fearwhatnow Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Το "κανω μονος μου συναυλια" "βαζω 40Ε μονος μου" και αλλα τετοια παραμυθια δεν ισχυουν.Οταν ερχονται ξοφλημενες(καλη ωρα) ή μη ξοφλημενες(πιο σπανια) μπαντες στην Ελλαδα τα κοvε γινεται ετσι: DM:"To κασε μας ειναι 320000Ε" Didi Musiconoma:"Οχι ρε φουστη μου πολλα ειναι.Πρεπει να εχουμε οπωσδηποτε τζιρο γυρω στο 510%.Ρε Τζιμ ποσο χωραει ο μπαξες? Τζιμ:"Ενα 20αρι,25αρι στο τσακιρ αν στριμωξουμε τη σουβλακερι." DIdi Musiconoma:"Ε πρεπει να βαλουμε το εισιτηριο πανω απο 70Ε.Στα 40-50Ε ισα ισα ειμαστε.Πρεπει απο τα εισιτηρια να πιασουμε το 1.5 μυριο.Βαλε και καμια κοκα κολα που θα θελουν να πιουν τα παιδια που θα ερθουν.Πως τους ειπαμε Τζιμ?" Τζιμ:"Depeche Mode" Didi Musiconoma:"Ναι αυτοι οι Ντεπετσες.Καλοι ειναι.Εχουμε να πλερωσουμε και τους υπαλληλους.Ρε συ Τζιμ σε πειραζει να πληρωθεις στην επομενη συναυλια μαζεμενα?Ειμαστε σφιχτα." Τζιμ:"οκ αφεντικο.Να βαλω 3 φιλους μου ομως τζαμπε?" Didi Musiconoma:"2"
christos_75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Οπως προειπα τα παραπανω μπορει να ειναι φημες. Καλο ειναι να περιμενουμε και κατι official.
kybos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 α) οι Depeche και γενικότερα όποιο μουσικό σχήμα προωθεί ΝΕΑ δουλειά του δεν κάνει αρπαχτή γιατί έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις, β) η Didi Music επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά, πουλώντας εισιτήρια στο παραπέντε κυριολεκτικά, γ) μείναμε με τα εισιτήρια στο χέρι και τελικά αυτό έχει σημασία... δ) όσον αφορά πιθανή επιστροφή χρημάτων, δεν νομίζω ότι η εταιρεία μπορεί να κάνει διαφορετικά. Το σενάριο να έρθουν αργότερα, π.χ. Ιούλιο θα έπαιζε αν μιλούσαμε για ένα ή δύο show, αλλά εδώ έχουμε έξι και 12 - 24 Ιουλίου το μόνο διαθέσιμο κενό...
overnontas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 -μα αν αναβληθει η συναυλια δε σημαινει οτι θα παρουμε πισω τα λεφτα μας απο την didi?-αν οι DEPECHE MODE αναλαβουν την οργανωση μονοι τους, τα 80 ειναι χαμενα και πρεπει να ξαναπληρωσουμε 40e? Οχι, αν αναβληθει κραταμε τα εισητηρια για τη νεα ημερομηνια..Αν ακυρωθει υποτηθεται οφειλουν να μας επιστρεψουν τα λεφτα... Λενε καποιες φημες οτι ισως οργανωσουν μονοι τους τη συναυλια με ξενους διοργανωτες ,και δωσουν καποια επιπλεον εισητηρια στα 40 ευρω και οσοι εχουν ηδη εισητηριο ,πανε στη νεα με αυτο...Αυτο γραφει στο λινκ-στο site της side-line,αλλα ειναι φημες και καλα..
disqualified Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Οχι, αν αναβληθει κραταμε τα εισητηρια για τη νεα ημερομηνια..Αν ακυρωθει υποτηθεται οφειλουν να μας επιστρεψουν τα λεφτα... Λενε καποιες φημες οτι ισως οργανωσουν μονοι τους τη συναυλια με ξενους διοργανωτες ,και δωσουν καποια επιπλεον εισητηρια στα 40 ευρω και οσοι εχουν ηδη εισητηριο ,πανε στη νεα με αυτο...Αυτο γραφει στο λινκ-στο site της side-line,αλλα ειναι φημες και καλα.. Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον να ισχυσει τουλαχιστον για τη δικη μου λογικη. Αν η συναυλια γινει αλλα η διοργανωση δεν εχει να κανει με τη Didi, τοτε η λογικη μου λεει πως η συναυλια ειναι ματαιωμενη τα εισιτηρια επιστρεφονται και αποζημιωνεται και η Didi απο τους Depeche Mode αφου ακυρωσαν τη συναυλια Δεν ειναι δυνατον να ισχυσουν αυτα τα εισιτηρια με αλλους διοργανωτες, ειναι σα να λεμε οτι ο κοσμος θα καλυψει τη χασουρα της Didi και την αποζημιωση που θα πρεπει να πληρωσουν η Depeche
overnontas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 συμφωνω απολυτα.. ουτε λογικο, ουτε δικαιο ειναι..εγω απλα το μετεφερα οπως το διαβασα Τη Δευτερα ακουσα θα δωσει ανακοινωση η didi για το αν θα επιστραφουν τα χρηματα και πως...
linkin Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Παντως αυτο ειναι πανμεγιστο καραγκιοζιλικι!Περυσι εγινε στο tera vibe η συναυλια των linkin park.Εκει επιασα κουβεντα με 2 ζευγαρια που ειχαν ερθει απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!κατι παρομοιο μπορει να γινε και φετος...να κανει ο αλλος ολοκληρο ταξιδι και στο τελος....
slipknot Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δυστυχώς όταν μιλάμε για συναυλίες ενδέχεται να βιώσουμε παρόμοιες καταστάσεις. Μη ξεχνάτε τι είχε γίνει στο παρελθόν με Rolling Stones και White Stripes. Αυτές είναι 2 περιπτώσεις μόνο, σίγουρα θα έχουν γίνει κι άλλα. Ακύρωση συναυλίας μπορεί να γίνει παντού. Το ότι στο εξωτερικό οι οργανώσεις είναι πιο επαγγελματικές και οι συνθήκες πιο ανθρώπινες είναι άλλο θέμα.
freedubus Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Και ΘΑ γίνουν κι άλλα. Πότε έρχονται οι slipknot είπαμε..;
slipknot Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 30 Ιουνίου. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα με αυτούς γιατί ψήνομαι να πάω. Στους ac/dc από την άλλη...
karinate Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 http://www.petitiononline.com/DepMd125/petition.html Όσοι πιστοί προσέλθετε, γιατί μόνο με μαζική κινητοποίηση θα πετύχουμε να στριμώξουμε τη Didi και να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Πρόκειται για καταγγελία-αίτηση επιστροφής χρημάτων προς τη Didi.
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Πέθανα με την υπογραφή "Nikos Loris" με comment "eimai alitis".
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 http://www.petitiononline.com/DepMd125/petition.html Όσοι πιστοί προσέλθετε, γιατί μόνο με μαζική κινητοποίηση θα πετύχουμε να στριμώξουμε τη Didi και να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Πρόκειται για καταγγελία-αίτηση επιστροφής χρημάτων προς τη Didi. Ναι,ευγε.Τα petition σας ελειπαν..Σας κοροιδευουν δεκαετιες ολοκληρες και εσεις κανετε...petition!!!μα τι ειστε,15χρονα?Ουτε τροπους σοβαρους να αντιδρασετε δεν ξερετε?Ο Λωρης ξερετε χεστηκε για το petition.Ειναι τωρα μπροστα στο pc του με ενα τσιγαρο απο εδω μεχρι τη Τζαμαικα και γελαει με ολους σας.Α και να μην το ξεχασω,το τσιγαρο ειναι φτιαγμενο απο 500ευρω. Αντε με το καλο να πατε να τα σταξετε και στους slipknot.
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Με τόσα χρώμματα που έχει το πεντακοσάευρω, αν το χρησιμοποιεί για να στρίψει τσιγάρο ο Λώρης θα πάθει γρήογρα καρκίνο οπότε η εκδίκηση θα παρθεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε το πώς θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Την είδηση τη βρήκα εδώ, σίγουρα θα υπάρχει και στο site. Με λίγα λόγια, όπως δεν έχει εισιτήριο, έχει πρόβλημα. edit: Πολύ περισσότερα για όσους έχουν διαθέση να διαβάσουν, θα βρείτε, πράγματι, στο site της Didi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.