Προς το περιεχόμενο

Βγήκε το 10.5.7

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Μια ερώτηση: όσοι έχετε Safari Beta 4 μήπως παρατηρήσατε μετά το 10.5.7 πρόβλημα με κάποια ajax scripts ?

Για δώσε κάποιο παράδειγμα (σε link)...

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα - αντιθέτως, μπαίνω σε ένα corporate site με χρήση Java, στο οποίο ο Safari 3.0.2 που έχω σε MacOS X 10.4.11 αρνείται να μπει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δώσε κάποιο παράδειγμα (σε link)...

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα - αντιθέτως, μπαίνω σε ένα corporate site με χρήση Java, στο οποίο ο Safari 3.0.2 που έχω σε MacOS X 10.4.11 αρνείται να μπει).

Πρόκειται για ένα joomla extention που ήθελα να χρησιμοποιήσω, τελικά είχε γίνει κάποιο λάθος εγκατάστασης... παίζει μια χαρά τώρα, thanks!

Χμ, μην το λες... Μετά την εγκατάσταση, στο πρώτο reboot σημειώθηκε μια μικρή καθυστέρηση. Τώρα όμως ολα ΟΚ

Πάντα μετά το πρώτο restart μετά από update αργεί λιγάκι, γιατί αν δεν κάνω λάθος κάνει κάπου στα μισά του reboot και ένα δεύτερο απανωτό.

Πάντα μετά το πρώτο restart μετά από update αργεί λιγάκι, γιατί αν δεν κάνω λάθος κάνει κάπου στα μισά του reboot και ένα δεύτερο απανωτό.

Ναι κανει παντα ενα δευτερο reboot.Αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα η πρωτη φορα μετα το reboot λιγο αργει !

Οποτε +1 για Mercyful_Fate

ναι, τώρα όλα πάνε καλά.

αλλιώς θα φώναζα τον Chuck Norris για βασανισμό :lol:

Το εγκατέστησα και εγώ χωρίς πρόβλημα, αλλά θέλω να ρωτήσω: Τελικά πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα με την ¨τρύπα" στην java;

Πάντως όλα τα rss feeds μου έχουν λυσσάξει. Όλα τα γνωστά ξένα mac blogs το έχουν πρώτη έιδηση...

Για καλό και για κακό εγώ απενεργοποίησα το Java στον Firefox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...