Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό αλλά όχι και τόσο δυνατό ... Δηλαδή μετά από τόσο καιρός αποχή , μόνο αυτό έχουν να δώσουν στο λαό ? :-(

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλό αλλά όχι και τόσο δυνατό ... Δηλαδή μετά από τόσο καιρός αποχή , μόνο αυτό έχουν να δώσουν στο λαό ? :-(

Έλα ντε...εγω μάλιστα σε κάποια σημεία βαρέθηκα κάπως...

Δημοσ.

Έλα ντε...εγω μάλιστα σε κάποια σημεία βαρέθηκα κάπως...

Δημοσ.

Το καραγούσταρα (όπως καραγουστάρω το Λοστ και το FF κι ας πέφτει χέσιμο και για τα 2).

Καλύτερα να είναι κάποια επεισόδια όχι House centric για να μη γίνεται βαρετό. Και γέλασα στην τελευταία σκηνή (άτιμε Τάουμπ...). Βέβαια μπορεί να μ' άρεσε το επεισόδιο γιατί έχω μωράκι (ούτε 2 μηνών) κι έκανα ένα κλικ όταν είδα ότι χάθηκε.

Δημοσ.

απο τα ποιο βαρετα και φιλερ επεισοδια της σειρας. εγω παντος εχω καιρο να σκεφτω οτι βλεπω χαουζ και ειναι αυτη η γαματη συναρπαστικη σειρα με το εξυπνο σεναριο. Εχει κανει κοιλια εδω και καμποσο καιρο, δεν θυμαμαι το τελευταιο επεισοδειο που μου εκανε εντυπωση, του λειπει κατι ανατρεπτικο. Η καντυ με τον χαουζ δεν πανε πουθενα, ο χαουζ τοσο καιρο αραζει στον καναπε του γουιλσον και εχει γινει γραφικος, εχω πει οτι με εχει απογοητευσει και η ερμηνεια του πλεον, ισως δεν του δινουν και σωστο σεναριο/ατακες. Το ποδι του σαν να μην τον ενοχλει πλεον, με το βαικοντιν περνει δεν περνει δεν ξερουμε. Οι αλλοι χαρακτηρες δεν προσφερουν τιποτα σημαντικο, μονο ο χωρισμος καμερον/τσεις ταρακουνησε λιγο, αλλα οχι θετικα....Χρειαζεται μια νεα εξελιξη, ενα βασικο στορυ. Παρολα αυτα παραμενει ποιοτικη και καλυτερη απο πολλες αλλες, οποτε δεν εχω φτασει και στο σημειο να πω οτι την κοβω.

---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ----------

Το καραγούσταρα (όπως καραγουστάρω το Λοστ και το FF κι ας πέφτει χέσιμο και για τα 2).

Καλύτερα να είναι κάποια επεισόδια όχι House centric για να μη γίνεται βαρετό. Και γέλασα στην τελευταία σκηνή (άτιμε Τάουμπ...). Βέβαια μπορεί να μ' άρεσε το επεισόδιο γιατί έχω μωράκι (ούτε 2 μηνών) κι έκανα ένα κλικ όταν είδα ότι χάθηκε.

με το συμπαθειο κιολας αλλα εχω την εντυπωση οτι βλεπεις σειρες με κατεβασμενες τις αμυνες, δεν απογοητευεσε ευκολα και δεν σε ενοχλουν μικρολεπτομερειες. Ισως ειναι και καλο αυτο.

Αλλα απο την αλλη, απο οτι εχω διαβασει οι μονες σειρες που σε απογοητευουν ειναι ντεξτερ και καρνιβαλ!!! ειναι λιγο οξυμωρο.

Δημοσ.
με το συμπαθειο κιολας αλλα εχω την εντυπωση οτι βλεπεις σειρες με κατεβασμενες τις αμυνες, δεν απογοητευεσε ευκολα και δεν σε ενοχλουν μικρολεπτομερειες. Ισως ειναι και καλο αυτο.

Αλλα απο την αλλη, απο οτι εχω διαβασει οι μονες σειρες που σε απογοητευουν ειναι ντεξτερ και καρνιβαλ!!! ειναι λιγο οξυμωρο.

Ναι, είναι αλήθεια ότι έχω χαμηλές απαιτήσεις γιατί αν είχα υψηλές δε θα έβλεπα τπτ. Εδώ στο Fringe για να γεμίσουν μια εβδομάδα που δεν είχαν γυρίσει επεισόδιο έβαλαν ένα που είχαν γυρίσει την προηγούμενη χρονιά και σ' αυτό πρωταγωνιστούσε κάποιος που είχε σκοτωθεί μερικά επεισόδια πριν!!! Τι να κάνω δηλαδή; Άμα πάρεις στα σοβαρά τις σειρές, δε νομίζω να βρεις καμία να δεις! Οπότε, χαμηλώνω τις απαιτήσεις και περνάω καλά. Σκέτο αμερικανάκι, οκ, αλλά μου λείπουν οι εναλλακτικές, οι σπουδαίες σειρές όπως το Carnivale (μάλλον κατάλαβες λάθος τα άλλα ποστς μου, το καρνιβαλ είναι για μένα κορυφή!).

Το Ντεξτερ δε με τράβηξε, ίσως γιατί είχα συνηθίσει τον ηθοποιό τόσο πολύ στο Six Feet Under (άλλη σπουδαία σειρά που είδα μονορούφι και τις 6 σεζόν).

Το καλοκαίρι, που έχει ανομβρία, θα πιάσω το Twin Peaks. Ως τότε, θα απολαμβάνω τα διαμάντια τύπου House, Lost, Fringe & FlashForward. ;)

Δημοσ.

Τωρα το ειδα και γω... Μετριοτατο επισοδειο.

Νομιζω οτι θα περνουσε εντελως απαρατηρητο εαν δεν βγαζαν τετοιο τραιλερ.. Βλεποντας το τραιλερ, περιμεναμε καμια επισοδειαρα, και τωρα αφου απογοητευτηκαμε, εχουμε αρνητικη σταση προς το επισοδειο.

Δημοσ.
Τωρα το ειδα και γω... Μετριοτατο επισοδειο.

Νομιζω οτι θα περνουσε εντελως απαρατηρητο εαν δεν βγαζαν τετοιο τραιλερ.. Βλεποντας το τραιλερ, περιμεναμε καμια επισοδειαρα, και τωρα αφου απογοητευτηκαμε, εχουμε αρνητικη σταση προς το επισοδειο.

Συμφωνώ...το trailer σε παρέπεμπε σε κάτι συγκλονιστικό...αλλά...τίποτα

Δημοσ.

Μετριο προς καλο (με το ζορι). Ψιλοενδιαφερουσα κεντρικη υποθεση με λιγες καλες ατακες.

Εχασα κατι? Τι χαπια ηταν αυτα που κοπανουσε στο επισοδειο

• Moderators
Δημοσ.
Μετριο προς καλο (με το ζορι). Ψιλοενδιαφερουσα κεντρικη υποθεση με λιγες καλες ατακες.

Δηλαδη σε ελευθερη μεταφραση"καλυτερο απο το προηγουμενο,χειροτερο απο ενα τυπικο House"?Αιντε να δουμε αυριο τι μας περιμενει..

Δημοσ.
Δηλαδη σε ελευθερη μεταφραση"καλυτερο απο το προηγουμενο,χειροτερο απο ενα τυπικο House"?Αιντε να δουμε αυριο τι μας περιμενει..

Τι να σου πω ρε συ, μου φανηκε αδιαφορο... Οσο και τα υπολοιπα της σεζον (εκτος απο την αρχη βεβαια) Ξενερωνω που δεν τα γουσταρω πλεον.

Δημοσ.

Το Ντεξτερ δε με τράβηξε, ίσως γιατί είχα συνηθίσει τον ηθοποιό τόσο πολύ στο Six Feet Under (άλλη σπουδαία σειρά που είδα μονορούφι και τις 6 σεζόν).

Ποιες 6 σεζόν? 5 δεν βγάλανε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...