Προς το περιεχόμενο

Δυο νεες οθονες

tassos_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι ολοι το 'χετε ριξει στις 1920χ1080?

Τα 1080 πιξελ υψους ειναι εκνευριστικα λιγα!

Δημοσ.
δυο θα παρεις;

ε παρε 2 ιδιες τουλαχιστον:P

Μια θελω 22" απλα δεν ξερω που να καταληξω και μιας και ειδα αυτες τις δυο ειπα να ρωτισω μιας και δεν ξερω πολλα.

Γιατι ολοι το 'χετε ριξει στις 1920χ1080?

Τα 1080 πιξελ υψους ειναι εκνευριστικα λιγα!

Την αναληση 1920χ1080 σκοπευω να την χρησιμοποιω μονο για ταινιες.

• Moderators
Δημοσ.

Σε desktop θα εισαι σε μικροτερα αναλυση της φυσικης???!

Αυτο στις TFT συνεπαγεται θολουρα.

Δημοσ.
Σε desktop θα εισαι σε μικροτερα αναλυση της φυσικης???!

Αυτο στις TFT συνεπαγεται θολουρα.

Αυτο που λες δεν το ξερω και δεν το καταλαβα. Μπορεις να μου το εξηγησεις αν θελεις?

Και πως βλεπουμε την φυσικη αναλυση μιας οθονης?

• Moderators
Δημοσ.

Η φυσικη αναλυση των TFT oθονων ειναι και η μεγιστη τους. (αυτη που αναφερεται σε καθε οθονη).

Δεν ειναι καλο να τις δουλευουμε σε χαμηλοτερες αναλυσεις γιατι εμφανιζουν παραμορφωσεις και θολουρα στην εικονα. ;)

Οχι οτι θα παθουν κατι, απλα δεν ειναι ωραιο οπτικα το αποτελεσμα.

Δημοσ.

@ GeorgeMan Τώρα που βλέπω δίπλα δίπλα τα 1200 και τα 1080 pixels με iMac 24" και την δεύτερη που λέει ο φίλος μας αντίστοιχα, η διαφορά δεν είναι και τόσο εκνευριστική. Απλά είναι ακόμα πιο απολαυστική η 1080 σε ταινίες και HD αφού έχουν ελαττωθεί τα κοψίματα πάνω-κάτω.

@ tassos_7 Λειτουργικά δεν έχει και μεγάλες διαφορές. Η πρώτη έχει +50 cd/m² στην ονομαστική φωτεινότητα σε σύγκριση με την δεύτερη, που για εμένα είναι αμελητέα.

Επίσης έχει δυνατότητα σύνδεσης και με DVI αλλά και με D-Sub, που έχει να κάνει περισσότερο με το τι θέλεις εσύ. Προσωπικά την βγάζω τζάμι και με τις δυο συνδέσεις!

Εμένα πιο πολύ μου αρέσει το glassy, παρά το rosé της πρώτης.

Λογικό είναι μια οθόνη να δουλεύει στην μέγιστη ανάλυσή της και κατά το δυνατόν υψηλότερο Refresh Rate, προκειμένου να είναι πιο crispy και κατά το ελάχιστο κουραστική στην πολύωρη χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...