Προς το περιεχόμενο

Μπραβο taxisnet !!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα στελει με εμαιλ ενα ερωτημα στο taxisnet χωρις στοιχεια επικοινωνιας εκτος βεβαια το email μου . Βρηκαν σε ποιον ανηκει (εχω δικο μου domain .gr) πηραν τηλ σπιτι και με πηραν και στη δουλεια να μου απαντησουν !!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Φιλε μου, ξεχνας οτι αμα θελει η Εφορια να σε βρει, οπου και να κρυφτεις δε θα γλυτωσεις. ;)

Δυστυχως η αποτελεσματικοτητα αυτη, υπαρχει μονο με τις υπηρεσιες που ειναι να τους δωσεις λεφτα. Αμα σου χρωστανε κλαφτα :fear:

Δημοσ.
Φιλε μου, ξεχνας οτι αμα θελει η Εφορια να σε βρει, οπου και να κρυφτεις δε θα γλυτωσεις. ;)

Δυστυχως η αποτελεσματικοτητα αυτη, υπαρχει μονο με τις υπηρεσιες που ειναι να τους δωσεις λεφτα. Αμα σου χρωστανε κλαφτα :fear:

Δεν το ξεχναω καθολου.Αλλα και το καλο support πρεπει να λεγεται.

Δημοσ.

Το taxisnet θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του είχε από τα καλύτερα support μιας και πάντα απάνταγαν, πολλές φορές και εντός 1 ώρας με τηλέφωνο.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, η κρατική μηχανή είναι διαλυμένη, μόνο αν ρίξεις "λαδάκι" στα γραναζάκια της κάτι μπορεί να γίνει, καϋμένη Ελλαδίτσα μας.

Δημοσ.
Ειχα στελει με εμαιλ ενα ερωτημα στο taxisnet χωρις στοιχεια επικοινωνιας εκτος βεβαια το email μου . Βρηκαν σε ποιον ανηκει (εχω δικο μου domain .gr) πηραν τηλ σπιτι και με πηραν και στη δουλεια να μου απαντησουν !!!!:-D:-D:-D

Περίεργο μου φαίνεται αυτό μιας και τα .GR domains δεν έχουν public whois, οπότε πρόσβαση στα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχει μόνο ο καταχωρητής, η ΕΕΤΤ (που της φτάνουν τα στοιχεία για να εγκρίνει ένα domain) και το μητρώο ( που διατηρεί τη βάση δεδομένων με τα domains )

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είσαι σίγουρος οτι δεν τους έδωσες καν το ΑΦΜ σου; Μου φαίνεται παράξενο να υπάρχουν στα στοιχεία ιδιοκτησίας του .gr domain το τηλέφωνο εργασίας και το τηλέφωνο οικίας σου, ωστε να γνωρίζουν και τα δύο.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Είσαι σίγουρος οτι δεν τους έδωσες καν το ΑΦΜ σου; Μου φαίνεται παράξενο να υπάρχουν στα στοιχεία ιδιοκτησίας του .gr domain το τηλέφωνο εργασίας και το τηλέφωνο οικίας σου, ωστε να γνωρίζουν και τα δύο.

Απολυτως σιγουρος.

Τωρα ξανακοιταξα το εμαιλ που εστειλα.Το τηλ εργασιας το εδωσε η γυναικα μου οταν πηραν σπιτι.

Δημοσ.
Καλημέρα,

Στο ερώτημα σου μήπως τους έδωσες τον ΑΦΜ σου;

Απαντησα και πιο πριν...Ειμαι

Απολυτως σιγουρος

Αφου δυπιστεις σου στελνω με pm copy/paste το email που εστειλα.

Δημοσ.
Απαντησα και πιο πριν...Ειμαι

Απολυτως σιγουρος

Αφου δυπιστεις σου στελνω με pm copy/paste το email που εστειλα.

Τελευταία ερώτηση : μήπως είχες κάνει εγγραφή στο taxis με το ίδιο email?

sorry - προσωπικά δεν είμαι δύσπιστος, απλά για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα ρωτάω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...