daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 http://support.apple.com/downloads/Mac_OS_X_10_5_7_Combo_Update Σε μένα κατεβαίνει αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Λέω να περιμένω κανα 2 μερούλες μέχρι να δω ότι όλα πάνε καλά σε άλλους, και μετά το βάζω και γώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 http://support.apple.com/downloads/Mac_OS_X_10_5_7_Combo_Update Σε μένα κατεβαίνει αυτή τη στιγμή. Εγώ πέρασα εχθές την 10.5.7 μέσω του software update όλα OK αλλά το update μου έλεγε ότι είναι γύρω στα 400MΒ. Στο link όμως παραπάνω βλέπω ότι το update είναι 729MB. Γιατί αυτή η διαφορά αφού είναι το ίδιο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εγώ πέρασα εχθές την 10.5.7 μέσω του software update όλα OK αλλά το update μου έλεγε ότι είναι γύρω στα 400MΒ. Στο link όμως παραπάνω βλέπω ότι το update είναι 729MB. Γιατί αυτή η διαφορά αφού είναι το ίδιο update? Είναι το Combo το οποίο περιέχει και αρχεία αν κάνεις update και από εκδόσεις παλαιότερες της 10.5.6... Το εγκατέστησα σήμερα το update, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σύστημα είναι πιο σφαιράτο (MB unibody 2,4ghz) και ο Safari 4 beta δεν τρώει κολλήματα όπως έτρωγε πριν. Α! Μιας και είπα Safari. Μετά το update σε 10.5.7 τρέξτε το software update, θα σας εμφανιστεί μια ενημέρωση για τον Safari 4 beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μια off-topic ερώτηση,το snow leopard πότε το περιμένουμε,γνωρίζει κανείς κάτι επίσημο??/ Thnx και sorry.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 το πιο πιθανό να γίνει τώρα η παρουσιάση τον άλλο μήνα και να το περιμένουμε από Σεπτέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ας μας πουν και άλλοι που το έβαλαν.... όλα ok? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ολα καλα σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalis Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όλα οκ και σε εμένα, πράγματι μετά εμφανίζεται καινούριο update για safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ολα καλά και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 το περνάω τώρα στο ibook και μετά ακολουθεί το imac. thnx for feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 το εγκατεστησα και εγω και στον imac 24 και στο macbook pro οντως μου φενετε και πιο γρηγορο.Το κυριοτερο ομως για εμας που εχουμε και iphone μπορουμε πλεον ξανα να ξαναβαλουμε την συσκευη μας σε dfu mode ,μιας που η προηγουμενη εκδοση 10.5.6 μας τα ειχε κανει μανταρα με το IOUSB Family kernel extensions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Και σε εμενα , που εχω ενα hackintosh αλλα με vanilla-απειρακτο install, εγκατασταθηκε κανονικα χωρις κολπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Και σε εμενα , που εχω ενα hackintosh αλλα με vanilla-απειρακτο install, εγκατασταθηκε κανονικα χωρις κολπα. ποια έκδοση έχεις ? εγώ είμαι με kalyway 10.5.3 με vanilla.. λες να τολμήσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ο Safari 4 beta πάντως μέχρι στιγμής δεν τρώει τα κολλήματα που έτρωγε / ανεβάζει cpu usage με flash sites. Με κάνει να αναρωτιέμαι αν ήταν πρόβλημα της Adobe τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.