Προς το περιεχόμενο

Αγορα 23" οθονη

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Σκεφτομαι να παρω οθονη για ps και λεω για 23", κλεινω προς αυτη γιατι την εχει ενας φιλος μου σε 22" και ειναι πολυ ευχαριστημενος αλλα δε ξεφευγει και σε τιμη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169356

Εγω θα ηθελα τη γνωμη σας για το μεγεθος της 23" Φοβαμαι να μην ειναι υπερβολη σαν χρηση pc-windows. Ενταξει εννοειτε για TV - ταινιες κτλ θα ειναι καλη.

Τι λετε??? :-)

Δημοσ.

Η οθόνη που θες να αγοράσεις δεν είναι διαθέσιμη.Εγώ στο pc μου έχω μια 19'' και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν νομίζω να σου χρειάζεται τόσο μεγάλη.Πάρε μια των 19 ή 20.

Δημοσ.

τι λέτε ρε :P η αγορά οθόνης διαστάσεων 22+ είναι μονόδρομος πλεόν από πολλές απόψεις χρηστικότητας, απόλαυσης, κ.ο.κ

Δημοσ.

Σαν κάτοχος αυτού του μοντέλου έχω να σου δηλώσω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο την απόδοση σαν PC monitor και σαν TV. Απλά συνήθως λένε να μην προτιμάς οθόνες με διαγώνιο με μονό αριθμό ιντσών (πχ 23'') γιατί στην ουσία "τετραγωνίζεται" η 16:9 και συνήθως 'κόβει' απο αριστερά και δεξιά της εικόνας.

Στα συν της οθόνης είναι η εγγύηση 0 καμμένων pixels. Και τέλος για σχέση τιμής-προϊόντος την βρίσκω πολύ καλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...