tsomoloko Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ποιο θεωρειτε καλυτερο προγραμμα για αντιγραφη μουσικων cds τα οποια ειναι scratched ή αλλοιωμενα ? Δοκιμασα με το cdroller αλλα δε μου αρεσει το οτι η διαδικασια γινεται σε 2 βηματα και πρεπει να ειμαι παρων και στα 2. Θα προτιμουσα ενα προγραμμα που θα βαζω ενα κενο cd στο recorder και το πρωτοτυπο (χτυπημενο) στο αλλο drive και θα κανει αυτοματα την διαδικασια... Γνωριζετε κατι μηπως? Ευχαριστω.
Dj_kourampies Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 μόνο exact audio copy για όλα τα audio cds, scratched και μη.
grimpr Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 http://www.dbpoweramp.com/cd-ripper.htm Θες και το κατάλληλο CDR/DVDR Reader όμως για μεγαλύτερη επιτυχία, όλες οι συσκευές δεν είναι ίδιες.
tsomoloko Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το EAC μπορει μεν να ειναι εμπιστο, παραυτα ειναι δυσχρηστο για scratched cds, ενω με το dbpoweramp και το cdroller γινεται το extract με πολυ πολυ καλα αποτελεσματα (ακουστικα). Κανω δοκιμες με το dbpoweramp και επιστρεφω με εντυπωσεις
mangelasakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γενικα μηπως ξερετε κανενα καλο προγραμμα για εγγραφη audio cd;; Ειμαι Dj κ γραφω παρα πολλα cd κ με το nero που τα εγραφα ως τωρα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Καμια φορα μου κανει κατι σκαλωματα στα κοματια κ ετσι δεν μιξαρωνται... Ειχα δοκιμασει κ με Ashampoo αλλα σε αυτο αντιμετωπιζα αλλο προβλημα. Τα εγραφε σε πολυ χαμηλη ενταση οποτε το αποριψα. Αυτα ευχαριστω...
accipio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πολύ καλό και ειδικά για audio cd είναι το Burrrn. Δεν ξέρω όμως αν θα καλύψει τις ανάγκες σου, γιατί είναι πολύ απλό πρόγραμμα, χωρίς προχωρημένες δυνατότητες όπως το Nero.
tsomoloko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Κανω δοκιμες με το dbpoweramp και επιστρεφω με εντυπωσεις Τελικα με το dbpoweramp γινεται η δουλεια μεσω configuration της Accurate τεχνολογιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.