Προς το περιεχόμενο

Βγήκε το 10.5.7

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Έβαλα το update (μέσω Software Update) και έβαλα και το Safari 4 Beta (το οποίο είχα βγάλει στο παρελθόν γιατί κολλούσε).

Η ταχύτητα νομίζω ότι έχει βελτιωθεί. Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα...

(MacBook Unibody 2.4 + 4GB RAM)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Μου αρέσει που ρωτάτε αν όλα είναι οκ μετά από osx update... Προφανώς είστε τρομοκρατημένοι από τις windows εμπειρίες σας! :rolleyes:

B)

MacBook uni @2.4 4GB Ram

Το update εγκαταστάθηκε κανονικά μέσω Software Update και μετά την επανεκκίνηση η ανάλυση της οθόνης πήγε περίπατο. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1920x1200 και μετά το Update η μέγιστη ανάλυση είναι η 1920x1080 και φυσικά η απεικόνιση είναι εξαιρετικά κακή.

Από ότι φαίνεται υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις εξωτερικές οθόνες μιας και στον παρακάτω σύνδεσμο στη μαμά Apple, πολύς κόσμος έχει αντίστοιχο πρόβλημα: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2004318&tstart=0

Σύστημα: MacPro Octo, LG L245WPM και Philips 200W (τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιττεύουν)

Προσωρινή λύση έδωσα με την εγκατάσταση του SwitchResX με τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεται στον παραπάνω σύνδεσμο αλλά σαν λύση είναι απλά προσωρινή προφανώς

Μου αρέσει που ρωτάτε αν όλα είναι οκ μετά από osx update... Προφανώς είστε τρομοκρατημένοι από τις windows εμπειρίες σας! :rolleyes:

B)

MacBook uni @2.4 4GB Ram

:lol::lol::lol:...ποσο δικιο εχεις!!

Εγω σε 3 μηχανακια που τα εκανα update (iMac-MBP-MB) ολα εγινα με τον Mac way,γρηγορα,απλα,απροβληματιστα:-D

Το update εγκαταστάθηκε κανονικά μέσω Software Update και μετά την επανεκκίνηση η ανάλυση της οθόνης πήγε περίπατο. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση μέχρι και 1920x1200 και μετά το Update η μέγιστη ανάλυση είναι η 1920x1080 και φυσικά η απεικόνιση είναι εξαιρετικά κακή....

Το διαβασα κ αλλου αυτο το προβλημα...

Φαινεται επηρεαζει πολλους, οπως πχ ειχε γινει κ με το 10.5.6 που σε μερικους μεσω software update δημιουργουσε προβλημα , το οποιο λυνοταν με manual εγκατασταση..

Το διαβασα κ αλλου αυτο το προβλημα...

Φαινεται επηρεαζει πολλους, οπως πχ ειχε γινει κ με το 10.5.6 που σε μερικους μεσω software update δημιουργουσε προβλημα , το οποιο λυνοταν με manual εγκατασταση..

Το απροβλημάτιστο Mac OS X του φίλου billdanos:-D

Φίλε haHa ξέρουμε τι γίνεται με hackintosh?

Το απροβλημάτιστο Mac OS X του φίλου billdanos:-D

Φίλε haHa ξέρουμε τι γίνεται με hackintosh?

Εγω απο 10.5.6 πηγα απροβληματιστα σε 10.5.7 . Ειναι ομως vanilla το συστημα μου.

Aπο αλλες εμπειριες που διαβασα, μερικοι δεν ειχαν προβλημα (οσοι κυριως ηταν σε 10.5.6 με vanilla setup) κ καποιοι αλλοι ειχαν..

Διαβασε κ εδω:

http://netkas.org/?p=100

Το καλυτερο παντως ειναι υπομονη 2-3 μερες..

ολα καλά.... έλυσε και ένα θεματάκι που είχα με το energy saver.... (αγοράζοντας το νέο macbookpro unibody 17" έκανα restore από time machine από το προηγούμενο macbookpro δεν είχε preferences panes για τις 2 κάρτες γραφικών)....

Ευτυχώς κατάλαβαν τη βλακεία με το 10.5.6 και επέστρεψε η επιλογή για ρυθμίσεις ενέργειας κατευθείαν από το εικονίδιο της μπαταρίας στο menu bar!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...