Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ, μου αρεσε και αυτο το επεισοδιο. Περιμενω να γινει κατι συνταρακτικο οπως στο τελος της 5ης... Ποσα ακομα εχει η σεζον;

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν λέτε καλύτερα για το τί πιστεύετε θα γίνει με το house και να αφήσουμε στην άκρη το ποιος είναι πιο καμένος και ποιός έχει ανοίξει τα πιο πολλά τόπικ???

Μας το χάλασες, σε λίγο θα μετρούσαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την τηλεοπτική πείρα, εννοώ :P)

ΥΓ. Είναι σίγουρο οτι θα υπάρξει νέα σεζόν? Γιατί θα γούσταρα μια...

αυτοκτονία του House

Φαντάζομαι εννοείς αποτυχημένη, ε; Ναι, θα άξιζε αλλά μοιάζει με το φινάλε της προηγούμενης σεζόν που κατέληξε στο ψυχιατρείο. Μια τέτοια πράξη θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε, φαντάζομαι θα σκεφτούν κάτι πιο εντυπωσιακό.

χμ, μου αρεσε και αυτο το επεισοδιο. Περιμενω να γινει κατι συνταρακτικο οπως στο τελος της 5ης... Ποσα ακομα εχει η σεζον;

Στο: http://www.tv.com/house/show/22374/episode.html δείχνει ακόμη ένα για τις 17/5. Λες να'ναι το τελευταίο;

Δημοσ.
Μας το χάλασες, σε λίγο θα μετρούσαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την τηλεοπτική πείρα, εννοώ :P)

ε δεν αρχισα να γραφω και απο μονος μου παντος, εσυ μου πες οτι μονο ξεχεζω ολες τις σειρες και ζητησες να δεις αν υπαρχει τοπικ στο οποιο λεω καλα λογια.

στα υπολοιπα εγω προβλεπω απελπιστικη κινηση του χαουζ στην καντι, ολα η τιποτα φαση. Αν αποτυχει θα το ριξει στο πιοτο. Αλλα δεν θελω να γινει κατι τετοιο διοτι ειναι γραφικο και κλισε, την εχω βαρεθει την μιζερια του, οπου να ναι θα συναγωνιζεται την precious!! Αν ειναι μαγκες η σειρα θα τελειωσει με happy end, ο χαουζ θα αλλαξει, θα τα βρει με την καντι και θα γινει ο ποιο γλυκος γιατρος!

• Moderators
Δημοσ.

Σποιλερς dude.Προβλεψη μεν,αλλα μπορει να πεσεις μεσα και να το χαλασεις σε καποιον.

Αν ειναι μαγκες η σειρα θα τελειωσει με happy end, ο χαουζ θα αλλαξει, θα τα βρει με την καντι και θα γινει ο ποιο γλυκος γιατρος!

Χιλιες φορες να αυτοκτονησει,παρα το παραπανω.

Δημοσ.

Χιλιες φορες να αυτοκτονησει,παρα το παραπανω.

Ακριβώς. Ένας γλυκούλης φτάνει.

1rclqt.jpg

Προσωπικά βλέπω House να την κάνει από P-P γιατί δεν αντέχει τη φάση με Cuddy. Wilson τα έχει βρει με τη γυναίκα,η ομάδα δε ξέρω (don't care). Τρία χρόνια μετά,Wilson μπαίνει σε τελειωμένο σκοτεινό τζαζ μπαρ,αράζει στη γωνία,Aragorn style. Πλάνο στη σκηνή,House μόνος καθισμένος στο πιάνο - χωρίς δεξί πόδι.

Χαμόγελο,υπερσολάρα,δη εντ.

My Emmy please.

Δημοσ.

Αυτο θα τασπαγε βασικα...

Αντε στειλτους κανα mail μπας και δουμε κανα σωστο τελος :P

Δημοσ.

Απιστευτα δυνατο επισοδειο. Γεματο συγκινησεις και αγωνια! Δεν το περιμενα απο το φετινο House αυτο που μολις ειδα.

Ναι μεν δεν ηταν κατι πρωτοτυπο για γιατρικη σειρα, αλλα ηταν πρωτη φορα που ειδαμε ΤΟΣΟ σκατα ψυχολογικα Greg..

και πολυ καλη δουλεια για την τελευταια σκηνη... Total mind fuck!

edit : που σε ρε Gi0 :P

• Super Moderators
Δημοσ.

και πολυ καλη δουλεια για την τελευταια σκηνη... Total mind fuck!

+1000...άντε πάλι γμτ!

Δημοσ.

Ένταξη ωραίο επεισόδιο και δυνατό αλλα δεν ξέρω άμα κάνει για τελευταίο.

Και δεν σε κρατάει σε αγωνια για του χρόνου.Για παράδειγμα πέρσι έμπαινε στο ίδρυμα.Φέτος τι?

Γενικά πιστεύω του χρόνου ότι

Ο house και η καντι σαν ζευγάρι θα πετάξουν τρελες ατάκες και γενικά η σειρά θα γίνει μάλλον πιο κωμική παρα δραματική.Διώξανε και την λεσβία οι μαλακες :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...