Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ηλιθιο επισοδειο....

Πολυ σεξ/bi. Εκαναν μια επιτυχια καποτε με το ολο θεμα της 13 και στηριζουν ολοκληρο επισοδειο τωρα σαυτο με bi-ασθενη??

Επισης, ξερουν οτι μας αρεσει ο χαρακτηρας HOUSE, και πετανε μια σκηνη οπου τραγουδαει/χορευει και νομιζουν οτι θα σωσουν το επ? :-(

Εξυπνη η σκηνη μονο με το γαλα στον καφε ;)

+ το οτι

θα τον κανουν αλκοολικο just in time για ακομα ενα "δυνατο" τελος :-(:-(

Εμένα μάλλον μου άρεσε πολύ περισσότερο από εσένα ... kissmyasthma99 !!!!!!

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμένα προσωπικά μάρεσε το επ αυτό! είχε λίγο απόλα, αλλά και πάλι δε φτάνει τα ψηλά στάνταρ παλαιότερων. θάχει κι άλλη σεζόν? ξέρει κανείς? :-)

---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

Νταξ δεν ηταν και τοσο χαλια μωρε!

Και τι δεν θα δινα για να μαι στην θεση του Ηouse οταν βγηκε με την 13.Επισης μια απορια...Αυτο το camp που πηγε ο τυπος για να τον"φτιαξουν"απο την gayness(σατηριζω,δεν εχω τιποτα με τους gay) του και η πανηλιθια τακτικη που ακολουθουσαν,ας μου πει καποιος πως δεν μιλαμε σοβαρα ετσι?Οχι τιποτα αλλα θυμαμαι και το southpark που ειχε αντιστοιχο επισοδειο με τον butters και αρχιζω να πιστευω πως καποιο λογο εχουν και τα λενε

και στν ταινία του μεγάλου Κιούμπρικ "Το Κουρδιστό Πορτοκάλι", τέτοια τεχνική χρησιμοποίησαν (περίπου δλδ) . Και ναι πιστεύω ότι άνετα υπάρχουν τέτοιες κλινικές αποστροφής

Δημοσ.
holy sith, μοιάζει αρκετά

Ίδιος είναι, δε μοιάζει αρκετά. Με το κατάλληλο makeup μιλάμε περνάει για μονοζυγωτικός δίδυμος!

Δημοσ.

Στεναχωρήθηκα πολύ σε αυτό το επεισόδιο όπως έκανα και τον καιρό που έπαιζε το californication :<

Γιατί γαμώτο είναι αδικία να έχεις το κορμί της ξανθιάς (δεν ξεχνιέται εύκολα, thanks to hank moody :P) και να on top να βρίσκεται αυτή η σκατόφατσα :devil:

Δημοσ.

Εμένα μάλλον μου άρεσε πολύ περισσότερο από εσένα ... kissmyasthma99 !!!!!!

Μαλλον φταιει που τα βλεπω στην tv... Λιγο οι διαφημισεις, λιγο η μια ολοκληρη ωρα για το 40λεπτο επ, ισως να μην το ευχαριστιεμαι οσο θα πρεπε..

Δημοσ.

Το καλυτερο επεισοδιο του κυκλου μεχρι τωρα. Τρομερο επεισοδιο. Προσκυνω τους δημιουργους με Μουσουλμανικη σταση.

Δημοσ.
Ο Ταουμπ είναι κορυφαία φάτσα, σε προκαλεί να τον πειράξεις :-)

χαχαχα! αυτό είναι αλήθεια :P

Δημοσ.

Αντε Gi0 τυχερε.. :P

Το επισοδειο αυτο μου φανηκε πολυ καλο. Ενας διαφορετικος και ωραιος τροπος αφηγησης της ιστοριας.

Μαρεσε αρκετα το House vs Dr. Nolan

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...