@_zerocool Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς αν βγάζει προβλήματα το update με το Traktor Scratch Pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Έβαλα το update (μέσω Software Update) και έβαλα και το Safari 4 Beta (το οποίο είχα βγάλει στο παρελθόν γιατί κολλούσε). Η ταχύτητα νομίζω ότι έχει βελτιωθεί. Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα... (MacBook Unibody 2.4 + 4GB RAM) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 νομίζω το ότι δείχνει πιο γρήγορο είναι απλά ψυχολογικό, το παθαίνω σε κάθε update του osx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalis Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό, περί ψυχολογίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μου αρέσει που ρωτάτε αν όλα είναι οκ μετά από osx update... Προφανώς είστε τρομοκρατημένοι από τις windows εμπειρίες σας! MacBook uni @2.4 4GB Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το update εγκαταστάθηκε κανονικά μέσω Software Update και μετά την επανεκκίνηση η ανάλυση της οθόνης πήγε περίπατο. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1920x1200 και μετά το Update η μέγιστη ανάλυση είναι η 1920x1080 και φυσικά η απεικόνιση είναι εξαιρετικά κακή. Από ότι φαίνεται υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις εξωτερικές οθόνες μιας και στον παρακάτω σύνδεσμο στη μαμά Apple, πολύς κόσμος έχει αντίστοιχο πρόβλημα: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2004318&tstart=0 Σύστημα: MacPro Octo, LG L245WPM και Philips 200W (τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιττεύουν) Προσωρινή λύση έδωσα με την εγκατάσταση του SwitchResX με τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεται στον παραπάνω σύνδεσμο αλλά σαν λύση είναι απλά προσωρινή προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μου αρέσει που ρωτάτε αν όλα είναι οκ μετά από osx update... Προφανώς είστε τρομοκρατημένοι από τις windows εμπειρίες σας! MacBook uni @2.4 4GB Ram :lol:...ποσο δικιο εχεις!! Εγω σε 3 μηχανακια που τα εκανα update (iMac-MBP-MB) ολα εγινα με τον Mac way,γρηγορα,απλα,απροβληματιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το update εγκαταστάθηκε κανονικά μέσω Software Update και μετά την επανεκκίνηση η ανάλυση της οθόνης πήγε περίπατο. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1920x1200 και μετά το Update η μέγιστη ανάλυση είναι η 1920x1080 και φυσικά η απεικόνιση είναι εξαιρετικά κακή.... Το διαβασα κ αλλου αυτο το προβλημα... Φαινεται επηρεαζει πολλους, οπως πχ ειχε γινει κ με το 10.5.6 που σε μερικους μεσω software update δημιουργουσε προβλημα , το οποιο λυνοταν με manual εγκατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το διαβασα κ αλλου αυτο το προβλημα...Φαινεται επηρεαζει πολλους, οπως πχ ειχε γινει κ με το 10.5.6 που σε μερικους μεσω software update δημιουργουσε προβλημα , το οποιο λυνοταν με manual εγκατασταση.. Το απροβλημάτιστο Mac OS X του φίλου billdanos:-D Φίλε haHa ξέρουμε τι γίνεται με hackintosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το απροβλημάτιστο Mac OS X του φίλου billdanos:-DΦίλε haHa ξέρουμε τι γίνεται με hackintosh? Εγω απο 10.5.6 πηγα απροβληματιστα σε 10.5.7 . Ειναι ομως vanilla το συστημα μου. Aπο αλλες εμπειριες που διαβασα, μερικοι δεν ειχαν προβλημα (οσοι κυριως ηταν σε 10.5.6 με vanilla setup) κ καποιοι αλλοι ειχαν.. Διαβασε κ εδω: http://netkas.org/?p=100 Το καλυτερο παντως ειναι υπομονη 2-3 μερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εγώ δεν έχω πάντως κανένα πρόβλημα με mac 13" @2,4 (2009) μέσω software update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Από θέμα ταχύτητας μου φαίνεται το ίδιο.. Macbook uni @ 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntb118 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 το κατεβαζω και θα εκθεσω τις εντυπωσεις μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ολα καλά.... έλυσε και ένα θεματάκι που είχα με το energy saver.... (αγοράζοντας το νέο macbookpro unibody 17" έκανα restore από time machine από το προηγούμενο macbookpro δεν είχε preferences panes για τις 2 κάρτες γραφικών).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ευτυχώς κατάλαβαν τη βλακεία με το 10.5.6 και επέστρεψε η επιλογή για ρυθμίσεις ενέργειας κατευθείαν από το εικονίδιο της μπαταρίας στο menu bar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.