Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εβαλα την 24αρα συνδεση της forthnet πριν 2 μερες και το download ειναι κοντα στα 200kb/s. Mπηκα στο speedtest.net και μου εβγαλε 10Mbps download. Ενω αν μπω στη σελιδα του router μου λεει στο bandwith (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 13.804.Eπισης το λαμπακι του ασυρματου αναβει κιτρινο και οχι πρασινο οπως διαβασα σε αλλο θεμα.Το firmwire του ειναι 7.4.2.7. Τα 200 μου τα εφτασε απο το rapidshare free user νομιζω πως δεν αλλαζει κατι.
vdanasto Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καταρχήν μην δίνεις πολύ σημασία στα speedtest, δεν είναι έγκυρα, καθώς εξαρτώνται από τον φόρτο που έχει το δίκτυό τους την στιγμή που κάνεις το τέστ. Αν θέλεις να μετρήσεις την μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος, χρησιμοποίησε έναν download manager και κατέβασε κάποιο αρχείο από σελίδες όπως τις Nvidia, Microsoft, Apple κλπ. Το free user στο rapidshare φυσικά και δεν σου δίνει την μέγιστη ταχύτητα. Το κίτρινο-πορτοκαλί λαμπάκι σημαίνει ότι έχεις κλειδώσει το ασύρματο με WEP κωδικοποίηση. Αλλάζοντάς την σε WPA-WPA2 (κάτι που σου συστήνω) θα γίνει πράσσινο.
basilis5 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 εγω με το ιδιο ρουτερ ,με κανονικο λογαριασμο στο rapidshare και με χρηση flashget πιανω το μεγιστο της γραμμης μου σε 4ννετ (6-7μβιτ)
Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ναι ομως στιν σελιδα του router το bandwidth ειναι στα 13 και οχι στα 24. γτ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010165 Και σερφάρετε… * Στο σπίτι, με απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps Welcome to Greece.
iNorganic Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Κ στο εξωτερικο νομιζω στις adsl γραμμες ΕΩΣ 24μβς(up to 24 mbps) ειναι. Αλλα δεν νομιζω να εχουν τοσο πολυ τα δικα μας χαλια -__-
Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 συμφωνα με το πινακακι που εχει στην forthnet που λεει για την αποσταση απο το κοντινοτερο τηλ. κεντρο ειμαι λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο μακρια αλλα και παλι τετοια ταχυτητα δεν προκειται να φτασω..στην ελλαδα ειμαστε :S ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- Nαι ωστοσο κατι αλλο προεκυψε.. παταω το 192.168.1.254 για να μπω στο ρουτερ και θελει ονομα χρηστη και κωδικο ...αλλα δεν ξερω ποιον?
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 συμφωνα με το πινακακι που εχει στην forthnet που λεει για την αποσταση απο το κοντινοτερο τηλ. κεντρο ειμαι λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο μακρια αλλα και παλι τετοια ταχυτητα δεν προκειται να φτασω..στην ελλαδα ειμαστε :S ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- Nαι ωστοσο κατι αλλο προεκυψε.. παταω το 192.168.1.254 για να μπω στο ρουτερ και θελει ονομα χρηστη και κωδικο ...αλλα δεν ξερω ποιον? ναι κ φυσικα στην Ελλαδα ειμαστε! εχω κ εγω Forthnet ΕΩΣ 24Mbps (συμφωνα με την διαφημιση) κ πιανω 1,267Mbps απο τα 24 που μπορω να φτασω (θεωρητικα). τεσπα.... απο αυριο θα εχω Tellas κ θα σας πω κ ταχυτητες. για δοκιμασε να πατησεις enter χωρις να γραψεις τιποτα αλλιως γραψε user: admin pass: admin
vdanasto Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Nαι ωστοσο κατι αλλο προεκυψε.. παταω το 192.168.1.254 για να μπω στο ρουτερ και θελει ονομα χρηστη και κωδικο ...αλλα δεν ξερω ποιον? Username: Administrator Password: κενό
Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δεν επιασε τπτ απο αυτα που μου ειπατε :S...με ενα ρεσετ θα ειναι οκ? εβαλα και το δισκακι αλλα και αυτο μου το ζητητσε.Tο λεει "thomson gateway"
vdanasto Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Τα default username και password είναι αυτά που σου έγραψα. Αν δεν μπαίνει τότε κάποιος τα έχει αλλάξει. Κάνε hard reset για να τα επαναφέρεις (από το κουμπάκι στην πίσω πλευρά του router), αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Και κλείδωσε το ασύρματο με WPA καθώς μπορεί με το WEP άνετα να συνδεθεί κάποιος γνώστης στο router σου και να αλλάξει αυτός τα username/password.
Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 το πατισα το ρεσετ απο πισω αλλα ουτε εσβισε ουτε εκανε κατι αλλο. το πατισα ετσι οπως ειναι αναμενο.
vdanasto Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Πρέπει να το κρατήσεις αρκετή ώρα (~10 sec νομίζω). Θα το δείς, θα σβήσουν όλα τα λαμπάκια και το Power θα γίνει κόκκινο.
Zeron2862 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 οκ το εφτιαξα. ευχαριστο κιολας.λεω να το αφισω με WEP για να συνδεετε το κινητο μου(nokia 5800)
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εβαλα την 24αρα συνδεση της forthnet πριν 2 μερες και το download ειναι κοντα στα 200kb/s. Mπηκα στο speedtest.net και μου εβγαλε 10Mbps download. Ενω αν μπω στη σελιδα του router μου λεει στο bandwith (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 13.804.Eπισης το λαμπακι του ασυρματου αναβει κιτρινο και οχι πρασινο οπως διαβασα σε αλλο θεμα.Το firmwire του ειναι 7.4.2.7. Τα 200 μου τα εφτασε απο το rapidshare free user νομιζω πως δεν αλλαζει κατι. το max Που θα κατεβασεις θα ειναι 1400 kilobytes ναι ομως στιν σελιδα του router το bandwidth ειναι στα 13 και οχι στα 24. γτ;ειναι μεχρι 24.με βαση αποσταση και ποιοτητα χαλκου.εχω δει 24 εχω δει και ναμην παιζει καθολου λογω 5 Km αποστασης.δεν υπαρχει minimum Κ στο εξωτερικο νομιζω στις adsl γραμμες ΕΩΣ 24μβς(up to 24 mbps) ειναι. Αλλα δεν νομιζω να εχουν τοσο πολυ τα δικα μας χαλια -__- ναι εκει εχουν καλυτερο χαλκο περισσοτερα αστικα κεντρα αρα μικροτερες αποστασειςλ συμφωνα με το πινακακι που εχει στην forthnet που λεει για την αποσταση απο το κοντινοτερο τηλ. κεντρο ειμαι λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο μακρια αλλα και παλι τετοια ταχυτητα δεν προκειται να φτασω..στην ελλαδα ειμαστε :S---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- Nαι ωστοσο κατι αλλο προεκυψε.. παταω το 192.168.1.254 για να μπω στο ρουτερ και θελει ονομα χρηστη και κωδικο ...αλλα δεν ξερω ποιον? ελλαδα ειμαστε.δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα και η ποιοτητα.μεσα σε ιδιο σπιτι και οι 2 με ιδια αποσταση και οι 2 με attenuatin 40 ο ενας 8 mbit Ο αλλος 2.Ποιοτητα ζευγαριου παρολο που ολα τα ζευγαρια ειναι μεσα σε ενα ενιαιο καλωδιο.απλα αυτουνου με τα 2 η ειχε παθει κατι η μετα πηγαινε σε αλλο καλωδιο μετα το καφαο. ναι κ φυσικα στην Ελλαδα ειμαστε! εχω κ εγω Forthnet ΕΩΣ 24Mbps (συμφωνα με την διαφημιση) κ πιανω 1,267Mbps απο τα 24 που μπορω να φτασω (θεωρητικα). τεσπα.... απο αυριο θα εχω Tellas κ θα σας πω κ ταχυτητες. για δοκιμασε να πατησεις enter χωρις να γραψεις τιποτα αλλιως γραψε user: admin pass: admin θα εχεις τα ιδια αφου θαπαρεις το ιδιο ζευγαρι χαλκου.margin και attenuation δεν μας ειπες.εκτος αν σου δωσουν αλλο ζευγαρι πραγμα χλωμο και ειναι λιγο καλυτερο η εκτος αν εχει προβλημα ο ρουτερ.φιλτρα παντου εχεις βαλει στατηλεφωνα? δεν επιασε τπτ απο αυτα που μου ειπατε :S...με ενα ρεσετ θα ειναι οκ? εβαλα και το δισκακι αλλα και αυτο μου το ζητητσε.Tο λεει "thomson gateway" για 4-5 πατημενο και αναβοσβηνουν ολα οκ το εφτιαξα. ευχαριστο κιολας.λεω να το αφισω με WEP για να συνδεετε το κινητο μου(nokia 5800) με wpa den paizei to nokia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.