Προς το περιεχόμενο

Φιάσκο Depeche Mode

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με τα συγκροτηματα. Η εταιρεια ειναι το θεμα. Δηλαδη δεν ηταν γνωστο στη didi οτι ο αλλος ειχε βγει off? Απλα περιμενε και το τελευταιο προβατο να μπει στο μαντρι, και να σκασει το παραμυθι. Λες και η αποσταση Μαλακασα- Αθηνα (δεν λεμε για ποιο μακρυα και τα πακετα που εφαγαν fans απο Θεσσαλονικη, Ιωαννίνα, Ξάνθη κτλ κτλ.) είναι σαν να πηγαινεις στο περιπτερο της γειτονιας σου.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δεν είχα πάει. Πολλά ακούστηκαν. Άλλοι μίλησαν για ουσίες, άλλοι για σάπια σουβλάκια, άλλοι για τη γρίπη των χοίρων. Όλοι λένε τα δικά τους, κάποιοι εκνευρισμένοι (δικαίως) από την όλη ταλαιπωρία και κάποιοι άλλοι επειδή μπορεί μεν να μην είχαν πάει αλλά έχουν τις γνώσεις και το κύρος του ρεπόρτερ Τσιλιμπουνιδάκη.

Προσωπικά άκουσα πως ακυρώθηκαν και κάποιες από τις επόμενες συναυλίες και ο Gahan έφυγε για Νέα Υόρκη. Αν επισκεφθείτε το site του συγκροτήματος, η συναυλία στη Τουρκία έχει όντως ακυρωθεί. Οπότε παίζει να έχει όντως κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στη περίπτωση αυτή λοιπόν, είναι λιγάκι άδικο να κατηγορείται τη didi. Λογικά θα περίμεναν μέχρι και τη τελευταία στιγμή μπας και βγει και αφού είδαν ότι δε παίζει έπραξαν αναλόγως.

Τον Λώρη δεν τον έχω δει, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι ένας συμπαθητικός γερούλης με μούσια και άσπρη ρόμπα. Θαύματα δε κάνει.

Δημοσ.
Εγώ δεν είχα πάει. Πολλά ακούστηκαν. Άλλοι μίλησαν για ουσίες, άλλοι για σάπια σουβλάκια, άλλοι για τη γρίπη των χοίρων. Όλοι λένε τα δικά τους, κάποιοι εκνευρισμένοι (δικαίως) από την όλη ταλαιπωρία και κάποιοι άλλοι επειδή μπορεί μεν να μην είχαν πάει αλλά έχουν τις γνώσεις και το κύρος του ρεπόρτερ Τσιλιμπουνιδάκη.

Προσωπικά άκουσα πως ακυρώθηκαν και κάποιες από τις επόμενες συναυλίες και ο Gahan έφυγε για Νέα Υόρκη. Αν επισκεφθείτε το site του συγκροτήματος, η συναυλία στη Τουρκία έχει όντως ακυρωθεί. Οπότε παίζει να έχει όντως κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στη περίπτωση αυτή λοιπόν, είναι λιγάκι άδικο να κατηγορείται τη didi. Λογικά θα περίμεναν μέχρι και τη τελευταία στιγμή μπας και βγει και αφού είδαν ότι δε παίζει έπραξαν αναλόγως.

Τον Λώρη δεν τον έχω δει, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι ένας συμπαθητικός γερούλης με μούσια και άσπρη ρόμπα. Θαύματα δε κάνει.

Κοιταξε..Αυτους της Didi καποιοι τους ξερουμε απο πρωτο χερι και δεν ειναι παναγιτσες(για να μην πω τιποτα αλλο-οποιος καταλαβε καταλαβε). Πιστευεις οτι εχει σημασια τι επαθε ο Dave?Το θεμα ειναι αλλου.Μην μπερδευεσαι.Εσυ αν θες να σταζεις 75-80Ε σε αυτους καλα κανεις. Απλα να μην περιμενεις σεβασμο σε τιποτα.Ολοι ξερουμε πως γινονται οι συναυλιες στην Ελλαδα και ποιοι τις 'οργανωνουν'(ειδικα οσοι ειμαστε στα 30φευγα μας).

Δημοσ.

Μπητε να δειτε την επισημη ανακοινωση στο site http://www.depechemode.com/news.html ...gastroenteritis η αιτια (το ιατρικο προσωπικο του terra vibe δε θα δυσκολευτηκε να μεταδωσει τη γνωματευση στον Gahan)

...Ακυρωθηκαν σ'ολα τα Βαλκανια παντως...

Μη μας γυρισει οτι φταινε εδω τα φαγητα μας...και το greek food θα επρεπε να εχει περιοπτη θεση στη κοινη γνωμη στο εξωτερικο...

....κυριως σε περιοδους κρισεως ,μη πληγει αλλο ο τουρισμος μας............

Δημοσ.
Μπητε να δειτε την επισημη ανακοινωση στο site http://www.depechemode.com/news.html ...gastroenteritis η αιτια (το ιατρικο προσωπικο του terra vibe δε θα δυσκολευτηκε να μεταδωσει τη γνωματευση στον Gahan)

...Ακυρωθηκαν σ'ολα τα Βαλκανια παντως...

Μη μας γυρισει οτι φταινε εδω τα φαγητα μας...και το greek food θα επρεπε να εχει περιοπτη θεση στη κοινη γνωμη στο εξωτερικο...

....κυριως σε περιοδους κρισεως ,μη πληγει αλλο ο τουρισμος μας............

Μήπως πέθανε τελικά ρε παιδιά;:lol:

Δημοσ.
Καπου μετα απο την συναυλια των Korn το 2005 αν θυμαμαι καλα, ορικιστηκα να μην ξαναπατησω στο χωραφι. οπως και εχω κανει. Το θεωρω κοροϊδια να φαω τετοια ταλαιπωρια ακομα και ο Θεος ο ιδιος να παιζει....

Εγώ το ίδιο είπα μετά την αρπαχτή των placebo.

Και το έχω τηρήσει μέχρι τώρα παρά τους όποιους πειρασμούς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων αναμένεται ultimate μπάχαλο, καθώς υπάρχουν πολλοί που δεν κρατήσαν το εισιτήριο θεωρωντας δεδομένο πως η συναυλία έχει"ήδη ξεκινήσει".

Περί γαστρεντερίτιδας same old story. Πάντα τα ίδια λένε. :P

Δημοσ.

η didi music λογικα πληρωσε το γκρουπ πριν ερθει απο τα εισητηρια που προπληρωθηκαν..

αν ακυρωσουν την συναυλια το γκρουπ δινει πισω τα λεφτα(προκαταβολη ή ολα) στην didi . της didi της μενει το καπελο που χρεωνε σε καθε εισητηριο+πιθανη ρητρα για ακυρωση συναυλιας...

αν δεν εχει δωσει ολα μπροστα τα χρηματα στous depeche,τα βαζει ολα(αμοιβη γκρουπ+προπληρωμενα εισητηρια) σε εναν λογαριασμο τραπεζας κ εισπρατει τοκους...

οποτε κατα 90% οι depeche θα πανε σε ολες αυτες που ακυρωσαν.

Δημοσ.

Ασε να πιστευουμε αυτα που ξερουμε για την "καημενουλα" διδι...20+ χρονια στην μαπα ειναι αυτα...

Εγώ το ίδιο είπα μετά την αρπαχτή των placebo.

Και το έχω τηρήσει μέχρι τώρα παρά τους όποιους πειρασμούς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων αναμένεται ultimate μπάχαλο, καθώς υπάρχουν πολλοί που δεν κρατήσαν το εισιτήριο θεωρωντας δεδομένο πως η συναυλία έχει"ήδη ξεκινήσει".

Περί γαστρεντερίτιδας same old story. Πάντα τα ίδια λένε. :P

Οπως είπα μετα τους Korn το 2005 δεν ξαναπηγα χωραφι και οι πειρασμοι ηταν αρκετοι με κορυφωμα τους Maiden περσι. Τωρα για αυτους που πεταξαν το εισητηριο, τι να πω.....κριμα! Αντε να αποδειξουν πως δεν ειναι ελεφαντες.....

έφαγε πολλά ''καλαμάκια'' ο Dave και τον πείραξε το πλαστικό.... :P

τα "καλαμάκια¨τα εφαγε στο Terra vibe??....χμμμμμ!!

Δημοσ.
ελεος οι μαλακιες οτι για ολα φταινε τα ναρκωτικα ελεος δηλαδη

Eγώ κρατούσα μία πισινή, λέω άνθρωποι είμαστε, πού ξέρεις.

Όταν ακούω όμως γαστρεντερίτιδα, εε, χμ. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

γαστρεντερίτιδα?!?! #$*@_$)@#*%$_@)$*@_$)(@$@

μην μου το θυμίζετε,έχασα 7-8 κιλά μέσα στα Χριστούγεννα εξαιτίας της...

τώρα βέβαια το να έτυχε ακριβώς πριν αρχίσει η συναυλία παραείναι σύμπτωση...

Δημοσ.
Κοιταξε..Αυτους της Didi καποιοι τους ξερουμε απο πρωτο χερι και δεν ειναι παναγιτσες(για να μην πω τιποτα αλλο-οποιος καταλαβε καταλαβε). Πιστευεις οτι εχει σημασια τι επαθε ο Dave?Το θεμα ειναι αλλου.Μην μπερδευεσαι.Εσυ αν θες να σταζεις 75-80Ε σε αυτους καλα κανεις. Απλα να μην περιμενεις σεβασμο σε τιποτα.Ολοι ξερουμε πως γινονται οι συναυλιες στην Ελλαδα και ποιοι τις 'οργανωνουν'(ειδικα οσοι ειμαστε στα 30φευγα μας).

Ασε να πιστευουμε αυτα που ξερουμε για την "καημενουλα" διδι...20+ χρονια στην μαπα ειναι αυτα...

Δεν υποστηρίζω πως η didi είναι καλή εταιρία. Μπορεί να μην έχω πάει σε πολλές συναυλίες στη ζωή μου, είναι γεγονός όμως ότι έχω ακούσει τα χειρότερα για την εν λόγω εταιρία αλλά έχω ζήσει και ο ίδιος κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες εμπειρίες.

Αφού σαν εταιρία κοιτάει μόνο το κέρδος και δεν ενδιαφέρεται για τους πελάτες της, μόνη λύση είναι το μποϊκοτάζ. Δε παίζει όμως, γιατί όλοι παραπονιούνται για το χωράφι και για τα ακριβά εισιτήρια και στο τέλος πάνε και σκάνε 70αρια για Maiden. Ή θα κάνεις μποϊκοτάζ ή θα πηγαίνεις και δε θα μιλάς.

Από εκεί και πέρα, αν όντως αρρώστησε ο άνθρωπος τι μπορούσε να κάνει η didi; Να προβλέψει το μέλλον ή να τον θεραπεύσει; Όπως είπαμε, θαύματα δε κάνει. Από την άλλη, αν πήρε ουσίες, η ευθύνη είναι καθαρά δικιά του και η didi δε μπορεί να κάνει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...