Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παίδες όποιος ενδιαφέρεται για το Muay Thai και είναι στο Ηράκλειο ας μου στείλει ένα μυνιματάκι η ας ποστάρει εδώ να σας πώ πληροφορίες! Είμαστε η ΜΟΝΗ σχολή που διδασκόμαστε την τέχνη απο άνθρωπο που ξέρει! Έχουμε και γκρούπ στο facebook (Εγώ το έφτιαξα) http://www.facebook.com/tos.php?v=1.0&canvas=1#/group.php?sid=6fbddcf94fc69b37ee000aae98b429aa&gid=64424077717&ref=search Επίσης κάνουμε και βασικές τεχνικές αυτοάμυνας Brazilian Jiu Jitsu !
sno0py Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παίδες όποιος ενδιαφέρεται για το Muay Thai και είναι στο Ηράκλειο ας μου στείλει ένα μυνιματάκι η ας ποστάρει εδώ να σας πώ πληροφορίες!Είμαστε η ΜΟΝΗ σχολή που διδασκόμαστε την τέχνη απο άνθρωπο που ξέρει! Έχουμε και γκρούπ στο facebook (Εγώ το έφτιαξα) http://www.facebook.com/tos.php?v=1.0&canvas=1#/group.php?sid=6fbddcf94fc69b37ee000aae98b429aa&gid=64424077717&ref=search Επίσης κάνουμε και βασικές τεχνικές αυτοάμυνας Brazilian Jiu Jitsu ! Φιλε ενδιαφερομαι εγω(ισως και καποιοι φιλοι μου)αλλα οχι αυτον τον καιρο απο νεα σεζον αλλα υπαρχει ενα θεμα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οχι για την σχολη σας γενικα στο Ηρακλειο για muay thai. Δηλαδη πχ για καποιον που θελει να παει να μαθει την συγκεκριμενη τεχνη σε χαλαρο προγραμμα και οχι για να παει να σκοτωνεται κλπ παιζει.Γιατι μονο για το δευτερο εχω ακουσει.
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αυτά που ακούς είναι βλακείς. πάμε για να μάθουμε αυτοάμυνα και κυρίως το κάνουμε για τον εαυτό μας. Δέν πάμε για να μάθουμε να σκοτώνουμε. και όποιος τα λέει αυτά προφανώς δέν ξέρει απο πολεμικές τέχνες. Και ο δάσκαλος είναι πολύ καλός! Άν θέλεις ελάτε σε μια προπόνηση να δείτε. και πέρα απο την προπόνηση είμαστε καλή παρέα και φίλοι.πάμε και για καφέ. Ο δάσκαλος είναι γαμώ τους ανθρώπους! Και μου έχει πεί το εξής. Τον ρώτησα ποιά είναι η καλύτερη αυτοάμυνα? Και μου είπε: "να είσαι καλός άνθρωπος"
sno0py Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αυτά που ακούς είναι βλακείς. πάμε για να μάθουμα αυτοάμυνα και κυρίως το κάνουμε για τον εαυτό μας.Δέν πάμε για να μάθουμε να σκοτώνουμε. και όποιος τα λέει αυτά προφανώς δέν ξέρει απο πολεμικές τέχνες. Και ο δάσκαλο είναι πολύ καλός! Άν θέλεις ελάτε σε μια προπόνηση να δείτε. Μακαρι γιατι και εγω σε τετοια φαση θελω οπως και οι αλλοι αλλα με αυτα που ακουσαν το ξανασκεφτηκαν(οτι και καλα πανε εκει και καθε φορα με μολωπες φευγουν τα παιδια). Εγω εχω και 6χρονη εμπειρια απο Καρατε σοτοκαν πριν χρονια και θα με ψηνε μια εμπειρια απο muay thai αλλα το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι μεχρι σεπτεμβριο δεν θα μπορω παντως οταν το παρω αποφαση θα ερθω να παρακολουθησω!
Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ναί όποτε θέλεις μπορείς να μου πείς. Αφού έχεις και εμπειρία τότε μια χαρά!
Daemonos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Άντε φέρτε κόσμο να γουστάρουμε! Έχουμε και μπλουζάκια!
sno0py Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Άντε φέρτε κόσμο να γουστάρουμε!Έχουμε και μπλουζάκια! Παντως αν θες δωσε μου τπτ infos για την σχολη γενικα σε pm αν θες
kritifan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 παιδια εωδιαφερομαι και εγω για μαι ται μηπωσ μπορεισ να μου στειλεισ το τηλεφωνο του δασκαλου για να συννενοηθω?
pettheo30 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 TIGER CLUB Panagiotis Piroulakis Lived and Trained 10 Years in Thailand with many Fights. Χριστομιχαλη Ξυλουρη / (Διπλα στις σχολες ΟΑΕΔ,πισω απο το JUMBO) 6986030467 , 6936007401 ---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ---------- Muay Thai Παναγιωτης Πηρουλακης Χριστομιχαλη Ξυλουρη / (Διπλα στις σχολες ΟΑΕΔ,πισω απο το JUMBO) 6986030467 , 6936007401
mangepsamin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τον ρώτησα ποιά είναι η καλύτερη αυτοάμυνα? Και μου είπε: "να είσαι καλός άνθρωπος" Μυαλο, οχι παιξε γελασε :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.