Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ειχα στελει με εμαιλ ενα ερωτημα στο taxisnet χωρις στοιχεια επικοινωνιας εκτος βεβαια το email μου . Βρηκαν σε ποιον ανηκει (εχω δικο μου domain .gr) πηραν τηλ σπιτι και με πηραν και στη δουλεια να μου απαντησουν !!!!:-D:-D
victz Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Φιλε μου, ξεχνας οτι αμα θελει η Εφορια να σε βρει, οπου και να κρυφτεις δε θα γλυτωσεις. Δυστυχως η αποτελεσματικοτητα αυτη, υπαρχει μονο με τις υπηρεσιες που ειναι να τους δωσεις λεφτα. Αμα σου χρωστανε κλαφτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Φιλε μου, ξεχνας οτι αμα θελει η Εφορια να σε βρει, οπου και να κρυφτεις δε θα γλυτωσεις. Δυστυχως η αποτελεσματικοτητα αυτη, υπαρχει μονο με τις υπηρεσιες που ειναι να τους δωσεις λεφτα. Αμα σου χρωστανε κλαφτα Δεν το ξεχναω καθολου.Αλλα και το καλο support πρεπει να λεγεται.
vagpap Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το taxisnet θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του είχε από τα καλύτερα support μιας και πάντα απάνταγαν, πολλές φορές και εντός 1 ώρας με τηλέφωνο.
ioannis Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Φιλε μου, ξεχνας οτι αμα θελει η Εφορια να σε βρει, οπου και να κρυφτεις δε θα γλυτωσεις. Δυστυχως η αποτελεσματικοτητα αυτη, υπαρχει μονο με τις υπηρεσιες που ειναι να τους δωσεις λεφτα. Αμα σου χρωστανε κλαφτα Συμφωνώ απόλυτα, η κρατική μηχανή είναι διαλυμένη, μόνο αν ρίξεις "λαδάκι" στα γραναζάκια της κάτι μπορεί να γίνει, καϋμένη Ελλαδίτσα μας.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Από την χαρά του θείου Γιάννη μάλλον δεν χρωστάει ...
kazanas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 τος τηλεφωνούσα και δεν το σήκωναν ενώ το μέιλ που τους έστειλα ακόμα περιμένει απάντηση.. έλεος Γιάννης Platano μήπως είσαι αυτός; http://www.mnec.gr/el/ministry/Organogramma/minister.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Γιάννης Platano μήπως είσαι αυτός; http://www.mnec.gr/el/ministry/Organogramma/minister.html Για ονομα του Θεου !!!!! Εγω ειμαι 4 χρονια μικροτερος !!!!
CyberCr33p Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ειχα στελει με εμαιλ ενα ερωτημα στο taxisnet χωρις στοιχεια επικοινωνιας εκτος βεβαια το email μου . Βρηκαν σε ποιον ανηκει (εχω δικο μου domain .gr) πηραν τηλ σπιτι και με πηραν και στη δουλεια να μου απαντησουν !!!!:-D:-D Περίεργο μου φαίνεται αυτό μιας και τα .GR domains δεν έχουν public whois, οπότε πρόσβαση στα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχει μόνο ο καταχωρητής, η ΕΕΤΤ (που της φτάνουν τα στοιχεία για να εγκρίνει ένα domain) και το μητρώο ( που διατηρεί τη βάση δεδομένων με τα domains )
Evgenios1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Να παρει η ευχη! χαλασε ο " μετατροπεας pdf "(E1)
gvard Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Ειχα στελει με εμαιλ ενα ερωτημα στο taxisnet χωρις στοιχεια επικοινωνιας εκτος βεβαια το email μου . Βρηκαν σε ποιον ανηκει (εχω δικο μου domain .gr) πηραν τηλ σπιτι και με πηραν και στη δουλεια να μου απαντησουν !!!!:-D:-D Είσαι σίγουρος οτι δεν τους έδωσες καν το ΑΦΜ σου; Μου φαίνεται παράξενο να υπάρχουν στα στοιχεία ιδιοκτησίας του .gr domain το τηλέφωνο εργασίας και το τηλέφωνο οικίας σου, ωστε να γνωρίζουν και τα δύο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Είσαι σίγουρος οτι δεν τους έδωσες καν το ΑΦΜ σου; Μου φαίνεται παράξενο να υπάρχουν στα στοιχεία ιδιοκτησίας του .gr domain το τηλέφωνο εργασίας και το τηλέφωνο οικίας σου, ωστε να γνωρίζουν και τα δύο. Απολυτως σιγουρος. Τωρα ξανακοιταξα το εμαιλ που εστειλα.Το τηλ εργασιας το εδωσε η γυναικα μου οταν πηραν σπιτι.
gvard Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλημέρα, Στο ερώτημα σου μήπως τους έδωσες τον ΑΦΜ σου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλημέρα, Στο ερώτημα σου μήπως τους έδωσες τον ΑΦΜ σου; Απαντησα και πιο πριν...Ειμαι Απολυτως σιγουρος Αφου δυπιστεις σου στελνω με pm copy/paste το email που εστειλα.
mezger Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Απαντησα και πιο πριν...Ειμαι Απολυτως σιγουρος Αφου δυπιστεις σου στελνω με pm copy/paste το email που εστειλα. Τελευταία ερώτηση : μήπως είχες κάνει εγγραφή στο taxis με το ίδιο email? sorry - προσωπικά δεν είμαι δύσπιστος, απλά για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα ρωτάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.