Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Reruns φορ δε γουιν! :P

Παντως, κατα το TV.com, θα υπαρξει και 7η σεζον.

Γιαυτο και μου τι δινει που τωρα στο τελος

Τον κανουν αλκοολικο...

Δημοσ.

απο τα χειροτερα και ποιο κουραστικα επεισοδεια.

1τον

δεν μας ειπε και τιποτα καινουριο, 2ρον ο ψυχιατρος ειναι απιστευτα ενοχλητικος και ξερολας, 3τον ο τροπος αφηγησης και η σκηνοθεσια ηταν απιστευτα κλισε και χιλιοπαιγμενη, 4ρτον λιγο ποιο πολυ λαβ ανυσηχιες και θα εμοιαζε με γκρεις ανατομυ,5 τον ο τροπος που μεταφεροντουσαν στις σκηνες εμοιαζε προχειρος και αστειος, εμοιαζε να βγαζει συμπερασματα απο το πουθενα και απο σκηνες που εβλεπε και οχι που του διηγοταν ο χαουζ, 6τον τον εχουνε γαμησει τον χαρακτηρα του χαουζ και δεν παει πουθενα, ειναι σαν να ναι σε παυση 20 επεισοδεια και τωρα ξαφνικα να ετοιμαζουν μια στροφη, 7ον ηταν φως φαναρι απο το προηγουμενο επεισοδειο οτι το πανε για πιοτο, 8ον δεν ειχε το παραμικρο σασπενς λογου του 7, 9το η ιατρικη περιπτωση ηταν απλα για να συμπληρωσει την ιστορια, 10τον θετικο οτι παρατα τον γιατρο, αρνητικο οτι δεν του σπασε τα μουτρα με το μπαστουνι. Βαριεμαι να γραψω αλλους 10 λογους, αλλα υπαρχουν!

Δυστηχως εχω πολυ καιρο να διασκεδασω με το χαουζ. Ελεγα οτι δεν θα συνεβενε, αλλα ....

Δημοσ.

1τον

δεν μας ειπε και τιποτα καινουριο, 2ρον ο ψυχιατρος ειναι απιστευτα ενοχλητικος και ξερολας, 3τον ο τροπος αφηγησης και η σκηνοθεσια ηταν απιστευτα κλισε και χιλιοπαιγμενη, 4ρτον λιγο ποιο πολυ λαβ ανυσηχιες και θα εμοιαζε με γκρεις ανατομυ,5 τον ο τροπος που μεταφεροντουσαν στις σκηνες εμοιαζε προχειρος και αστειος, εμοιαζε να βγαζει συμπερασματα απο το πουθενα και απο σκηνες που εβλεπε και οχι που του διηγοταν ο χαουζ, 6τον τον εχουνε γαμησει τον χαρακτηρα του χαουζ και δεν παει πουθενα, ειναι σαν να ναι σε παυση 20 επεισοδεια και τωρα ξαφνικα να ετοιμαζουν μια στροφη, 7ον ηταν φως φαναρι απο το προηγουμενο επεισοδειο οτι το πανε για πιοτο, 8ον δεν ειχε το παραμικρο σασπενς λογου του 7, 9το η ιατρικη περιπτωση ηταν απλα για να συμπληρωσει την ιστορια, 10τον θετικο οτι παρατα τον γιατρο, αρνητικο οτι δεν του σπασε τα μουτρα με το μπαστουνι. Βαριεμαι να γραψω αλλους 10 λογους, αλλα υπαρχουν!

Δυστηχως εχω πολυ καιρο να διασκεδασω με το χαουζ. Ελεγα οτι δεν θα συνεβενε, αλλα ....

Ρε φίλε (σόρυ για το ρε, μου βγαίνει αυθόρμητα) αλλά είσαι ακριβώς το ανάποδο μου. Πολύ γκρίνια ρε παιδάκι μου, πολύ όμως. Όλα τα σκισες. Λοστ, Χάουζ, κτλ Εντάξει δεν είναι τα σούπερ ντούπερ των πρώτων σεζόν αλλά δεν είναι και ΤΟΣΟ χάλια. Άμα είναι τόσο προβλέψιμα γράψε σε σπόιλερ τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο να σε παραδεχτώ.

Δημοσ.

1τον

Ρε φίλε (σόρυ για το ρε, μου βγαίνει αυθόρμητα) αλλά είσαι ακριβώς το ανάποδο μου. Πολύ γκρίνια ρε παιδάκι μου, πολύ όμως. Όλα τα σκισες. Λοστ, Χάουζ, κτλ Εντάξει δεν είναι τα σούπερ ντούπερ των πρώτων σεζόν αλλά δεν είναι και ΤΟΣΟ χάλια. Άμα είναι τόσο προβλέψιμα γράψε σε σπόιλερ τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο να σε παραδεχτώ.

Δημοσ.

κοιταξε να δεις, μιλας σε ενα tv series fanatik, πολυ σπανια βλεπω ταινιες πλεον και προτιμω να αφιερωνο τον χρονο μου σε κατι ποιο πολυπλοκο, ποιο απιτητικο και με μεγαλυτερη διαρκεια. Εχω δει ολοκληρες καμια 30-40 ρια σειρες και παρακολουθω λαιβ καμια 10 ρια ακομα. Θελω να πιστευω επισης οτι εχω ανοιξει τα ματια σε αρκετους στο ινσομνια, οσων αφορα προτασεις και τοπικς. Ημουν ο αρχικος τοπικ ποστερ του prison break, του carnivale, του weeds, pushing daisies, HOUSE MD παρακαλω, απο νωρις στο ντεξτερ αν και δεν το αρχισα εγω, the office (usa), flight of the concords.......και αλλα πιθανον που δεν θυμαμαι. Φυσικα τα περισοτερα απο αυτα με ειχαν εντυπωσιασει ωστε να ανοιξω τοπικ και τα εξυμνω! Αλλα οταν κατι με χαλαει αρχιζει η μουρμουρα πως να το κανουμε, πχ το πριζον το καραθαβω απο την αρχη της 2ρης σεζον, ενω στην 1τη ημουν φανατικος. Τον χαουζ μεχρι 1,5 σεζον πριν ελεγα οτι δεν εχω δει μετριο επεισοδειο ακομα, αλλα πλεον αισθανομαι οτι εχει αλλαξει η σειρα, εχει μεινει στασιμος ο χαρακτηρας και εχω δει τελος παντον καμια 10 ρια αδιαφορα επεισοδεια σε αυτο το διαστημα, αρα εχει αρχισει και με απογοητευει. Νομιζω εχω το δικαιομα να το γραψο, ειδικα οπως λεω οταν εχω προσηλιτισει πολυ κοσμο (απο το ινσομνια και γνωστους) στις σειρες αυτες, και οταν για πολυυυ καιρο ελεγα μονο καλα σχολια.

Δημοσ.

κοιταξε να δεις, μιλας σε ενα tv series fanatik, πολυ σπανια βλεπω ταινιες πλεον και προτιμω να αφιερωνο τον χρονο μου σε κατι ποιο πολυπλοκο, ποιο απιτητικο και με μεγαλυτερη διαρκεια. Εχω δει ολοκληρες καμια 30-40 ρια σειρες και παρακολουθω λαιβ καμια 10 ρια ακομα. Θελω να πιστευω επισης οτι εχω ανοιξει τα ματια σε αρκετους στο ινσομνια, οσων αφορα προτασεις και τοπικς. Ημουν ο αρχικος τοπικ ποστερ του prison break, του carnivale, του weeds, pushing daisies, HOUSE MD παρακαλω, απο νωρις στο ντεξτερ αν και δεν το αρχισα εγω, the office (usa), flight of the concords.......και αλλα πιθανον που δεν θυμαμαι. Φυσικα τα περισοτερα απο αυτα με ειχαν εντυπωσιασει ωστε να ανοιξω τοπικ και τα εξυμνω! Αλλα οταν κατι με χαλαει αρχιζει η μουρμουρα πως να το κανουμε, πχ το πριζον το καραθαβω απο την αρχη της 2ρης σεζον, ενω στην 1τη ημουν φανατικος. Τον χαουζ μεχρι 1,5 σεζον πριν ελεγα οτι δεν εχω δει μετριο επεισοδειο ακομα, αλλα πλεον αισθανομαι οτι εχει αλλαξει η σειρα, εχει μεινει στασιμος ο χαρακτηρας και εχω δει τελος παντον καμια 10 ρια αδιαφορα επεισοδεια σε αυτο το διαστημα, αρα εχει αρχισει και με απογοητευει. Νομιζω εχω το δικαιομα να το γραψο, ειδικα οπως λεω οταν εχω προσηλιτισει πολυ κοσμο (απο το ινσομνια και γνωστους) στις σειρες αυτες, και οταν για πολυυυ καιρο ελεγα μονο καλα σχολια.

Δημοσ.

Κι εγω House MD fanatic, πιστευω οτι αυτή η σαιζόν ειναι ΠΟΛΥ μέτρια. Η περσινή ήταν το κάτι άλλο, με highlights τα επ.9 και 19 και τα καλύτερα δυο τελευταία επεισόδια.

Δημοσ.

Κι εγω House MD fanatic, πιστευω οτι αυτή η σαιζόν ειναι ΠΟΛΥ μέτρια. Η περσινή ήταν το κάτι άλλο, με highlights τα επ.9 και 19 και τα καλύτερα δυο τελευταία επεισόδια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν με χαλασε τοσο το επεισοδιο.Για "μη-ιατρικο",ηταν οκ.Βεβαια μιλαμε για "ιατρικη" σειρα..

@Kasrith εχουμε μειωσει τα στανταρτς μας,αλλα τι να κανεις που τον εχω ψηλα τον House.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν με χαλασε τοσο το επεισοδιο.Για "μη-ιατρικο",ηταν οκ.Βεβαια μιλαμε για "ιατρικη" σειρα..

@Kasrith εχουμε μειωσει τα στανταρτς μας,αλλα τι να κανεις που τον εχω ψηλα τον House.

Δημοσ.

Και γω φανατικός με τις σειρές είμαι, όχι τόσο με τα φόρουμ ;)

Σου ριξα το γάντι αλλά το άφησες κάτω. Οκ, το ξαναρίχνω κάπως αλλιώς. Επειδή ΔΕΝ σε παρακολουθώ αλλά απ' ότι θυμάμαι ρίχνεις χέσιμο σε όσες σειρές συμμετέχω στις συζητήσεις εδώ στο ινσόμνια, δείξε μου κάποια ποστ σου, φετινά, που να λες ότι σε άρεσε κάποιο επεισόδιο. Να δω ποια σειρά, ποιο επεισόδιο γούσταρες ρε παιδί μου.

Δημοσ.

θα με τρελανεις, σου λεω οτι εχω αρχισει τοπικ με 6-7 σειρες διαμαντακια που τον καιρο που το εκανα ηταν ψιλοαγνωστες σε πολλους. Για να το εκανα παει να πει οτι ελεγα καλα λογια και τις προτεινα!!

Δες το αρχικο τοπικ του καρνιβαλ, του πριζον μπρεικ (μονο 1τη σεζον), pushing daisies, dexter (τοπικ season 1 αλλα φυσικα και στις υπολοιπες) δες τι υμνο ριχνουμε απο τα 1τα επεισοδεια και πως ψιλιαστικαμε αμεσως τι διαμαντι βλεπαμε, δες house md μεχρι και 1, 5 σεζον πριν (δες το αρχικο τοπικ του χαουζ)....δες the wire, shield, deadwood, firefly, scrubs, office....ακομα και στο λαοστ για 1,5 σεζον ημουν εντυπωσιασμενος και εγραφα καλα λογια. Τωρα αν μια σειρα παρει τροπη που δεν μου αρεσει πρεπει να συνεχισω να λεω καλα λογια???

κανε ενα search γι αυτες τις σειρες και θα δεις.

εντιτ - τωρα προσεξα οτι λες φετινα, γιατι ειναι απαραιτητο αυτο? αλλωστε δεν ειχαμε και τιποτα σπουδαιο φετος και οι περισοτερες ειναι σειρες που συνεχιζουν με νεες σεζον. Για φετος η μονη καινουρια που με εντυπωσιασε ειναι το comunity, δες το τοπικ του. Απο παλιες συνεχιζω με ενδιαφερον μονο breaking bad και damages, δεν το χω τελειωσει ακομα. Φυσικα απολαμβανω ακομα chuck, fringe και παρομοια...διοτι δεν εχω απαιτησεις ειναι απλα χαβαλεδιαρικα σοου. Στο fringe δικαιολογο να εχει παραλληλο συμπαν πχ διοτι ξερω οτι ειναι sci fi και λεει μπουρδιτσες, στο λοστ ομως δεν το δικαιολογο διοτι ακυρωνει την βαση πανω στην οποια αρχισα να παρακολουθο την σειρα και με μαμησανε οι σεναριογραφοι οταν αλλα υποσχοταν και σε εντελως αλλα καταληξαμε.

Δημοσ.

ΟΛΑ είναι χαβαλεδιάρικα σόου μαν, άλλωστε στην Αμερική δεν υπάρχει ουσιαστικά η λέξη σειρά, σόου ονομάζουν την κάθε σειρά κι αυτό καθορίζει τη σειρά και την πορεία που ακολουθεί. Όταν βλέπεις Λοστ ή Χάουζ δε βλέπεις ντοκιμαντέρ του Τέλλογλου, μαι σειρά για να περνάς καλά βλέπεις.

Εμείς οι ευρωπαίοι έχουμε άλλα κριτήρια αλλά το να κρίνουμε με βάση αυτά μια αμερικανική σειρά που έχει σαν μοναδικό κριτήριο την τηλεθέαση το βρίσκω το λιγότερο υποκριτικό.

Τέλος το οφ τόπικ, βλέπω τον παρεδωσε να μου τη λέει ξανά :P

Δημοσ.

Δεν λέτε καλύτερα για το τί πιστεύετε θα γίνει με το house και να αφήσουμε στην άκρη το ποιος είναι πιο καμένος και ποιός έχει ανοίξει τα πιο πολλά τόπικ???

ΥΓ. Είναι σίγουρο οτι θα υπάρξει νέα σεζόν? Γιατί θα γούσταρα μια...

αυτοκτονία του House

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...