Προς το περιεχόμενο

Nvidia GTX275

EliasKir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μιας και δεν την παλευω αλλο με τους κωλοdrivers της ΑΤΙ πουλησα την 4870 (κατα τ'αλλα σπερνει) και ξαναγυρναω σε Nvidia. Σκεφτομαι να παρω την GTX275 αλλα δεν ξερω ποια υλοποιηση. Ξερω οτι αλλαζει μονο το αυτοκολλητο αλλα ειναι μερικες εταιριες με καλη φημη στο overclocking οπως η XFX (την οποια και σκεφτομουν αρχικα). Απο την αλλη επεσε το ματι μου στην Gainward με το καλυτερο συστημα ψυξης αλλα καπου διαβασα οτι ειναι διαφορετικη απο τις reference καρτες.

Εχει κανεις αποψη πανω στο θεμα γιατι οπου να'ναι την παραγγελνω?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 για gainward αν και δεν εκατσα να ψαξω τις διαφορες....λογο ονοματος αυτο εχω να σου πω..δεν μας λες ομως και διαφορα στην τιμη αν μπορεις?

• Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβως προβλημα ειχες?

Γιατι εγω αντιμετωπιζω προβλημα αντιθετως με τους Nvidia drivers!!

Παντως η Gainward μια χαρα αξιοπιστη ειναι ;) +1 κι απο μενα.

Ειχα παρει μια 8800GTX εναντι 548€ πριν 3 χρονια :P

• Moderators
Δημοσ.

Πιο πολυ hurt που την εσπασα σε αλλαγη κουτιου στους 4 μηνες παρα τα 550€... πιστεψε με :P

Δημοσ.
Πιο πολυ hurt που την εσπασα σε αλλαγη κουτιου στους 4 μηνες παρα τα 550€... πιστεψε με :P

:shock::shock::shock:..εγώ θα είχα πηδήξει απο το πέμπτο με την κάρτα αγκαλιά:lol:!...παρόλα αυτά αν elias πάρεις την 275 και εγώ συμφωνώ με την gainward..ναι μεν λένε ίδιες όλες αλλά για να έχει κτήσει τη φήμη που έχει κάτι παραπάνω θα έχει(σίγουρα το σύστημα ψύξης πάντως:P)

Δημοσ.

Οι 275 και 280 ειναι στα ιδια nm? Αν ναι θα προτιμησω την 280.

To προβλημα που εχω ειναι, οπως εχω γραψει σε αλλο φορουμ, το εξης:

"Απο τοτε που πηρα την 4870 εχω καποια issues με την αναλυση της οθονης μου στα παιχνιδια.

Βασικα μου αναγνωριζει σαν μεγιστη αναλυση οθονης τα 1920x1080 ενω παει μεχρι 1680x1050 (και 1600x1200 φυσικα).

Το αποτελεσμα ειναι οταν βαζω καποιο παιχνιδι σε αναλυση 1680 δεν μου βγαζει ολοκληρη την εικονα, αλλα μονο ενα μερος αυτης και για να την δω ολοκληρη πρεπει να "scrollαρω" (οχι ακριβως, αλλα για να καταλαβετε τι εννοω).

Στην αρχη νομιζα οτι ειναι το Catalyst Control Center επειδη μπορεις να διαλεξεις αναλυση και απο εκει, αλλα και μετα την απεγκατασταση το προβλημα παραμενει.

Η πλακα ειναι οτι το κανει μερικες φορες (τις περισσοτερες) και αλλες οχι.

Πιστευω πως αν μου αναγνωρισει ως μεγιστη αναλαυση οθονης τα 1680x1050 το προβλημα θα λυθει."

Οσον αφορα το προβλημα, καταλαβα οτι πρεπει να διαλεξεις την σωστη αναλυση για να παιξει το παιχνιδι, πχ οταν διαλεγα 1600x1200 επαιζε αλλα και παλι με την 8800 δεν ειχα κανενα προβλημα και εχω ξενερωσει με τις ΑΤΙ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Επισης και οι 260 της αγγελιας ειναι καλες αλλα λεω αφου εχω τα λεφτα να τα δωσω για κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Οι GTX 275 είναι κατασκευασμένες στα 55nm, ενώ οι 280 στα 60nm.

Τώρα για τις υπόλοιπες διαφορές πιστεύω δε χρειάζεται να σταθώ.

Η γνώμη μου είναι πως όποια και να πάρεις θα'ναι καλή αγορά. Η 275 είναι λίγο πιο πίσω απο την 280, αλλά τραβάει περισσότερο o/c απο την 280, που σημαίνει πως την φτάνει και την ξεπερνάει με ελάχιστο κόπο.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως λογικα με το Powerstrip ή καποιο αλλο προγραμμα custom ρυθμισης αναλυσης θα ησουν οκ και με την 4870.

(καλα εχουν περασει απο τα χερια μου τουλαχιστον 6 καρτες Ati, καμια δεν ειχε τετοιο προβλημα σε κανενα λειτουργικο).

Παντως και η 275 πολυ καλη επιλογη. :-)

Δημοσ.
Εγώ πάλι έχω αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα με κάρτα της Ati στο κατεβαστήρι μου.

Το ελυσες? Τι εκανες?

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι πως όποια και να πάρεις θα'ναι καλή αγορά. Η 275 είναι λίγο πιο πίσω απο την 280, αλλά τραβάει περισσότερο o/c απο την 280, που σημαίνει πως την φτάνει και την ξεπερνάει με ελάχιστο κόπο.

Μεταξυ μας, (και το ξερεις) την ιδια πεποιθηση ειχα κι εγω, και προτιμησα την 275 θεωρωντας πως εχει καλυτερο o/c ability.

Χμ. Δεν.

Χριστο δεν ανεβαινει.

Δεν ξερω αν ειναι επειδη ειναι ακομα αγουροι οι drivers και η υποστηριξη του riva tuner, αλλα κατι μου λεει πως την συγκεκριμενη καρτα την βγαζουν στα ορια της εργοστασιακα.

:-(

Της sparkle την υλοποιηση εχω, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως δεν φταιει το συστημα ψυξης, οι θερμοκρασιες φτανουν max 70C full load.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...