Προς το περιεχόμενο

Βγήκε το 10.5.7

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
http://support.apple.com/downloads/Mac_OS_X_10_5_7_Combo_Update

Σε μένα κατεβαίνει αυτή τη στιγμή.

Εγώ πέρασα εχθές την 10.5.7 μέσω του software update όλα OK αλλά το update μου έλεγε ότι είναι γύρω στα 400MΒ. Στο link όμως παραπάνω βλέπω ότι το update είναι 729MB. Γιατί αυτή η διαφορά αφού είναι το ίδιο update?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πέρασα εχθές την 10.5.7 μέσω του software update όλα OK αλλά το update μου έλεγε ότι είναι γύρω στα 400MΒ. Στο link όμως παραπάνω βλέπω ότι το update είναι 729MB. Γιατί αυτή η διαφορά αφού είναι το ίδιο update?

Είναι το Combo το οποίο περιέχει και αρχεία αν κάνεις update και από εκδόσεις παλαιότερες της 10.5.6...

Το εγκατέστησα σήμερα το update, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σύστημα είναι πιο σφαιράτο (MB unibody 2,4ghz) και ο Safari 4 beta δεν τρώει κολλήματα όπως έτρωγε πριν.

Α! Μιας και είπα Safari. Μετά το update σε 10.5.7 τρέξτε το software update, θα σας εμφανιστεί μια ενημέρωση για τον Safari 4 beta

το εγκατεστησα και εγω και στον imac 24 και στο macbook pro :)

οντως μου φενετε και πιο γρηγορο.Το κυριοτερο ομως για εμας που εχουμε και iphone μπορουμε πλεον ξανα να ξαναβαλουμε την συσκευη μας σε dfu mode ,μιας που η προηγουμενη εκδοση 10.5.6 μας τα ειχε κανει μανταρα με το IOUSB Family kernel extensions.:-)

Και σε εμενα , που εχω ενα hackintosh αλλα με vanilla-απειρακτο install, εγκατασταθηκε κανονικα χωρις κολπα.

ποια έκδοση έχεις ? εγώ είμαι με kalyway 10.5.3 με vanilla.. λες να τολμήσω ?

ο Safari 4 beta πάντως μέχρι στιγμής δεν τρώει τα κολλήματα που έτρωγε / ανεβάζει cpu usage με flash sites.

Με κάνει να αναρωτιέμαι αν ήταν πρόβλημα της Adobe τελικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...