kurkosdr Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εγώ που έχω Macbook Pro με GeForce 8600M GT, το οποίο πάρα το WoW που παίζω σε 1920χ1080 δεν έχει βγάλει πρόβλημα, μπορώ να κάνω κάτι ωστε να μην βγάλει κάποια στιγμή αργότερα; To καλυτερο θα ηταν να επικοινωνησεις με την apple να δεις αν μπορουν να σου το αλλαξουν. Σε καθε περιπτωση 1)Καθαρισμα σκονης απο το εσωτερικο του laptop, εγω βαζω ηλεκτρικη σκουπα κατω απο το ανεμιστηρακι για 5 δευτερολεπτα και τα ρουφαει ολα, δεν το ανοιγω για να μην χαω εγγυηση 2)Χρηση βασης, κανει πολύ διαφορα 3)Να το δουλευεις σε "θερμοαγωγιμες" επιφανειες οπως γυαλι ή μεταλλο και οχι ξυλο, και ποτε πανω σε υφασματα και τραπεζομαντηλα 4)Καθαρισμα της σκονης απο το τραπεζι πριν παιξεις Αυτα, αλλα καλυτερα θα ειναι να δεις αν μπορουν να στο αλλαξουν Δεν μπορώ να μη γράψω. Οπου βρίσκω ευκαιρία θα ρίχνω θάψιμο.HP DV9362ea πήγε για πέταμα = 1350€. Φταίχτης HP + Nvidia. Σιγά μη ξαναγοράσω από αυτές τις 2 εταιρείς. Προσπάθησα αρκετά με την Hp αλλά με έγραψε κανονικά. Η εγγυηση ειναι δυο χρονια. Κανε φασαρια και απειλησε να κινηθεις νομικα, δεν εχουν δικαιωμα να στο κανουν. Τι θα πει δηλαδη δεν στο παιρνουν για αντικατασταση, αφου ειναι δικαιωμα σου.
paraskdi Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Απαράδεκτη η NV. Τρέμω για την κάρτα του δικού μου laptop. Το πρόβλημα είναι μόνο για HP & DELL;
smilefreeware Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η εγγυηση ειναι δυο χρονια. Κανε φασαρια και απειλησε να κινηθεις νομικα, δεν εχουν δικαιωμα να στο κανουν. Τι θα πει δηλαδη δεν στο παιρνουν για αντικατασταση, αφου ειναι δικαιωμα σου. Ρώτησα λίγο παραπάνω και έμαθα ότι : Η εγγύηση είναι όσο σου δώσει ο κατασκευαστής. Γίνεται 2 ΑΝ αποδειχτεί ότι είχε ελάττωμα.
Deos24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 H Apple την έχει κάνει 2 χρόνια για όσα παρουσιάσουν πρόβλημα.
ROFLMAO Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι με Dell XPS 1530 kai Nvidia 8400. Απο θερμοκρασίες μέχρι και τηγανητά αυγά μπορείς να ψήσεις πάνω στο laptop. Μετά απο έναν χρόνο (2 χρόνια εγγύηση) εποικηνώνησα με DELL και μου έδωσαν ένα patchaki για το Bios του laptop. Η κατάσταση καλυτέρεψε -όσον αφορά τις θερμοκρασίες- αλλα δεν ξέρω αν είναι κάποιο είδος downgrade που ουσιαστικά θα μου κρατήσει ζωντανό το λαπτοπ μέχρι να λήξει η εγγύηση. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 νομίζω ότι αυξάνει τα rpm του fan...άρα θεωρητικά το fan θα τα φτύσει συντομότερα...
kurkosdr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 νομίζω ότι αυξάνει τα rpm του fan...άρα θεωρητικά το fan θα τα φτύσει συντομότερα... To fan δεν θα τα φτυσει, η καρτα δεν ξερω κατα ποσο ψυχεται καλα.
antonis_wrx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 παιδιά το πρόβλημα αφορούσε κάποιες προβληματικές παρτίδες και έχει πλέον διορθωθεί; γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο dellάκι και κάποια από τα υποψήφια έχουν 8400..
kurkosdr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 παιδιά το πρόβλημα αφορούσε κάποιες προβληματικές παρτίδες και έχει πλέον διορθωθεί; γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο dellάκι και κάποια από τα υποψήφια έχουν 8400.. Μεχρι η πιο αναξιοπιστη εταιρια του κοσμου, γνωστη και ως nvidia, να ξανακανει την πατατα της. Και ενας φιλος μου ειχε παρει 7600 σε λαπτοπ hp, και πεταγε artifacts ακομα και οταν ηταν στο net ή εγραφε στο word (μαυρα κουτια, και που και που αναβοσβηνε η οθονη). Αναγκαστηκαμε να την κλοκαρουμε λιγο πιο κατω για να μην τα πεταει. Δεν το ειχαμε πειραξει καθολου απο τοτε που το παραλαβαμε. Απαραδεκτο.
ion77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Είχα προτείνει στο αδελφό μου και αγόρασε τελικά, έναν ACER με nvidia 8400. Αγορά τον Νοέμβριο του 2007 (εγγύηση 1 έτος). Η κάρτα απεβίωσε παίζοντας μόνο ProEvolution. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες βελτιώθηκαν λίγο, με την αγορά βάσης, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό αρκετό. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ nvidia 8400.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα