Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα αν αφορα την σειρα 8000 τοτε θα πρπεει να υπαρχει προβλημα και σε αλλους φορητους κατασκευαστες..

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μήπως έχει αναφερθεί πουθενά ποιες είναι οι κάρτες με πρόβλημα;
Αυτες με τσιπ G84M: GeForce 8600M GS, GeForce 8600M GT, GeForce 8700M GT

Αυτες με τσιπ G86M: GeForce 8400M G, GeForce 8400M GS, GeForce 8400M GT

Βασικα, ειναι οι "χαμηλες" ως "μεσαίες", καρτες της NVIDIA της σειρας 8, οι mobile (στα desktop συστηματα υπαρχει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας, αρα μεγαλυτερα περιθωρια για official overclocking, αρα εκει το προβλημα που προεκυψε απο την αυξηση του voltage που εκανε η nvidia δεν φαινεται, λογω μικροτερης θερμικης καταπονησης του τσιπ)

Αρα αν αφορα την σειρα 8000 τοτε θα πρπεει να υπαρχει προβλημα και σε αλλους φορητους κατασκευαστες..

Οπως ειπε και αλλο μελος, και οι υπολογιστες της Apple ειχαν προβληματα. Βασικα, ολα τα λαπτοπς με αυτες τις καρτες πρεπει να εχουν προβλημα, εκτος ισως απο μερικα πολύ "ψυχρα" με πολύ καλη ψυξη.

Συμφωνα με το inquirer, η Nvidia προσπαθησε να περιορισει το προβλημα και να πει οτι μονο ορισμενες παρτιδες που σταλθηκαν στην hp (και μετα προσθεσε και στην dell) ειχαν προβλημα, αλλα το inquirer ειπε οτι κανενας κατασκευαστης καρτων γραφικων δεν φτιαχνει διαφορετικες καρτες γραφικων για καθε κατασκευαστη και αρα θα εχουν και αλλοι υπολογιστες προβλημα.

Απλά, το προβλημα φανηκε πρωτα στα pavilion της hp (μιας και ειναι τα λαπτοπς με μεγαλο μεριδιο αγορας και τα πιο θερμοαιμα), μετα στα dell λογω μεριδιου αγορας παλι, και μετα "μεμονωμενα περιστατικα" σε διαφορους αλλους κατασκευαστες.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να πω?

για λαπτοπ με nvidia ειναι οτι χειροτερο...

Επεξ/σία από blaxos
Δημοσ.

Εγώ που έχω Macbook Pro με GeForce 8600M GT, το οποίο πάρα το WoW που παίζω σε 1920χ1080 δεν έχει βγάλει πρόβλημα, μπορώ να κάνω κάτι ωστε να μην βγάλει κάποια στιγμή αργότερα;

Δημοσ.

που μπορουμε να δουμε χρησιμοποιωντας το gpuz ποιοι σειριακοι αριθμοι εχουν προβλημα???ειμαι κατοχος ενος hp pavilion dv6680ev με την 8400gs.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι 6 και 7 ήταν οι προβληματικές.

οι σειρές 6χχχ & 7χχχ? link plz or it didn't happen

Δημοσ.

Δλδ ρε παιδια, αν θελω τωρα να αγορασω καποιο λαπτοπ καλο, δεν θα μπορω λογω του οτι φοραει τετοια καρτα??

• Super Moderators
Δημοσ.

προσπάθησε να τις αποφύγεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.
οι σειρές 6χχχ & 7χχχ? link plz or it didn't happen

Σορρυ ρε συ, αλλά ξέρω ότι η Eidos έβγαλε patch για το Tomb Raider Underworld για να διορθώσει το πρόβλημα που είχαν οι κάρτες Nvidia των σειρών 6 και 7.

Αν εσείς λέτε ότι οι προβληματικές ήταν οι 8, τότε σίγουρα και οι 6+7 δεν πάνε πίσω.. :confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση όμως με το πρόβλημα που έχουν οι συγκεκριμένες στις οποίες αναφέρεται το topic :o

Δημοσ.

Ολες οι 8400 εχουν πρόβλημα ή μερικές? Αν μερικές

α) που μπορούμε να βρούμε τους σειραικούς με πρόβλημα

β) πως βλέπουμε τον σειρικό της δικιά μας κάρτας

Εχω ενα LG με GF 8400, Ποτέ δεν μου υπερθερμένεται καθόλου. αλλά δεν παίζω και πολλά παιχνίδια (μια εποχή έπαιζα COD2). Επιπλέον το τρέχω σε economy mode. Απλά δεν θέλω όταν πάω να παίξω το COD4 να "σκασει" καμια κάρτα :) :D

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μη γράψω. Οπου βρίσκω ευκαιρία θα ρίχνω θάψιμο.

HP DV9362ea πήγε για πέταμα = 1350€.

Φταίχτης HP + Nvidia.

Σιγά μη ξαναγοράσω από αυτές τις 2 εταιρείς.

Προσπάθησα αρκετά με την Hp αλλά με έγραψε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...