Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και προβλέψιμο πέρα για πέρα ήταν αρκετά ωραίο.

Εκτός και αν ο House έκανε ότι πρέπει για να βγει έξω. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι σκηνοθετικό ατόπημα.

Δημοσ.

Τώρα το κατεβάζω , αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα για Ελληνικούς υπότιτλους .

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το διπλό επεισόδιο, καλή μας 6η σεζόν.

Το θέμα είναι: Μπορεί όντως να άλλαξε ο House και αν όντως άλλαξε, θα μας αρέσει τόσο όσο αυτός που "ξέρουμε και εμπιστευόμαστε τόσα χρόνια;

Το μέλλον μου φαντάζει λίγο δυσοίονο και γλυκανάλατο.

Δημοσ.

χμμ..

δε περιμενα να τελειωσει σε ενα μονο (εστω κ διπλο) επεισοδιο το ολο στορυ με το τρελλαδικο..περιμενα οτι θα το τραβουσαν μερικα επεισοδια, αλλα προφανως ηθελαν να γυρισουν γρηγορα στο κανονικο προγραμμα..

οπως κ να'χει ηταν καλη πρεμιερα, αντε να δουμε τη συνεχεια..να δουμε ποσο θα κρατησει το "happy-vicodin free House"..

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, δεν έχω δει ακόμα το καινούριο επεισόδιο (μόνο τα 2 πρώτα λεπτά) και δεν είδα όλα τα ονόματα του περσινού καστ στα opening credits, είχαμε κάποιες αποχωρήσεις?

Δημοσ.

Πολλοί ωραίο επισόδειο κατά την γνώμη μου ... Πότε βγαίνει το καινούργιο?

• Moderators
Δημοσ.
κάθε Τρίτη ξημερώματα...

Ποσες φορες το χεις βιωσει αυτο το deja vu ε?:lol:

Πρεπει να χει μαλλιασει το πληκτρολογιο σου!

Δημοσ.

Κάπου στα μισά βαρέθηκα και το έκλεισα....... Αν συνέχιζα να το βλέπω στο τέλος σίγουρα θα έπαιρνα 100 vicodin :lol: για να αντέξω τον πόνο που μου προκάλεσε τηλεοπτικά ο Greg. 5 seasons τώρα έβλεπα τα επεισόδια με απόλυτη προσήλωση, περίμενα εναγωνίως την έναρξη της 6ης σεζόν, όταν μάλιστα είδα από τα teasers ότι το επεισόδιο είναι διπλό τρελάθηκα από την χαρά μου. Τελικώς κάπου στο 45λεπτο το έκοψα πιστεύοντας ακράδαντα ότι μέχρι εκείνη την στιγμή πρόκειται για τον πιο βαρετό House που έχω δει ποτέ. Θα το ξαναδώ κάποια άλλη στιγμή ολόκληρο και σίγουρα θα δω και το επόμενο επεισόδιο αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της σειράς.

Είδα πως ο τίτλος του επόμενου επεισοδίου θα είναι EPIC FAIL, σύμπτωσης άραγε?

9,6 το πρώτο επεισόδιο στο tv.com

/cast ύφος Δαμανάκη

/touch κούτελο

/whisper "Ωχ Θεέ μου, Θεέ μου"

Υ.Γ. Παίζει πάντως να ήταν το πρώτο επεισόδιο που δεν έγινε αναφορά σε Sarcoidosis, Lupus και τα γνωστά :P

Δημοσ.

Ε...Πολύ καλό σε κάποιες φάσεις, αλλά υπήρχαν και μερικές στιγμές που έπρεπε να βαρέσεις σφαλιάρες στον εαυτό σου για να συγκεντρωθείς...

Καλά κάνανε και το έκλεισαν έτσι, γιατί αν το συνέχιζαν εκει μέσα, δεν θα ήταν ο γνωστός House.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το όλο θέμα με τον House είναι να λύνει ιατρικά μυστήρια,

είναι δυνατόν να έμενε μέσα;

Πάντως ψιλοχαζομάρα την ώρα που βάρεσε κρίση που του έδωσαν χαπάκια υποτίθεται. Καταρχήν πιο σωστό να του έδιναν καμιά βενζοδιαζεπίνη (ηρεμιστικό) αλλά ακόμα και αλοπεριδίνη που του έδωσαν, υπάρχει και σε ενέσιμη μορφή, δε δίνεις χάπια και περιμένεις πόοοοτε θα ηρεμίσει (η αλοπεριδίνη μπορεί να χορηγηθεί επί ανησυχίας, όχι σε κρίση....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...