Sorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Σίγουρα, οι i7 είναι η καλύτερη επιλογή για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά δυστηχώς, η τιμή τους είναι πολύ αυξημένη, συν οτι θα χρειαστεί να αγοράσω και μνήμες σε αυτήν την περίπτωση. Chipset με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν με ενδιαφέρει, αφού πριν 2-3 βδομάδες πήρα μια Ati 4850. Όπως και δεν με ενδιαφέρουν M/B με 2 PCI, Sli ή Crossfire δεν πρόκεται να χρησιμοποιήσω ποτέ. Αυτό που βλέπω να γίνεται τελικά, είναι να χτυπάω μια Asus P5Q και να βρώ απο την δουλειά μου έναν Intel Core-Duo. Το άλλο θέμα, είναι των δίσκων. Όλοι αυτοί που έχω είναι σε IDE. Οπότε θα χρειαστώ νεόυς Sata δίσκους, και χρησιμοποιώ πλυθηντικό γιατί τους θέλω σε raid 0.
pcos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 από δίσκους θα σου πω μονο για WD green. αυτούς ξέρω αυτούς εμπιστεύομαι. ήσυχοι δροσεροί και οικονομικοί σε ρεύμα.
@topos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αν τρωγεσαι με o/c πηγαινε για 720 x3 black edition,σηκωνει αρκετο πειραγμα κ ισως να μπορεσεις να ξεκλειδωσεις κ τον 4 πυρηνα. Αν δεν πολυψηνεσαι να το ψαξεις πηγαινε σε phenom II 810.. Ιντελ μονο κανενα dual core(παιρνουν καλο o/c) εαν θελεις να την βγαλεις προχειρα,τo 775 εχει ψοφησει..
mohic4n Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Όντως το 775 δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και μάλλον δεν συμφέρει να το αναβαθμίσεις... 2ο post σου που διαβαζω σημερα και λες το ιδιο πραγμα. Δεν ξερω στη συνεχεια βεβαια, αν θα το δω κι αλλες φορες. Και η ερωτηση μου: Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν εχει μεγαλη διαρκεια ζωης ακομη το 775? Στο σφυριξε κανεις μεσα απο την Intel, για να καταλαβω δλδ... Εγω πιστευω οτι 2 χρονακια τα εχει ακομη μπροστα του χαλαρα. Και σε εναν χρονο απο τωρα θα μπορεις να φτιαξεις ενα γ@μ@τ0 pcακι με Quad 775 και DDR2 μνημουλες, που θα τρεχει τα τοτε προγραμματα αρκετα γρηγορα (μιας και θα υποστηριζουν περισσοτερους απο 2 core cpus). Φιλικα παντα.
pcos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 δεν θυμαμαι να το διαβασα καπου αλλα ειναι μια εκτιμηση για το μελλον. δεν νομιζω η ΙΝΤΕΛ να το πει αυτο, δεν τη συμφερει, αλλα επειδη εχει γινει η στροφη για τον memory controller on chip στον ι7, τοτε ολα τα επομενα μοντελα θα ειναι ετσι, οπως και τα νεα στα 32nm. οποτε φυσικο ειναι το 775 να μην μπορει να τα υποστηριξει. απο του χρονου λοιπον εικαζεται οτι νεα μοντελλα για το 775 θα σταματισουν να βγαινουν.
val007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 πιστευω οτι σίγουρα όμως θα σταματισει μέχρι το 2010.
DeareN Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 έχω βαρεθεί πια να αλλάζουν συνέχεια το chipset. Πριν 3 μήνες έδωσα λεφτά για 775...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.