steant Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλησπερα! Σκεφτομαι να παρω οθονη για ps και λεω για 23", κλεινω προς αυτη γιατι την εχει ενας φιλος μου σε 22" και ειναι πολυ ευχαριστημενος αλλα δε ξεφευγει και σε τιμη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169356 Εγω θα ηθελα τη γνωμη σας για το μεγεθος της 23" Φοβαμαι να μην ειναι υπερβολη σαν χρηση pc-windows. Ενταξει εννοειτε για TV - ταινιες κτλ θα ειναι καλη. Τι λετε???
alexziog Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η οθόνη που θες να αγοράσεις δεν είναι διαθέσιμη.Εγώ στο pc μου έχω μια 19'' και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν νομίζω να σου χρειάζεται τόσο μεγάλη.Πάρε μια των 19 ή 20.
some1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 τι λέτε ρε η αγορά οθόνης διαστάσεων 22+ είναι μονόδρομος πλεόν από πολλές απόψεις χρηστικότητας, απόλαυσης, κ.ο.κ
DeareN Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 με μια 22'' lg full hd πιστεύω οτι είσαι καλειμμένος..
Frantic Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Σαν κάτοχος αυτού του μοντέλου έχω να σου δηλώσω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο την απόδοση σαν PC monitor και σαν TV. Απλά συνήθως λένε να μην προτιμάς οθόνες με διαγώνιο με μονό αριθμό ιντσών (πχ 23'') γιατί στην ουσία "τετραγωνίζεται" η 16:9 και συνήθως 'κόβει' απο αριστερά και δεξιά της εικόνας. Στα συν της οθόνης είναι η εγγύηση 0 καμμένων pixels. Και τέλος για σχέση τιμής-προϊόντος την βρίσκω πολύ καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.