Zodiakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλημερα. Εχω το 24αρι imac 2.66 με τον 640 δισκο. Του εχω βαλει και τα xp windows. Απο πίσω στα ακουστικα του εχω βαλει μια οπτικη ινα με tos-link βισμα και τον εχω συνδεσει σε ενα ενισχυτη YAMAHA 5.1...κ.τ.λ.π. Οταν ειμαι στα windows xp βγαζει ηχο 5.1 κανονικα με τον media player classic και το εξωτερικο φιλτρο ηχου ac3filter που του εχω βαλει extra. Απο τον mac παιζει μονο στερεο.ενω του εχω βαλει (την ειχε δει την digital) τα σωστα σεταρισματα...τα εχει στα μενου ..5.1...dilby dgigital..soround και αλλα πολλα..ειναι off ομως και δεν ενεργοποιουντε. ειμαι νεος χρηστσης mac και δεν ξερω τι να κανω...εχω VLC player και δεν ξερω μηπως πρεπει να τον σεταρουμε ..και αν πως γινετε δεν μπορεσα να το βρω. ναστε καλα.
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις στο: Applications \ Utilities \ Audio Midi Setup Πάντως σ' εμένα, χωρίς να πειράξω κάτι, αν βάλω να δω mkv με το Plex, ο ήχος παίζει κανονικά σε 5.1 (Mac Mini τελευταίας γενιάς με έξοδο ήχου mini-toshlink > οπτική ίνα > ενισχυτής Dolby Digital).
Zodiakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τελικα δεν ειχα κλικαρει στον vlc player to spdif. thanks ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.