inSync Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση: όσοι έχετε Safari Beta 4 μήπως παρατηρήσατε μετά το 10.5.7 πρόβλημα με κάποια ajax scripts ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Όχι... Ίσα ίσα που γλίτωσα από μερικά crashes από scripts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorm Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 θα κανω αυριο το upgrade, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Το έκανα και εγώ το update... Ελπίζω μόνο να μη μου βαρύνει πολύ το μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το έκανα και εγώ το update...Ελπίζω μόνο να μη μου βαρύνει πολύ το μηχάνημα Γιατί να βαρύνει? Δεν υπάρχει λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση: όσοι έχετε Safari Beta 4 μήπως παρατηρήσατε μετά το 10.5.7 πρόβλημα με κάποια ajax scripts ? Για δώσε κάποιο παράδειγμα (σε link)... Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα - αντιθέτως, μπαίνω σε ένα corporate site με χρήση Java, στο οποίο ο Safari 3.0.2 που έχω σε MacOS X 10.4.11 αρνείται να μπει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Για δώσε κάποιο παράδειγμα (σε link)... Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα - αντιθέτως, μπαίνω σε ένα corporate site με χρήση Java, στο οποίο ο Safari 3.0.2 που έχω σε MacOS X 10.4.11 αρνείται να μπει). Πρόκειται για ένα joomla extention που ήθελα να χρησιμοποιήσω, τελικά είχε γίνει κάποιο λάθος εγκατάστασης... παίζει μια χαρά τώρα, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Γιατί να βαρύνει? Δεν υπάρχει λόγος. Χμ, μην το λες... Μετά την εγκατάσταση, στο πρώτο reboot σημειώθηκε μια μικρή καθυστέρηση. Τώρα όμως ολα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntb118 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 το εβαλα και ολα πανε γρηγορα ! κανενα προβλημα ! φορτωνουν ολα αισθητα γρηγορα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Χμ, μην το λες... Μετά την εγκατάσταση, στο πρώτο reboot σημειώθηκε μια μικρή καθυστέρηση. Τώρα όμως ολα ΟΚ Πάντα μετά το πρώτο restart μετά από update αργεί λιγάκι, γιατί αν δεν κάνω λάθος κάνει κάπου στα μισά του reboot και ένα δεύτερο απανωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntb118 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Πάντα μετά το πρώτο restart μετά από update αργεί λιγάκι, γιατί αν δεν κάνω λάθος κάνει κάπου στα μισά του reboot και ένα δεύτερο απανωτό. Ναι κανει παντα ενα δευτερο reboot.Αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα η πρωτη φορα μετα το reboot λιγο αργει ! Οποτε +1 για Mercyful_Fate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πάντα μετά το πρώτο restart μετά από update αργεί λιγάκι, γιατί αν δεν κάνω λάθος κάνει κάπου στα μισά του reboot και ένα δεύτερο απανωτό. ναι, τώρα όλα πάνε καλά. αλλιώς θα φώναζα τον Chuck Norris για βασανισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το εγκατέστησα και εγώ χωρίς πρόβλημα, αλλά θέλω να ρωτήσω: Τελικά πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα με την ¨τρύπα" στην java; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πάντως όλα τα rss feeds μου έχουν λυσσάξει. Όλα τα γνωστά ξένα mac blogs το έχουν πρώτη έιδηση... Για καλό και για κακό εγώ απενεργοποίησα το Java στον Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Χρειάζεται να απενεργοποιήσεις μόνο τη java ή και το java script; Χωρίς το java script δεν "τρέχει" σχεδόν κανένα site σωστά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.