Προς το περιεχόμενο

Φιάσκο Depeche Mode

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με καθε επιφυλαξη, νομιζω οτι ματαιωθηκε η συναυλια και η δικη μας και της Kωνσταντινουπολης. Επαναλαμβανω με καθε επιφυλαξη μην το παρετε δεδομενο

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε πρωτη φορα ειναι ουτε θα ειναι η τελευταια εκτος αν βαλουν μυαλο οσοι ακομη στηριζουν αυτους τους τυχαρπαστους που οργανωνουν συναυλιες στην Ελλαδα.Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα χρηματα σας.Δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους,δεν εχουν ιδεα απο μουσικη,σταματηστε να τους στηριζετε.Ειναι τυχεροι που ακομη δεν εχουμε μαζικα νεκρους σε συναυλιακους χωρους( ο θεος να τους κανει) διοτι δεν τους νοιαζει ουτε η ανθρωπινη ζωη.

Φυσικα για τους Depeche η κατρακυλα συνεχιζεται.Μετα το θεικο Songs of faith and devotion ειναι για λυπηση πραγματικα.Καλο ειναι να ξερεις ποτε να σταματας σε ολα τα πραγματα..

Δημοσ.

Όλοι στα γεράματα θυμούνται να περάσουν μια βόλτα από Ελλάδα για να τιμήσουν τα Αρχαία και καμιά πίτα με γύρο. Σας/Μας έχουνε για τα μπάζα, και καλά κάνουν.

Δημοσ.

εγω γιατι εχω μια απορια. Σε περιπτωση που ακυρωθει, θα το δωσει ολο το αντιτιμο η θα πουν " α ειδατε τα support και επομενως θα παρετε το 1/3 πισω ":confused:

Δημοσ.
Όλοι στα γεράματα θυμούνται να περάσουν μια βόλτα από Ελλάδα για να τιμήσουν τα Αρχαία και καμιά πίτα με γύρο. Σας/Μας έχουνε για τα μπάζα, και καλά κάνουν.

Μαλλον εννοεις κοκαπιτα με γυρωινη και κρεμμυδομπαφο ε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ----------

εγω γιατι εχω μια απορια. Σε περιπτωση που ακυρωθει, θα το δωσει ολο το αντιτιμο η θα πουν " α ειδατε τα support και επομενως θα παρετε το 1/3 πισω ":confused:

Η επιστροφη του αντιτιμου ειναι παντα ολικη εκτος της περιπτωσεως διακοπης της κεντρικης συναυλιας λογω φυσικης καταστροφης.Τα support bands δεν εχουν καμια σχεση με τη συναυλια.

Δημοσ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ DEPECHE MODE - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.05.2009

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρ? όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

πηγη : http://www.didimusic.gr/

βγηκε ανακοινωση

Δημοσ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ DEPECHE MODE - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.05.2009

.

.

.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γίναμε Ευρώπη , "Thank you for your understanding", κ'έτσ';

Ευχαριστείτε προκαταβολικά για την κατανόηση; Γιατί τη θεωρείτε δεδομένη; Θα έπρεπε να ζητάτε συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία ως διοργανωτές. Ή μήπως θεωρείτε ότι δεν φταίτε και άρα δε ζητάτε συγγνώμη. Αλλά ούτε συγγνώμη ούτε φιλότιμο. Ζητήστε συγγνώμη, και την κατανόηση, σας την δείχνει όποιος θέλει και αν θέλει.

Είστε νούμερα ακόμα και μετά από τόσα χρόνια "διοργανώσεων".

:mad:

Δημοσ.

ωραια..μακαρι να ακυρωθει να παρουμε τα λεφτα μας....δε ξερω, και καλα να αισθανεται ο Gahan ,αν θα του αρεσε να δωσει συναυλια εδω μετα απ'αυτο..τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον....δε πειραζει εχουν ξαναερθει και οποιος τους ειδε σε καλυτερες στιγμες ας κρατησει καποια αναμνηση απο παλια live τους..ποσο ακομα θα τη παλευει να βγαινει στη σκηνη;

Φιλε christos που την βρηκες την ανακοινωση;

αν πουλουσαν εισητηρια μεχρι τις 9 ..και καλα δεν ηξεραν οτι ο τυπος δεν ειναι σε θεση να βγει;;αλλα σιγα μη χασουν ευκαιρια να τα ματσωσουν...καλα αν γινει καμια τετοια μανουρα δε νομιζω να τη βγαλουν καθαρη στη didi

Δημοσ.

Καπου μετα απο την συναυλια των Korn το 2005 αν θυμαμαι καλα, ορικιστηκα να μην ξαναπατησω στο χωραφι. οπως και εχω κανει. Το θεωρω κοροϊδια να φαω τετοια ταλαιπωρια ακομα και ο Θεος ο ιδιος να παιζει....

η ανακοινωση ειναι απο το site της διδι

Δημοσ.
Καπου μετα απο την συναυλια των Korn το 2005 αν θυμαμαι καλα, ορικιστηκα να μην ξαναπατησω στο χωραφι. οπως και εχω κανει. Το θεωρω κοροϊδια να φαω τετοια ταλαιπωρια ακομα και ο Θεος ο ιδιος να παιζει....

η ανακοινωση ειναι απο το site της διδι

Αυτό το είχα πει κι εγώ κάποτε για τη ΜΑΛΑΚΑΣα αλλά, μετά το Μανού πέρυσι είπα "χαλάλι"(κι είχαμε τραβήξει κι εκεί τα όσα και στο πήγαινε και στο έλα)...

Οπότε (μεγάλη μπουκιά κλπ.)...

εδιτ/ ευτυχώς χθες δεν την πάτησα

Δημοσ.

μπα, no way χωραφι πια για μενα. Χιλιες φορες να παω στο Αν να δω την κουτση Μαρια να παιζει (λεμε τωρα) παρα οποινδηποτε αλλο famous στο χωραφι. Ειλικρινα δεν καιγομαι, και παω σε live τουλαχιστον 20 χρονια, τοτε που το εισητηριο στο Ροδον εκανε 1300-1500 δρχ.

Δημοσ.

η ανακοινωνση ειναι στο http://WWW.DIDIMUSIC.GR

τωρα σειρα μου...

ρε ξεφτιλες που ανεβηκα απο τη ροδο με το πρωτο πρωινο των 0700 και τη περασα στο αεροδρομιο ξενυχτισμενος και με ολη την ορθοστιασια της ημερεας στην αθηνα και στο κολοπαρκο σας, για να παρω το επομενο πρωινο των 0530 χωρις liveshow.

απιστευτη ταλαιπωρια, ξενερωμα, και DIDI ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

αν εισασταν σωστοι θα δινατε τα λεφτα πισω σε οποιον δε θελει να ξαναπαει και οχι να κρεμομαι απο τα μπαλακια σας για να μου ανακοινωσετε νεα ημερομηνια που γουσταρετε εσεις και οχι εγω. δωστε τα πισω και αν γουσταρω ξαναγοραζω νεο εισητιριο για τη νεα ημερομηνια.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ (80ε) που εδωσα απο τον νοεμβριο και τα κρατατε εσεις γυφτοι.

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ

Δημοσ.
μπα, no way χωραφι πια για μενα. Χιλιες φορες να παω στο Αν να δω την κουτση Μαρια να παιζει (λεμε τωρα) παρα οποινδηποτε αλλο famous στο χωραφι. Ειλικρινα δεν καιγομαι, και παω σε live τουλαχιστον 20 χρονια, τοτε που το εισητηριο στο Ροδον εκανε 1300-1500 δρχ.

σκευτόμουν τους Slipknot στο rock wave αλλά με αυτά που ακούω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...