Προς το περιεχόμενο

Thomson Tg585 v7

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς; Εγώ το firm του Ο.Τ.Ε. έχω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ----------

Του έκανα ένα reset από το κουμπί που έχει και τώρα όταν πάω να το σετάρω λέει:

>Warning: Running Easy Setup is not possible. There are no templates present. 

Τι είναι αυτό πάλι;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:18 ----------

Όταν συνδέομαι από το καλώδιο κατεβάζει μια χαρά στο wireless είναι το πρόβλημα. Επίσης ακόμη δεν μπορώ να κάνω manual setup.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:02 ----------

Έχω τρελαθεί εντελώς. Σε windows με wireless σε 802.11b channel 6 με WPA2-AES κατεβάζει full. Σε Linux δεν πάει πάνω από 80. Με το Philips CGA5722 με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στα Windows και σε Linux πάει κομμάτια. Με το που βάζω το TG585 στο Linux πάει πάνω από 80. Αν αλλάξω το 802.11b σε g τότε πάει τέρμα και στο Linux. Τι μπορεί να είναι αυτό;

Υγ 1: Έχω δοκιμάσει και χωρίς encryption.

Υγ 2: Για το πρόβλημα με το setup έκανα firmware update στο 7.4.3.2. Πάει το iptv (αλήθεια, ο ΟΤΕ δίνει το firmware με το iptv; ).

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα δοκίμασα. Αλλά στα ίδια κανάλια το Philips παίζει μια χαρά. Εμπλέκεται και το λειτουργικό μέσα. Αφού σε Windows παίζει σωστά.

Δημοσ.

Με καλώδιο είναι οκ. Και με το νέο firmware κάνει το ίδιο. το ίδιο κάνει και με pppoE και με pppoA (σε pppoA μου έχουν πει από τον ΟΤΕ ότι παίζει καλύτερα η πόρτα μου). Από άλλον υπολογιστή (με win) που είναι συνδεδεμένος ασύρματα κατεβάζει full (ναι, κλείνω τον έναν πριν δοκιμάσω με τον άλλον να κατεβάσω κάτι).

Τέλος πάντων το αφήνω σε b/g που λειτουργεί οκ.

Firmware ο ΟΤΕ δίνει (με iptv);

Δημοσ.

Εννοώ ότι το δικό μου με 8χχχ firmware παίζει χάλια ενώ με 7χχχ μια χαρά.

Τα firmware δεν είναι του ΠΟΤΕ και δεν έχουν iptv

Δημοσ.

προχθές πήρα το router απο forthnet άλλα δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμη (τώρα έχω γραμμή ISDN και του router είναι PSTN).

Αυτό που με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του ασύρματου δικτύου. Απο ότι διάβασα εδώ δεν είναι δυνατή με όλα τα firmware. Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιά firm το κουμπάκι είναι λειτουργικό?

Δημοσ.

το iptv το κρατας με καποιο τροπο και με το neo firmware νομιζω ΝΟΜΙΖΩ.και β.καπου χαθηκα με το προβλημα σουθ.αφου με b/g λες οτι παει full με το thomson παντου τι σε πειραζει το b/g?giati me ολα αυτα που εχεις γραψει δεν εχω καταλαβει καν τι ειναι το προβλημα.

Δημοσ.
προχθές πήρα το router απο forthnet άλλα δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμη (τώρα έχω γραμμή ISDN και του router είναι PSTN).

Αυτό που με ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του ασύρματου δικτύου. Απο ότι διάβασα εδώ δεν είναι δυνατή με όλα τα firmware. Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιά firm το κουμπάκι είναι λειτουργικό?

με 7 ναι με το 8 οχι.και β.αφου μπορεις να το κλεισεις μεσα απο το μενου οποτε οτι και να εχεις δεν εχεις θεμα.η forthnet το δινει με το 7.β.μην μου πεις για ακτινοβολια εκτος αν εχεις μονωσει ολο το σπιτι με μολυβδο για να μην περνανε και τα αλλα δικτυα.

Δημοσ.

Τώρα που δοκίμασα σε g ή σε b/g πάει οκ. Μόνο όταν είναι σε b και με λειτουργικό σύστημα Linux πάει μέχρι 80 (την ίδια στιγμή σε Windows είναι οκ). Μου φαίνεται πολύ περίεργο και προσπαθούσα να δω τι μπορεί να είναι. Τέλος πάντων, αφού σε b/g λειτουργεί καλά το ξεχνάμε.

Για το ip-tv έχεις κάτι ποιο συγκεκριμένο να διαβάσω;

Δημοσ.

Τελικά για το ip-tv αρκεί να φορτώσει το user.ini από του Ο.Τ.Ε. Κυκλοφορούν αρκετά user.ini.

Το b είναι πολύ χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις σε σχέση με το "ρυπογόνο" g.

Δημοσ.

Παιδιά, ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει...:

Έχω το συγκεκριμένο router και ταυτόχρονα με το pc μου που είναι συνδεδεμένο μέσω ασύρματου δικτύου θέλω να συνδεθώ μέσω Wi-Fi και πάλι αλλά με το PocketPC μου.

Είναι ένα Asus P535 με Windows Mobile 6.5 unofficial από τους xda-developers (αν θέλει κάποιος το link ας μου το πει)το οποίο αποδεδειγμένα μπαίνει παντού και είναι πραγματικά η πρώτη φορά που έχει φάει τέτοιο σκάλωμα. Το κινητό βλέπει το δίκτυο, ζητάει κωδικό(που έχω βάλει εγώ στο router), τον βάζω, αλλά δεν συνδέεται ποτέ. Εννοείται πως μέσα από τις ρυθμίσεις Wi-Fi του P535 για το συγκεκριμένο δίκτυο έχω επιλέξει την ίδια κωδικοποίηση με το router (Wpa-Psk νομίζω).

Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι πάει στραβά?

Α το iPhone 3G μπαίνει κανονικά :confused:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
Τελικά για το ip-tv αρκεί να φορτώσει το user.ini από του Ο.Τ.Ε. Κυκλοφορούν αρκετά user.ini.

Το b είναι πολύ χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις σε σχέση με το "ρυπογόνο" g.

nai kati γινεται με το User ini.για ποιο λογο ειναι χρησιμο το b?και γιατι ρυπογονο?μονο αν θες να στισεις καναποιο σταθερο λινκ εχει νοημα το b.

Παιδιά, ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει...:

Έχω το συγκεκριμένο router και ταυτόχρονα με το pc μου που είναι συνδεδεμένο μέσω ασύρματου δικτύου θέλω να συνδεθώ μέσω Wi-Fi και πάλι αλλά με το PocketPC μου.

Είναι ένα Asus P535 με Windows Mobile 6.5 unofficial από τους xda-developers (αν θέλει κάποιος το link ας μου το πει)το οποίο αποδεδειγμένα μπαίνει παντού και είναι πραγματικά η πρώτη φορά που έχει φάει τέτοιο σκάλωμα. Το κινητό βλέπει το δίκτυο, ζητάει κωδικό(που έχω βάλει εγώ στο router), τον βάζω, αλλά δεν συνδέεται ποτέ. Εννοείται πως μέσα από τις ρυθμίσεις Wi-Fi του P535 για το συγκεκριμένο δίκτυο έχω επιλέξει την ίδια κωδικοποίηση με το router (Wpa-Psk νομίζω).

Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι πάει στραβά?

Α το iPhone 3G μπαίνει κανονικά :confused:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

δοκιμη αλλο καναλι δοκιμη αλλο κλειδωμα.αν εχεις βαλει wpa+wpa2 δοκιμασε σκετο wpa αν εχεις βαλεις wpa δοκιαμσε wpa+wpa2 αν εχεις wpa2 τοτε δοκιμασε wpa+wpa2. αν δεν πετυχει τοτε wep η firmware update

Δημοσ.
δοκιμη αλλο καναλι δοκιμη αλλο κλειδωμα.αν εχεις βαλει wpa+wpa2 δοκιμασε σκετο wpa αν εχεις βαλεις wpa δοκιαμσε wpa+wpa2 αν εχεις wpa2 τοτε δοκιμασε wpa+wpa2. αν δεν πετυχει τοτε wep η firmware update

Ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω ένα-ένα αυτά και θα στείλω πίσω feedback.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...