόμενο

Lexicon Alpha ερώτηση για χαλασμενο ηχο και ερω. για 5,1

Iced_Earth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,έχω μια ερώτηση και θα ηθελα τα φωτα σας:-).

Καταρχήν,μπορώ να εγκαταστήσω 5.1 ή περισσότερα ηχεία στήν κάρτα ηχου μου?(Lexicon Alpha);

Δεύτερον,εάν ανεβάσω την ποιότητα σε 24bit, ή αυξήσω τη συχνότητα σε κάτι περισσότερο από 44kh/z παίρνω έναν διαστρεβλωμένο ήχο και τίποτα άλλο. :( γιατί;

Τέλος, στο Device Manager (τρέχοντας Windows 7 x64, αλλά και στα Vista που είχα πριν μια βδομάδα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.) Μου βγαζει την "κάρτα" ως "USB Audio Device" αλλα και σαν "Unknown Device" (με λιγα λογια,εχει δυο συσκευες αντι για μια..αμα την αποσυνδέσω,χανονται και οι δυο) Δοκίμασα reinstall,αλλα ματαια..παλι ακριβως το ιδιο..εντομετακσυ ο ηχος στην χαμηλοτερη συχνοτητα ειναι οκ,αλλα γιατι ολα αυτα που προανεφερα γινονται? Ευχαριστω για την προσοχη σας :-)

Δημοσ.
Γιατί την αγόρασες την συγκεκριμένη κάρτα;

Γιατι ηταν η πιο value for money στα 110 E και επιδη εχει μονο οσα channels χρειαζομαι για ηχογραφηση κιθαρας..! :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα και δυστυχώς έχω το ίδιο πρόβλημα.

Drivers για χ64 δεν υπάρχουν οπότε είναι trial and error η υπόθεση.

Σε χ32 παίζει μια χαρά, αλλά μερικές φορές όταν την χρησιμοποιώ με το guitar rig, τα παίζει τελειως και το μοναδικό που βγάζει είναι παράσιτα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της κάρτας η του guitar rig για να είμαι ειλικρινής, μιας και δεν την έχω δοκιμάσει με κάποιο άλλο software.

Για output δίνω αναλογικά σε 2 Behringer MS20 active speakers.

Κάποιος με το ίδιο ή παραπλήσιο setup που να έχει κάποια λύση γι αυτό;

Δημοσ.
Τα ιδια και με την lambda παιδες μονο σε mac παιζει ρολοι.

Οσο για το guitar rig μονο με asio4all ειναι κομπλε

asio4all μου έλυσε το προβλημα μου με το guitar rig, να σαι καλα!:-D

Δημοσ.

να εχεις υποψειν σου ομως οτι το asio4all αν δουλευεις με sonar θα σου μπερδεψει λιγο τους drivers.

Δεν ειναι τιποτα ομως με λιγο παιδεμα ειναι και εκει κομπλε.

Στο λεω για να μην φρικαρεις και αρχισεις απεγκαταστασεις και τετοια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για x64 παίζετε μπάλλα με M-Audio για την ώρα... Ειδικά αν έχετε συστήματα με πάνω από 4GB RAM (υπάρχει bug με Audio Drivers σε Windows based machines που έχουνε RAM >4GB).

Ως ώρας σε επαγγελματικές και ημι-επαγγελματικές λύσεις, θα βολευτείτε με M-Audio και με Terratec κάρτες (για x64)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...