skiabox Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το παρακολουθήσατε? Πως σας φανηκε? Εγω αλλα τραγουδια περιμενα να περασουν και αλλα εντελως ειδα να περνανε στον τελικο παντως!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ηθελα τουρκια-μαυροβουνιο-ρουμανια-λευκορωσια. Περασαν τουρκια-ρουμανια μονο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παντως επρεπε να το βαλεις στο "κινηματογραφος" ή ακομα καλυτερα στο "μπλα μπλα"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ε δεν ειναι? Κοτζαμ παραγωγη στησανε...
qangel Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Φανταστείτε ότι ακούτε τα τραγούδια στο ραδιόφωνο, ποιο είναι το καλύτερο; Για μένα η Ισλανδία. Η κοπέλα είναι μόλις δεκαοχτώ ετών και τραγουδάει από τα εννιά της. Πολύ χάρηκα που προκρίθηκε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ας όψεται η γυναικοπαρέα που είχε μαζευτεί στο σπίτι και το ότι έπρεπε να "παζαρέψω" για το σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα... Τέλος πάντων, το είδα, και αποφεύγωντας το κλασικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" θα περιοριστώ σε κάποιες παρατηρήσεις: Το ζευγάρι των Ρώσων παρουσιαστών ήταν μετριότατο. Το μόνο που τους έσωζε ήταν οι αδελφές Μαγγίρα που πετούσαν τα δήθεν ψαγμένα σχόλιά τους, φάνταζαν σχεδόν συμπαθητικοί οι Ρώσοι απέναντι στις κακιασμένες. Από τα τραγούδια που προκρίθηκαν (δεν ξέρω με τι τρόπο "ψηφίζονται" και πώς είναι αδιάβλητος, ούτε και με πολυνοιάζει) μου άρεσε της Ισλανδίας και της Πορτογαλίας. Ακούσαμε και ένα τραγούδι στη μητρική γλώσσα μιας χώρας, καλό αυτό. Κατά τα λοιπά, λόγω πληθυσμού και εμφάνισης έπεσα μέσα στην πρόβλεψη για πρόκριση της Τουρκίας (αδιάφορο τραγούδι) και της Ρουμανίας (δύο μέτρα πόδι η τραγουδίστρια). Βάσει φωνής έπεσα μέσα και με τη Μάλτα. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πώς προκρίθηκε η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αλλά αν ισχύει το "εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός", τότε η λογική πρέπει να κάνει στάση πέντε-έξι χιλιόμετρα πριν τη Eurovision... Πλάκα είχε, πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.