vradi Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλημέρα Θέλω να αγοράσω ένα κράνος Arai και κάνοντας μία έρευνα αγοράς βρήκα την καλύτερη τιμή στο http://www.xmoto.gr Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναγοράσει από το internet και έχω ένα σχετικό ενδοιασμό. Κάποια συμβουλή? ευχαριστώ
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 αν θες να αγοραζεις απο το internet κ απο εξωτερικο εντελως αφοβα θα πας σε μια τραπεζα της προτιμησης σου κ θα ζητησης μια προπληρωμενη πιστωτικη καρτα. οποτε εσυ ας πουμε οτι θελεις να αγορασεις απο το internet ενα κρανος που κοστιζει 300 ευρω (μην γελασει κανεις με την τιμη ειμαι ασχετος). πας εσυ στην τραπεζα κ βαζεις στην καρτα 300 ευρω κ μετα γυρνα σπιτι σου κ κανεις την αγορα. στην περιπτωση που καποιος βρει τον κωδικο της καρτας σου κ παει να κανει καποια αγορα δεν θα μπορει γιατι η καρτα σου θα ειναι αδεια. ειναι ακριβως σαν τα καρτοκινητα. πας αγοραζεις ενα νουμερο για το κινητο σου (Cosmote,Vodafone κ.α.) κ βαζεις ας πουμε 10 ευρω μεσα για να στελνεις μηνυματα. αν καποιος σου κλεψει το κινητο σου θα μπορει να ξοδεψει μονο τα 10 ευρω ή οσα εχουν απομηνει απο αυτα κ ετσι δεν θα χρεωθεις περεταιρω.
alterrix Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 αν θες να αγοραζεις απο το internet κ απο εξωτερικο εντελως αφοβα θα πας σε μια τραπεζα της προτιμησης σου κ θα ζητησης μια προπληρωμενη πιστωτικη καρτα. οποτε εσυ ας πουμε οτι θελεις να αγορασεις απο το internet ενα κρανος που κοστιζει 300 ευρω (μην γελασει κανεις με την τιμη ειμαι ασχετος). πας εσυ στην τραπεζα κ βαζεις στην καρτα 300 ευρω κ μετα γυρνα σπιτι σου κ κανεις την αγορα. στην περιπτωση που καποιος βρει τον κωδικο της καρτας σου κ παει να κανει καποια αγορα δεν θα μπορει γιατι η καρτα σου θα ειναι αδεια.ειναι ακριβως σαν τα καρτοκινητα. πας αγοραζεις ενα νουμερο για το κινητο σου (Cosmote,Vodafone κ.α.) κ βαζεις ας πουμε 10 ευρω μεσα για να στελνεις μηνυματα. αν καποιος σου κλεψει το κινητο σου θα μπορει να ξοδεψει μονο τα 10 ευρω ή οσα εχουν απομηνει απο αυτα κ ετσι δεν θα χρεωθεις περεταιρω. Ειναι αρκετα ασφαλες το Paypal αν βαλω τον κωδικο της χρεωστικης visa μου;
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ειναι αρκετα ασφαλες το Paypal αν βαλω τον κωδικο της χρεωστικης visa μου; αν κ δεν ειδα καπου στο site που εδωσες υποστηριξη για paypal, εννοειται πως ειναι πολυ ασφαλες. ειναι ακομα μια δυκλιδα ασφαλειας. αλλοστε το χρησιμοποιει τοσος κοσμος (κ εγω), αν υπηρχε καποιο προβλημα θα ειχε μαθευτει
Nearly_God Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Για να μην έχεις κανέναν ενδοιασμό παρήγγειλε αυτό που θέλεις και πλήρωσέ το με αντικαταβολή. Διαφορετικά πληρώνεις με την πιστωτική (ή την χρεωστική σου). Ειναι αρκετα ασφαλες το Paypal αν βαλω τον κωδικο της χρεωστικης visa μου; Το συγκεκριμένο site από όσο είδα δεν δέχεται πληρωμές μέσω paypal. (δες εδώ)
PETERANOS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Για τη δεν πληρώνεις με αντικαταβολή, είναι ο πιο ασφαλές τρόπος συναλλαγής!!! Λόγο ποσού (Πάνω από 200€) δεν θα χρεωθείς και έξοδα Αντικαταβολής!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.