Προς το περιεχόμενο

Αγορά desktop μετά από 7 χρόνια..προτάσεις για Ι7

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οι Ati καρτες δινουν ηχο μεσω του HDMI τους.

Οι Nvidia χρειαζονταν συνδεση με καποιον onboard audio header για να το μεταφερουν με το HDMi τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

Προϋποθεση για μεταφορα ηχου, να μπορει και η οθονη σου να αξιοποιησει αυτο το χαρακτηριστικο. Ειδαλλως... κλασικο minijack απο την εξοδο ηχου της καρτας ηχου στην εισοδο ηχου της οθονης (αν εχει κατι τετοιο. οι περισσοτερες με ηχεια εχουν)... σιγα, ενα καλωδιο παραπανω :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε τι μαθαίνει κανείς από ένα φόρουμ...και εγώ που είχα την εντύπωση πως δεν το γλίτωνα το jack...(αν και μεταξύ μας με την GTX260, έχω μόνο DVI έξοδο, η οποία -πάλι αν δεν κάνω λάθος- δεν μεταφέρει ήχο...σωστά?..ή πάω για σεπτέμβριο μετεξεταστέος???)

• Moderators
Δημοσ.

Καποιες Ati καρτες (σειρα HD4xxx παντα), στο DVI τους περνουσε και ηχος, ετσι ωστε να εκμεταλλευοσουν αυτο το χαρακτηριστικο με τον DVI -> HDMI converter που τις συνοδευε!

Στις nvidia δεν εχω ιδεα, ψαξε το.

Δημοσ.

λοιπόν.. ο ήρωας των 1400 λιρών είναι τελικά εδώ! ακόμα στα κουτιά τους τα πάντα...το βράδυ θα θυμηθώ τον μηχανικό υπολογιστών που σπούδασα και μετά τον "έκαψα" στον βωμό του financial engineering...(που να ήξερα οτι ερχόταν το credit crunch με ανοιχτές αγκάλες!!!!)

θα δώσω briefing του πώς πήγε...btw, τί γαιδούρι είναι αυτή η 260 ρε παιδιά....θυμάμαι κάτι καρτούλες "τόσες δα" πριν 6-7 χρόνια...αυτή ήρθε με ψυγείο μαζί...χαχαχα

ερώτηση στα γρήγορα αν και μάλλον ξέρω την απάντηση...λειτουργικό? win 7 64-ΒΙΤ RC?? (έχω τα 32ΒΙΤ στο λάπτοπ των 5 ετών και πάνω πολύ καλά..)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αν και τα vista 64 τα εχει για το χαλαρο του.

Εννοειται μη διανοηθεις να βαλεις XP ε!

(οσο για το ψυγειο... που να δεις και κατι αλλα :P )

Δημοσ.
Ναι, αν και τα vista 64 τα εχει για το χαλαρο του.

Εννοειται μη διανοηθεις να βαλεις XP ε!

(οσο για το ψυγειο... που να δεις και κατι αλλα :P )

Win 7 - RC - 64-bit τελικά....XP για κανένα λόγο πια, και Vista μάλλον πιο πολύ θα το φόρτωνα παρά θα το ευχαριστιόμουνα..γιατί τα 7 είναι όντως κούκλα και πολύ ελαφρυά!!!!

αλλά έχω θέμα. και επειδή θέλω την βοήθειά σας έκανα νέο ποστ γιατί πλέον δεν ανήκει στο παρόν..

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2753255#post2753255

βοηθείστε ρε παίδες!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...