Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλα κι αυτοι πρωταρηδες ειναι ή βλ@μ€νοι να κοκιασουν ακριβως την ωρα της παραστασης??! Τελικα αναβληθηκε για αλλη ημερομηνια ή ακυρωθηκε?
andrip Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 είπαν οτι ΜΠΟΡΕΙ να γινόταν σήμερα. Αλλα μεταξύ μας, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! 45000 κόσμος δε θα ξαναμαζευτεί και θα είναι ξενερωμένοι όσοι πάνε! και στην τελική ποιος θα πάρει άδεια πάλι απο τη δουλειά του να φύγει πχ νωρίτερα δεύτερη σερί μέρα; Άλλοι ήρθαν απο άλλες πόλεις τις ελλάδας
disqualified Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλα κι αυτοι πρωταρηδες ειναι ή βλ@μ€νοι να κοκιασουν ακριβως την ωρα της παραστασης??! Τελικα αναβληθηκε για αλλη ημερομηνια ή ακυρωθηκε? πως νομιζεις οτι βγαινουν αυτες οι συναυλιες ρε George? Ή νομιζεις πως κατι 55 εγχωριες τραγουδιαρες εχουν την ορεξη να κοπανιουνται σαν 20χρονες καθε βραδυ στα μπουζουκια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ναι ρε, απλα δε μπορω να καταλαβω πως τη πατησαν ετσι. Δηλαδη τι, "τους επεσε λιγο παραπανω" και νταβλιαστηκαν?
andrip Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ίσως έχουμε "καλύτερο πράμα χαχα" πέρα απο την πλάκα, μιλάμε για την Ελλάδα, χέστηκαν κοινώς
disqualified Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ναι ρε, απλα δε μπορω να καταλαβω πως τη πατησαν ετσι. Δηλαδη τι, "τους επεσε λιγο παραπανω" και νταβλιαστηκαν? δεν ειναι και τζοβενα πλεον...
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ΚΑνονικά δεν έπρεπε να δώσουν και επιλογή επιστροφής των χρημάτων? Αν κάποιος δεν μπορεί την ημέρα που θα αποφασιστεί?
andrip Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ΚΑνονικά δεν έπρεπε να δώσουν και επιλογή επιστροφής των χρημάτων? Αν κάποιος δεν μπορεί την ημέρα που θα αποφασιστεί? και να γίνει η συναυλία όποιος πάει με το εισητήριο θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του. Εγώ κανόνισα τις δουλειές μου να δω ΣΗΜΕΡΑ τη συναυλία. Όχι όποτε σας σηκωθεί εσας! Επιστροφή χρημάτων θα υπάρξει, αλλιώς θα πάει μακριά η ιστορία με μηνύσεις και ιστορίες φαντάζομαι
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλά εντάξει ελπίζω να κάνεις πλάκα. Μην περιμένεις και να δεις την συναυλία και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω...
disqualified Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 και να γίνει η συναυλία όποιος πάει με το εισητήριο θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του. Εγώ κανόνισα τις δουλειές μου να δω ΣΗΜΕΡΑ τη συναυλία. Όχι όποτε σας σηκωθεί εσας!Επιστροφή χρημάτων θα υπάρξει, αλλιώς θα πάει μακριά η ιστορία με μηνύσεις και ιστορίες φαντάζομαι Λογικα αν κοιταξεις στην πισω οψη του εισιτηριου σου θα λεει. Οι διοργανωτες διατηρουν το δικαιωμα να αλλαξουν την ημερομηνια, την ωρα και το χωρο της εκδηλωσης. Στην περιπτωση αυτη τα εισιτηρια δεν επιστρεφονται αλλα ισχυουν τα ιδια. Χρηματα πισω θα δωσουν σιγουρα σε ματαιωση της εκδηλωσης. Οποτε ο,τι γραφει το εισιτηριο σου ισχυει και με την αγορα το εχεις αποδεχτει δυστυχως
etheo Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όπως τα λες είναι φίλε disqualified αλλά το θέμα είναι ότι κατέβηκαν άνθρωποι απο κάθε μεριά της Ελλάδας παίρνοντας άδεια απο την εργασία τους και χωρίς την δυνατότητα για ακόμη μία φορά να πληρώσουνε βενζίνες και επιπλέον μιας μέρας άδειας. Θα πρέπει να μεριμνήσει η εταιρεία παραγωγής για αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύω δεν είναι λίγοι.
freedubus Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ναι ρε, απλα δε μπορω να καταλαβω πως τη πατησαν ετσι. Την ίδια απορία για τους 45000 έχω κι εγώ. Πρωτάρηδες είναι; Δεν έχουν καταλάβει τόσα χρόνια τι σημαινει ντιντι και τερα βάιμπ;
overnontas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδια ειναι κωμικοτραγικη κατασταση...Το γιουχαρισμα και τα φασκελα πεσαν οταν ειπε ο κυριος για πιθανοτητα να γινει σημερα η συναυλια...Χαλαρα,, ορεξη να βγαινω στην εθνικη καθε μερα, 40+40 χλμ με το μηχανακι και να καιω βενζινη οση θελουνε ...για τα παλικαρια και τη didimusic χαλαλι και τα 60 ευρω.... Και τι να πουν βεβαια οσοι ηρθαν απο επαρχια...Τι ξεφτιλα ρε ...και αυτο το χαμηλοβλεπων στυλ τους οταν εκαναν την ανακοινωση -που οι καραγκιοζηδες μας ειχαν μια ωρα να περιμενουμε για να μας πουν την "απολυτη πραγματικοτητα" οτι ο τυπος ειναι ill....sick junkie καλυτερα..Ποιος θα τρεχει παλι εκει σημερα(που εχει και 13 ,θα'ναι αραγε πιο τυχερη μερα).Μετα απο τετοια ξενερα; Κατι πρεπει να γινει με τα λεφτα μας..Αλλιως αν εχουν λιγη τσιπα, διοργανωτες και group να αλλαξουν ημερομηνια σε κανα μηνα π.χ. και αν γινεται να γινει σε πιο κοντινο χωρο στην Αθηνα...και να ερθουν να τα δωσουν ολα..Προσωπικα δεν ειδα κανενα να παιζει απο τους προηγουμενους μια και ημουν εξω λογω αργοπορειας (αλλα και να βλεπα....)...Δηλαδη ολα στραφι ρε γμτ??? (στο site της didi ακομα καμια ανακοινωση...)
mourdaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όπως τα λες είναι φίλε disqualified αλλά το θέμα είναι ότι κατέβηκαν άνθρωποι απο κάθε μεριά της Ελλάδας παίρνοντας άδεια απο την εργασία τους και χωρίς την δυνατότητα για ακόμη μία φορά να πληρώσουνε βενζίνες και επιπλέον μιας μέρας άδειας.Θα πρέπει να μεριμνήσει η εταιρεία παραγωγής για αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύω δεν είναι λίγοι. μόνο που την εταιρία δεν την ενδιαφέρει καθόλου απο που κατέβηκε ο καθένας... το μόνο που κοιτάει είναι η τσέπη της και τπτ άλλο... βάζοντας τρέλες και απαράδεκτες τιμές στα εισιτήρια...
jason_rethymno Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Την ίδια απορία για τους 45000 έχω κι εγώ. Πρωτάρηδες είναι; Δεν έχουν καταλάβει τόσα χρόνια τι σημαινει ντιντι και τερα βάιμπ; Χαχαχα Ντιντι με φωνάζει ο ξάδερφος μου που είναι 1,5 χρονών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.