PavelX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και αυτό είναι το μοναδικό ταλέντο της. Ξενερώνω όταν μια καλή σειρά το ρίχνει σε τέτοιες σκηνές.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν μ αρεσε. Εχει αρχισει να σαπουνοπεριζει λιγο?Η ιατρικη υποθεση του επεισοδιου αν και ηταν ενδιαφερον,δεν ηταν και το βασικο πιατο,κατι σαν συνοδευτικο μου φανηκε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού αφού δεν σας αρέσει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού αφού δεν σας αρέσει! Ελα ρα! Θα χτυπησει και ενα happy end στο τελος,house παντρευεται candy μετα απο θυελωδεις αντιπαραθεσεις,την κανει μανα επιτελους και το παιδι γενιεται με μπαστουνι καταπινοντας m&ms Το hell!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 και με μούσια μην το ξεχνάς!
seishirosakura Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ! Ε λοιπόν σε αυτή τη σειρά αν μη τι άλλο έχουν μάθει να σουτάρουν κόσμο με στυλ. Αν και με εκνεύριζε η Κάμερον, πλέον αναγνωρίζω την ανάγκη μιας "ηθικής πυξίδας" στο γκρουπ.Tώρα με 2/3 από κάθε γκρουπ, άντε να δούμε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ! Ε λοιπόν σε αυτή τη σειρά αν μη τι άλλο έχουν μάθει να σουτάρουν κόσμο με στυλ. Αν και με εκνεύριζε η Κάμερον, πλέον αναγνωρίζω την ανάγκη μιας "ηθικής πυξίδας" στο γκρουπ.Tώρα με 2/3 από κάθε γκρουπ, άντε να δούμε. Εγω παλι γιατι νομιζω πως δεν την σουταρουν αλλα αυτοσουταρεται επειδη ειναι εγκυος?Ιδεα δεν εχω αν ειναι κ ουτε καν το εψαξα Οσον αφορα το επεισοδιο,τουλαχιστον ηταν πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο ..αν και οταν διαβασα την περιληψη,ηλπιζα πως θα ηταν γυναικα πορνοσταρ
seishirosakura Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι γιατι νομιζω πως δεν την σουταρουν αλλα αυτοσουταρεται επειδη ειναι εγκυος?Ιδεα δεν εχω αν ειναι κ ουτε καν το εψαξα Οσον αφορα το επεισοδιο,τουλαχιστον ηταν πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο ..αν και οταν διαβασα την περιληψη,ηλπιζα πως θα ηταν γυναικα πορνοσταρ Δεν έχω ιδέα ποιανού ήταν η απόφαση. Για τον Kutner ξέρω ότι ήταν δικιά του. Εν πάσει περιπτώσει, αναφερόμουν στο γεγονός ότι δεν τους πετάνε (συνήθως) άνευ εξηγήσεων αλλά χτίζουν τουλάχιστον ένα υποτυπώδες background προτού ή αφού τους στείλουν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω ιδέα ποιανού ήταν η απόφαση. Για τον Kutner ξέρω ότι ήταν δικιά του ήταν. Εν πάσει περιπτώσει, αναφερόμουν στο γεγονός ότι δεν τους πετάνε (συνήθως) άνευ εξηγήσεων αλλά χτίζουν τουλάχιστον ένα υποτυπώδες background προτού ή αφού τους στείλουν. Μαζι σου,δεν διαφωνω απλα μου φανηκε σαν να πηρε κανα κιλο παραπανω(μπας και γινει γυναικα!).Πολλες σειρες βλεπω
kng Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παντως μετα απο 6 σεζόν του House, πρώτη φορα τελείωσε το επεισόδιο και είπα για τον House "Τι μ@@#%ς!". Σε ολόκληρο το επεισόδιo έπαιζε μαζι τους και προσπαθούσε να σπείρει διχόνια μεταξύ της Cameron και του Chase. Εντάξει και σε αλλα επεισόδια εχει δημιουργήσει καταστάσεις απλα και μονο για να δει πως θα αντιδράσουν αλλα στο συγκεκριμένο το καταλάβαινες στην ατμόσφαιρα πως ήθελε καποιον να διώξει (θα μου πεις αφου αυτη ηταν η γραμμή απο τους σεναριογράφους!)
Kasrith Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 στο συγκεκριμένο το καταλάβαινες στην ατμόσφαιρα πως ήθελε καποιον να διώξει Ισα ισα, αυτος ηθελε να πετυχει το 4/4 και δεν του βγηκε...
alakhai Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για να μην αφηνουμε κενα γυναικες της ηλικιας της Καντυ τις αποκαλουν στο αμερικα cougars. MILF ειναι το ακρονυμο του mother i love to f@!#...
seishirosakura Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ισα ισα, αυτος ηθελε να πετυχει το 4/4 και δεν του βγηκε... Ήθελε το 4/4 ώστε η απόφαση για το ποιος θα φύγει να είναι στο χέρι του όπως φαίνεται απο την απάντηση του στον Chase που ήταν ο πρώτος που είπε πως θέλει να είναι στην ομάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για να μην αφηνουμε κενα γυναικες της ηλικιας της Καντυ τις αποκαλουν στο αμερικα cougars. MILF ειναι το ακρονυμο του mother i love to f@!#... γιατί δεν υιοθέτησε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.