Cygnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το δοκίμασε κανείς σε hackintosh να μας πει αν είναι ασφαλής η εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Το δοκίμασε κανείς σε hackintosh να μας πει αν είναι ασφαλής η εγκατάσταση; Εγω κ δεν ειχα κανενα προβλημα.. Αλλα αυτο δεν λεει κατι, εξαρταται απο τι ειδους εγκατασταση εχεις κανει κλπ. Κοιταξε καλυτερα στο forum του insanelymac για update σε εγκαταστασεις-διανομες παρομοια με την δικια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 εκανα και εγω το udate μολις μου ηρθε ο νεος μου imac ολα μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εκανα το update κ τωρα δεν δουλευει το sleep...καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 οταν εχεις προβληματα sleep/wake, κανε απλα reset το PMU (Power Management Unit): κοινως με το που ανοιξει ο υπολογιστης σου, πατα τα: Command, Option, P και R κ περιμενε να τα αφησεις οταν επανακκινησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το είχα κι εγώ αυτό το θεματάκι. Λύθηκε! Thank you darklordvader77! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.