seishirosakura Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι γιατί περίμενα πολλά περισσότερα; Ξέρουμε κατα πόσο η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία; @ mrfan: Μπαι ήταν η κοπέλα - learn to spot the difference, it might save your life!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και δεν σε κρατάει σε αγωνια για του χρόνου.Για παράδειγμα πέρσι έμπαινε στο ίδρυμα.Φέτος τι? φέτος περιμένουμε να δούμε αν ήταν στην φαντασία του ή όχι η τελευταία σκηνή
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Απιστευτα δυνατο επισοδειο. Γεματο συγκινησεις και αγωνια! Δεν το περιμενα απο το φετινο House αυτο που μολις ειδα. Ναι μεν δεν ηταν κατι πρωτοτυπο για γιατρικη σειρα, αλλα ηταν πρωτη φορα που ειδαμε ΤΟΣΟ σκατα ψυχολογικα Greg.. και πολυ καλη δουλεια για την τελευταια σκηνη... Total mind fuck! edit : που σε ρε Gi0 Δεν εκανα καν κλικ στο thread για να μην εχω ιδεα τι παιζει. Χαλαρα mindfuck.Δεν νομιζω/θελω να δω καντι/house ζευγαρακι,χερι χερι αλα τελευταια σκηνη.Παλι καλα που δεν αρχισε κ αυτος τα "i love you". Απτην αλλη θα μου πεις,τι νεο θα υπαρχει στην νεα season?Ελα μου ντε.. Ο ακρωτηριασμος παντως δεν αποτελεσε την λυση,ηταν ανωφελος.Ισως αυτο να ειναι ενα tip και για την υποτιθεμενη αλλαγη του house("ναι,εχω γινει κακος ανθρωπος που δεν τους αφησα να κοψουν το δικο μου κλπ")πριν κοψει το ποδι της κοπελας.
mrfan Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 φέτος περιμένουμε να δούμε αν ήταν στην φαντασία του ή όχι η τελευταία σκηνή Αποκλείεται να είναι τις φαντασίας του.Ξαναζεσταμένο φαγητό δε λέει
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ερωτηση: edit: γιατι δεν κοβει το ποδι μονο με το πριονι οπου θα γινοταν πιο γρηγορα και εκει που το κοβει μεχρι το κοκκαλο (χωρις αυτο) με το μαχαιρι γιατι δεν ουρλιαζει η κοπελα ενω θα επρεπε (η μηπως δεν ποναει αμα δεν κοψεις κοκκαλο... δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει ) ουπσ σορρι...!
Freakster Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ερωτηση: edit: γιατι δεν κοβει το ποδι μονο με το πριονι οπου θα γινοταν πιο γρηγορα και εκει που το κοβει μεχρι το κοκκαλο (χωρις αυτο) με το μαχαιρι γιατι δεν ουρλιαζει η κοπελα ενω θα επρεπε (η μηπως δεν ποναει αμα δεν κοψεις κοκκαλο... δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει ) ουπσ σορρι...! παρομοίωση δοκίμασε να κόψεις μπριζόλα με πριονωτό μαχαίρι και δοκίμασε και με λείο.. στην πρώτη περίπτωση η μπριζόλα θα γίνει κουρελού. τι lost και himym, house, ναι, ναι ναι
tofi13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 φέτος περιμένουμε να δούμε αν ήταν στην φαντασία του ή όχι η τελευταία σκηνή έχει αγωνία για του χρόνου με 2 θέματα! 1ον αν ήταν πραγματικό κι όχι φαντασία όλο αυτό με την Κάντυ( που αν είναι φαντασία πραγματικά θέλουν πολύ ξύλο, γιατί και πάλι το ίδιο τροπάρι, αλλά κι επιτέλους αυτοί οι 2 πρέπει να είναι μαζί) και 2ον, γιατί και πόσο θα μείνει εκτός η 13. ---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ---------- ερωτηση: edit: γιατι δεν κοβει το ποδι μονο με το πριονι οπου θα γινοταν πιο γρηγορα και εκει που το κοβει μεχρι το κοκκαλο (χωρις αυτο) με το μαχαιρι γιατι δεν ουρλιαζει η κοπελα ενω θα επρεπε (η μηπως δεν ποναει αμα δεν κοψεις κοκκαλο... δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει ) ουπσ σορρι...! δοκίμασε και πες μας χεεεχεχε ---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ---------- και εντάξει το επ για μένα ήταν από τα καλύτερα και κορυφαίο! άντε τώρα αναμονή μέχρι τη νέα σεζόν
iparou Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Just watched it.. Σαπουνοπέρισε αρκετά αλλά ήταν ένα πραγματικά απολαυστικό επεισόδιο. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ερμηνεία του Laurie ειλικρινά το αποθέωσε. Βλέπω και ξαναβλέπω τις σκηνές του HL από το 26:00 και μετά.. Ο άνθρωπος είναι one-man show.. Οσκαρική ερμηνεία, όχι αστεία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 γιατί και πόσο θα μείνει εκτός η 13. ένα μικρό hint/"spoiler" http://www.imdb.com/news/ni2495313/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 γιατί και πόσο θα μείνει εκτός η 13. ένα μικρό hint/"spoiler" http://www.imdb.com/news/ni2495313/
Kasrith Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αποκλείεται να είναι τις φαντασίας του.Ξαναζεσταμένο φαγητό δε λέει Στανταρ ομως...
Kasrith Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αποκλείεται να είναι τις φαντασίας του.Ξαναζεσταμένο φαγητό δε λέει Στανταρ ομως...
tzinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 βασικα ηταν ενα επεισοδειο σχεδον καρμπον με μερικα απο γκρεις ανατομυ!! Με τις μονες διαφορες τα υπαρξιακα του χαουζ και τις ανωτερες ερμηνειες. Τουτεστιν γλυκαναλατο με αχρειεστες δοσεις δραματος και σαπουνοπερας. Αλλωστε το 90% του επεισοδειου ηταν απο το πουθενα, χωρις συνεχεια με προηγουμενα, χωρις πολυ συμετοχη των αλλων χαρακτηρων, ενα τεχνασμα ουσιαστικα για να οδηγηθουν ο χαουζ και η καντι μαζι. τελος παντον επρεπε επιτελους να γινει, ή να τα σπασουν οριστικα μεταξυ τους, ή ας τα βρουνε και να γινουν ζευγαρι. Και ας σκαρφιστουνε τωρα οτι θελουνε για την επομενη σεζον. Αν και να σας πω την αληθεια για μενα εχει κλεισει η ιστορια του χαουζ, πως να τα ανατρεψουν παλι ολα? τα βρηκανε τελειωσε, κανε ξερω γω και κανα δυωρο σπεσιαλ και δεσε λιγο το στορυ, δειξε λιγο το μελον και τελος. Δεν χρειαζεται αλλη σεζον.
tzinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 βασικα ηταν ενα επεισοδειο σχεδον καρμπον με μερικα απο γκρεις ανατομυ!! Με τις μονες διαφορες τα υπαρξιακα του χαουζ και τις ανωτερες ερμηνειες. Τουτεστιν γλυκαναλατο με αχρειεστες δοσεις δραματος και σαπουνοπερας. Αλλωστε το 90% του επεισοδειου ηταν απο το πουθενα, χωρις συνεχεια με προηγουμενα, χωρις πολυ συμετοχη των αλλων χαρακτηρων, ενα τεχνασμα ουσιαστικα για να οδηγηθουν ο χαουζ και η καντι μαζι. τελος παντον επρεπε επιτελους να γινει, ή να τα σπασουν οριστικα μεταξυ τους, ή ας τα βρουνε και να γινουν ζευγαρι. Και ας σκαρφιστουνε τωρα οτι θελουνε για την επομενη σεζον. Αν και να σας πω την αληθεια για μενα εχει κλεισει η ιστορια του χαουζ, πως να τα ανατρεψουν παλι ολα? τα βρηκανε τελειωσε, κανε ξερω γω και κανα δυωρο σπεσιαλ και δεσε λιγο το στορυ, δειξε λιγο το μελον και τελος. Δεν χρειαζεται αλλη σεζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.