Zeron2862 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 όλα καλά με το ρεσετ ηρθε και εστρωσε. Μονο που τωρα το πρωι μπηκα κανονικα σερφαρα και μετα απο 10 λεπτα εβγαλε χ κατω δεξια στο σηματακι. Εγω συνεχισα να ειμαι μεσα χωρις προβλημα. Στη σελιδα του ρουτερ το εδειχνε κονεκτιντ ενω στο παραθυρο που ψάχνει για τίς ασύρματες την έδειχνε ανενεργί. Και πάτησα κονεκτ και εκανε μια ωρα ακουαρινκ αντρεσ. Ολο αυτο το εγραψα απο το νοκια και ναι δεχετε και WAP. Εκανα και ρεσταρτ και συ δεθηκε αλλα παλι τα ιδια. 3φορες το εκανα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως κοβετε πολι συχνα.Λετε να κανει τπτ ι forthnet επειδιι ειναι καινουργια ι συνδεσι? ΤΕΛΙΚΑ το συνδεσα με ethernet και δουλευει τζαμι... Το wireless ομως σyνεχιζει να διακοπτετε συνεχεια.Φτεει το pc ή η forthnet?
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ρε παιδια μην ξανακουσω οτι φταιει ο Provider επειδη δεν παιζει το ασυρματο.α.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.β.δοκιμη με αλλο κλειδωμα.γ.καρφωτες Ip στην καρτα δικτυου.4.βαλε το καναλι χειροκινητα στο ρουτερ ειτε 1 ειτε 6 ειτε 11 και ξαναδοκιμασε.
Zeron2862 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 να αλλαξω το firmwire του ρουτερ απο 7 σε 8 λες να γινει κατι?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ξεκινα με το αποπανω που εγραψα και τελευταιο αυτο.
Zeron2862 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Λοιπον αλλαξα τα καναλια πρωτα σε 6 και συνδεθηκε αλλα αποσυνδεθηκε αμεσως. Το εβαλα στο 11 και δεν συνδεοταν καν.στο 1 ηταν εξαρχης.το εβαλα απο wep σε wpa και παλι τα ιδια.εβαλα σταθερο ip.τα drivers τησ καρτας δικτυου ειναι τα τελευταια.Τελικα ΤΠΤ.Μηπως με το ρεσετ που εκανα γτ πεχτηκε κατι λετε να του σβηστικε καμια ρυθμιση?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 nope.ξανακανε reset αμα ειναι αλλιως firmware update.
Brazdas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Γράφω εδώ το πρόβλημά μου για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω το Thompson TG782 και είναι ενεργοποιημένο το ασύρματο δίκτυο (το λαμπάκι του wireless είναι πράσινο). Ψάχνω πόση ώρα για να βρω έναν τρόπο να το απενεργοποιήσω αλλά τίποτα. Μήπως έχει να προτείνει κάτι κάποιος; Δεν νομίζω να μην γίνεται να το απενεργοποιήσεις, θα είναι μεγάλη καφρίλα αυτό!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 192.168.1.254 κατω αριστερα home network μετα πανω δεξια κλικ στο εικονιδιο thomson που δειχνει ενα ασυρματο ετα πανω δεξια configure και ετα απο κατω το τετραγωνακι που λεει για enable.επισης και απο το κουμπι μπροστα ισως να κλεινει για 15 seconds πατημενο
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μου έφεραν από τον ΟΤΕ το συγκεκριμένο router. To firmware που έχει είναι το 7.4.2.7 by OTE (i.p. tv port). Παίζει μια χαρά. Θα ήταν "φρόνιμο" να του κάνω ενημέρωση; Με νέο firm θα λειτουργεί και το κουμπί για το ασύρματο; Υπάρχει κάποιο καλύτερο;
accipio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Κι εγώ με αυτό το FW είμαι (όχι του ΟΤΕ, αλλά "της μαμάς"). Λειτουργεί άψογα προς το παρόν (εκτός από το κουμπί για το ασύρματο - αλλά αυτό δεν με πειράζει), οπότε δεν το αλλάζω. Άσ' το κι εσύ να δεις πώς θα πάει κι αν λειτουργεί σωστά, κράτα το, ποιος ο λόγος να το αλλάξεις;
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μου έφεραν από τον ΟΤΕ το συγκεκριμένο router. To firmware που έχει είναι το 7.4.2.7 by OTE (i.p. tv port). Παίζει μια χαρά. Θα ήταν "φρόνιμο" να του κάνω ενημέρωση; Με νέο firm θα λειτουργεί και το κουμπί για το ασύρματο; Υπάρχει κάποιο καλύτερο; Κι εγώ με αυτό το FW είμαι (όχι του ΟΤΕ, αλλά "της μαμάς"). Λειτουργεί άψογα προς το παρόν (εκτός από το κουμπί για το ασύρματο - αλλά αυτό δεν με πειράζει), οπότε δεν το αλλάζω. Άσ' το κι εσύ να δεις πώς θα πάει κι αν λειτουργεί σωστά, κράτα το, ποιος ο λόγος να το αλλάξεις; με το 7 firmware δεν γινεται να μην κλεινει το ασυρματο.απλα θελει για 15 seconds μεσα.αν βαλεις το 8 τοτε το κουμπι δεν το κλεινει και απλα το κλεινεις απο το μενου.οποτε αστο .αν και ειμαι υπερ των αλλαγων firmware επειδη ειναι ολοκληρη ιστορια για να κρατησεις to ip tv Οπως ειχα διαβασει και γενικως το firmware update δεν γινετε μεσα απο το μενου αλλα με εφαρμογη αστο οπως ειναι.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 ε ναι καλυτερα εκτος αν εχεις ορεξη για δοκιμες και πειραματισμους οποτε εκει οκ.η αν δεν σε νοιαζει το Iptv.
firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Γιατί με το Thomson η ταχύτητα μου πέφτει στα ~80 kBps; Μόλις συνδέσω το Philips πιάνει 212 σταθερά στο κατέβασμα του ίδιου αρχείου (από ftp.ntua.gr). Το δοκίμασα 3 φορές. Είναι κάποια ρύθμιση που το κάνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.