Προς το περιεχόμενο

House Season 6 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 5η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε linuxovie πρώτη φορά βλέπεις Αμερικάνικη σειρά ενώ προβάλεται στην Αμερική? πρώτη ή τελευταία φορά είναι που γίνεται κάτι τέτοιο? αν δεν το κάνουν δεν φτάνουν τα επεισόδια μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής season που έχει προγραμματίσει το κανάλι

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί αρπάζεσαι? Άλλο να λες ότι σταματάνε λόγω διακοπών (που δεν ισχύει - 3η βδομάδα χωρίς επεισόδια και ακόμα δεν πιάσαμε Χριστούγεννα) και άλλο ότι αν δεν το κάνουν δε θα έφταναν τα επεισόδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το #163 είναι λάθος. Το #166 είναι σωστό.

Εν τέλει δε ζητάμε κάτι. Δικό τους το καρπούζι, δικό τους και το μαχαίρι. Απλά σχολιάζω ότι οι διακοπές δεν είναι ο λόγος που διακόπτουν , αλλά η πρόφαση.

• Super Moderators
Δημοσ.

μίλησα συγκεκριμένα για τις 2 βδομάδες Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς στο #163, οι υπόλοιπες που είχα/έχουν break είναι για να φτάσουν τα episodes...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κλαίγαμε με τη γυναίκα μου στη φάση που

μπήκε ο Γουίλσον στο εστιατόριο. Η γκριμάτσα που έκανε πριν γονατίσει ήταν ανεκτίμητη

Καλά μπήκε η χρονιά

• Moderators
Δημοσ.

Η καλυτερη στιγμη του επεισοδιου για μενα ηταν

ο gay house και η προταση γαμου του wilson.Απο κει και περα,τιποτα φοβερο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει δεν ήταν από τα βαρβάτα και με τις τρελές καφρίλες μέσα που ρίχνουμε άπειρο γέλιο, αλλά δεν ήταν και άσχημο, η σειρά κρατάει πάντα ένα επίπεδο μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Το μονο που μου κανε ετσι εντυπωση ηταν οταν

η γκομενα αλλαζε αποτομα απο φυσιολογικη σε παγοκολονα.... Ακομα μου σηκωνεται η τριχα :lol:

Δημοσ.

Πολυ καλο επισοδειο! Και ειχα καιρο να ευχαριστηθω Ηοuse.

Ειδικα οι φασεις 1) Γκεσταπο House, 2) House "vs" Wilson

Βαλανε και το διαβολικο nice guy House, και η τελευταια σκηνη μας ξαποστειλε....

Πολυ καλη δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...