Προς το περιεχόμενο

Thomson Tg585 v7

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια παρελαβα σημερα ακριβως αυτο το ρουτερ μιας και το προηγουμενο μου (D-link) καηκε. Το προβλημα εχει ως εξης, πριν καει το προηγουμενο ρουτερ μου κατεβαζα με μαχιμουμ ταχυτητα 1.4 - 1.5Mbps απο Rapidshare, Nvidia, ATI και παει λεγοντας. Τωρα με αυτο το ρουτερ κατεβαζω ΜΑΧ 550Kbps. Αυτο που θελω να ξερω ειναι

1. μηπως παιζει κανενα προβλημα απο το δικτυο της Forthnet γιατι που και που συμβαινει?

2. Μηπως πρεπει να ρυθμισω εγω κατι στο ιδιο το ρουτερ για να "ανοιξω" την συνδεση στα μεγιστα της?

Οποιος ξερει κατι ας το πει γιατι εχω τρελαθει τις τελευταιες 3 ωρες να προσπαθω να βρω τη λυση και δεν γινεται κατι. Φυσικα και το εχω με καλωδιο ethernet και οχι wireless.

Δημοσ.

Μπες στο interface του ρούτερ και δες σε τι ταχύτητα κλειδώνει. Τώρα το τι φταίει δεν μπορώ να το φανταστώ. Εγώ το πήρα στη θέση ενός Linksys που παρουσίαζε προβλήματα στις μεγάλες ταχύτητες, και παίζει άψογα - κλειδώνει σταθερά στα 20+ Mbps χωρίς αποσυνδέσεις. Εγώ είμαι με Conn-X.

Δημοσ.

Κλειδωνει ακριβως στα ιδια οσο και το προηγουμενο δηλαδη στα 1021 / 13774. Παντως περα απο το σημερινο "γνωστο" σκηνικο με την Forthnet που τρωει φρικες καποιες μερες του μηνα (λες και εχει περιοδο) ισως να υπαρχουν πραγματα για ρυθμιση στο συγκεκριμενο ρουτερ που μου διαφευγουν. Δεν ειναι και το ποιο "φιλικο" περιβαλον για ρουτερ ουτε και το ποιο ρυθμισιμο οποτε οποιος ξερει κατι ας το πει.

Σιγουρα θα προτιμουσα αντικατασταση ιδιο με το παλιο μου D-link (πολυ καλο ρουτερακι) αλλα δεν ειχαν και μου εδωσαν αυτο.

Δημοσ.

δεν υπαρχει ρυθμιση για το μεγιστο.μονο Username kai pass παιρνας και απλα παιζει αφου ειτε κλειδωσεις ειτε απενεργοποιησεις το ασυρματο.με download manager δοκιμασες?

Δημοσ.

Ναι με τα ιδια προγραμματα κατεβαζω οπως και πριν. Απλα δεν μπορω να δω με τιποτα πανω απο 550 αν και τωρα που κατεβαζω βλεπω 800. Καμια βλακεια της Forthnet παιζει να ειναι παντως. Πιστευω οτι κατα τις 1-2 το βραδυ θα δω ακριβως τι παιζει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ----------

Λοιπον παλικαρια ολα καλα, χωρις να κανω απολυτως τιποτα ειδα την συνδεση μου απο 473 αποτομα στα 1376. Σιγουρα βλακειες της Forthnet ηταν, τωρα το ξερουμε.

Δημοσ.

υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτόματο reconnect αμα πέσει η γραμμή? Αν ναι που είναι ??

Γιατί μερικές φορές χρειάζεται να μπώ απο το web interface και να πατήσω connect. Και καλά αμα είμαι σπίτι . .. ...

Δημοσ.
υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτόματο reconnect αμα πέσει η γραμμή? Αν ναι που είναι ??

Γιατί μερικές φορές χρειάζεται να μπώ απο το web interface και να πατήσω connect. Και καλά αμα είμαι σπίτι . .. ...

oso Ξερω δεν υπαρχει.κανονικα ειναι αυτο reconnect απο default.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω και εγω το thomson tg 585 v7 , αλλα πισω στισ θυρες ethernet δεν γραφει stb, το συνδεσα στο tv box αλλα δεν παιζει , υπαρχει καποιος τροπος να παιξει iptv? καποιο αρχειο? ευχαριστω

Δημοσ.

του οτε γραφει μονο Stb και ειναι παραμετροποιμενο για το δικο του iptv.τωρα αν επαιρνες το firmware αυτο ειναι αλλο θεμα.αν το εχουν καπου.η καποιο user.ini αρχειο με τις ρυθμισεις .γιατι ειχαν πει οτι αμα κανεις firmware update χανεις το iptv αλλα το ξαναπερνας με ενα αρχειο.αλλα το Iptv θα ειναι μονο για οτενετ οχι γενικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...