yannis27gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έγινε κομματάκι boring αλλά δεν πειράζει μωρέ, γουστάρουμε γιατρό!
linuxovios Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πώς διάβολο γίνεται ο Τάουμπ να χτυπάει όλο γκομενάκια έτσι όπως είναι????? γιατρός + Porsche = γκομενοπαγίδα
chill Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 NERF taub 1)Ωραίο γυναικάκι σπρώχνει. Σε ποιον δεν εξάλου δεν αρέσουν τα MiLFs? 2)Πηδάει πλέον και τη νοσοκόμα και 3) είδε τα b(.)Y(.)bs της 13 \0/ και όλα αυτά όντας 1.65 με μύτη μελιζάνα, καραφλίλα και γενικότερα γκόλουμ look. Ε ζαμέ
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πώς διάβολο γίνεται ο Τάουμπ να χτυπάει όλο γκομενάκια έτσι όπως είναι????? Ξερεις τι λενε γιαυτους με τετοιες μυτες...
Nauseas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά ο house είχε στο γραφείο κορνίζα του steven colbert? WTF?
markelos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά ο house είχε στο γραφείο κορνίζα του steven colbert? WTF? Xaxa ναι! Ο Colbert γαμάει.
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Χαχα ναι και γω το προσεξα Μοιαζουν σαν χαρακτηρες, αλλα πολυ διαφημιση ρε παιδακι μου
Kasrith Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ηλιθιο επισοδειο.... Πολυ σεξ/bi. Εκαναν μια επιτυχια καποτε με το ολο θεμα της 13 και στηριζουν ολοκληρο επισοδειο τωρα σαυτο με bi-ασθενη?? Επισης, ξερουν οτι μας αρεσει ο χαρακτηρας HOUSE, και πετανε μια σκηνη οπου τραγουδαει/χορευει και νομιζουν οτι θα σωσουν το επ? Εξυπνη η σκηνη μονο με το γαλα στον καφε + το οτι θα τον κανουν αλκοολικο just in time για ακομα ενα "δυνατο" τελος :-(
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ηλιθιο επισοδειο.... Καθε φορα μπαινω με crossed fingers πως θα χουμε καλο επισοδειο να δουμε αυριο και μου το χαλας
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Νταξ δεν ηταν και τοσο χαλια μωρε! Και τι δεν θα δινα για να μαι στην θεση του Ηouse οταν βγηκε με την 13.Επισης μια απορια...Αυτο το camp που πηγε ο τυπος για να τον"φτιαξουν"απο την gayness(σατηριζω,δεν εχω τιποτα με τους gay) του και η πανηλιθια τακτικη που ακολουθουσαν,ας μου πει καποιος πως δεν μιλαμε σοβαρα ετσι?Οχι τιποτα αλλα θυμαμαι και το southpark που ειχε αντιστοιχο επισοδειο με τον butters και αρχιζω να πιστευω πως καποιο λογο εχουν και τα λενε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 holy sith, μοιάζει αρκετά
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Απαιτω επεισοδιο με εισαγωγη στο πλευνσμπορο,του Γκρεγκορ,υδραυλικου,χαμενου στη Ρωσια,διδυμου αδερφου του House και διπλωματικο επεισοδιο με το Κρεμλινο στο backround.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.