100 010 00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Oxi φιλε.......... παρε speedtouch......... θα κλειδωνεις στα 8,5 (πουλ?)
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 παιδια μπορει καποιος να μου δωσει κανενα ink η να μου πει που μπορω να βρω το inksys wag200g σε καλη τιμη?το εχω βρει σε 2-3 μαγαζια αλλα το εν απου το εχει φθηνοτερα απο ολα εχει εξαντληθει και τα αλλα που το βρηκα το εχουν αρκετα ακριβοτερα!!!!το e shop εννω το ειχε την προηγουμενη εβδομαδα τωρα ειδα οτι το αφαιρεσαν απο τον καταλογο τουσ!!!!!γιατι? α.http://www.skroutz.gr β.παρε το wag160n.το wag200 καταργειται μετα απο τοσο καιρο στην κυκλοφορια Oxi φιλε.......... παρε speedtouch......... θα κλειδωνεις στα 8,5 (πουλ?) εσυ πηγαινεις ενα ρουτερ απο το ποσο γρηγορος ειναι.εχεις ρωτησει εκει εξω αν ολους τους νοιαζουν τα χαμηλα Ping η η ταχυτητα γιατι πολοι εκει εξω λενε.ας εχω 5 αρκει να ειναι σταθερα.εκτος αν εσυ εχεις ενα torrent να κατεβαζει 24 /365 γιατι ολοι το εχουν βρει θελω full ταχυτητα και θελω 24 και δεν ξερουν μην πω τι και μετα λενε δεν κατεβαζει 24 απο το emule.apla akουσαν κατι και λενε θελω και εγω.και οι αλλοι μισοι ακομα ψαχνουν την διαφορα megabit και megabyte.η την ταχυτητα κλειδωματος απο του κατεβασματος.η πηγαινει αργα το ιντερνετ και 10 ατομα ασυρματα πανω λογω ξεκλειδωτου.και ο φιλος εχει μια χαρα attenuatioon για linksys εκτος αν το margin κανει τρελα.εχω 13,5 με speedtouch και 15 με Linksys.και τωρα για 1,5 megabit θα βαλω τις καλτσες μου να κλαινε.τι 1500 τι 1300 κατεβασμα.αν και ενα attenuation den λεει κατι απο μονο του αλλα οκ
gyiama Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αυτο διαπιστωσα οτι το 200 ηδη εχει καταργηθει και πολλα μαγαζια δεντο εχουν καν πια αλλα ρε παιδια το wag160n ειναι αρκετα ακριβο 100+ε το εχο βρει παντου δεν θελω να διαθεσω τοσα πολλα μιας και δεν το χρησημοποιω για πολλα πολλα κανενα torrent που και που και χαλαρα ιντερνετ σερφαρισμα κλπ εδω ειμαι ευχαριστημενος με το παναρχαιο bautec που εχω!!!!!απλα λεω να μην ξεφυγω πολυ σε χρηματα ειπα μεχρι 60 αντε 70ε να δωσω !!!!!
100 010 00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Σιγα μη το παρεις 100+ ευρω Και εδω παρε τον αντικαταστατη του wag200
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Σιγα μη το παρεις 100+ ευρω Και εδω παρε τον αντικαταστατη του wag200 και 100 + να δωσει μια φορα θα τα δωσει και θα αλλαξει ρουτερ σε πολλα χρονια αφου στο ελλαδισταν το adsl θα παιζει για πολυ καιρο.και συν οτι για καρτες γραφικων αλλη δινουν απειρα λεφτα καθε 2-3 μηνες και δεν δινουν για ρουτερ.δεν το λεω για το φιλο μας αλλα γενικα.γιατι αλλοι δεν δινοθν 100 ευρω για ρουτερ και δινουν 200 για λουλουδια σε μπουζουκιαα.απλα να παρει κατι καλο ναμην σπαει τα νευρα του διοτι δεν ειναι το αν θα κατεβαζει τορρνετς αλλα γενικα ναειναι σωστο.επισης το g2 αργει να παρει ip καμια φορα i think με εναν provider at least.
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 και 100 + να δωσει μια φορα θα τα δωσει και θα αλλαξει ρουτερ σε πολλα χρονια αφου στο ελλαδισταν το adsl θα παιζει για πολυ καιρο.και συν οτι για καρτες γραφικων αλλη δινουν απειρα λεφτα καθε 2-3 μηνες και δεν δινουν για ρουτερ.δεν το λεω για το φιλο μας αλλα γενικα.γιατι αλλοι δεν δινοθν 100 ευρω για ρουτερ και δινουν 200 για λουλουδια σε μπουζουκιαα.απλα να παρει κατι καλο ναμην σπαει τα νευρα του διοτι δεν ειναι το αν θα κατεβαζει τορρνετς αλλα γενικα ναειναι σωστο.επισης το g2 αργει να παρει ip καμια φορα i think με εναν provider at least. δε συμφωνω γιατι βαδιζουμε σε οπτικες με 100mbit ταχυτητες που δεν υποστηριζονται απο τα υπαρχοντα routers. Αρα και αυτα για λιγο καιρο θα τα εχουμε
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 δε συμφωνω γιατι βαδιζουμε σε οπτικες με 100mbit ταχυτητες που δεν υποστηριζονται απο τα υπαρχοντα routers. Αρα και αυτα για λιγο καιρο θα τα εχουμε βαδιζουθμε σε οπτικες.κατα το 2010 φευγα....ειναι σαν το μετρο.εδω και δεκα χρονια επεκτεινετε.παντως δυο χρονακια adsl θα εχουμε ακομα.καρτα γραφικων 6 μηνες την κρατας με το ζορι πλεον.h υπογραφη σου ειναι κλεμμενη απο καποιο αλλο μελος
spiros91 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Παδιά είδα οτι ο φίλος, παρουσίασε κάποιες πληροφορίες για την γραμμή του... Που μπορώ να τις βρώ και εγώ??? Επίσης έχω 8άρα, και έχω MAX upload 40kbps... Πώς μπορώ να το κάνω να φτάσει στα όρια του, δλδ 383, όπως λέει το router μου στις ρυθμίσεις του???
blacksuede Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Παδιά είδα οτι ο φίλος, παρουσίασε κάποιες πληροφορίες για την γραμμή του... Που μπορώ να τις βρώ και εγώ??? Επίσης έχω 8άρα, και έχω MAX upload 40kbps... Πώς μπορώ να το κάνω να φτάσει στα όρια του, δλδ 383, όπως λέει το router μου στις ρυθμίσεις του??? μεσα στο μενου του ρουτερ σου...(192.168...κτλ) τα 40kb/s αν εννοεις αυτο (και οχι 4kb/s=40 kbps)ειναι το μεγιστο για την 8αρα δεν παει παραπανω...Kilobit kilobyte και τα ρεστα...
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παδιά είδα οτι ο φίλος, παρουσίασε κάποιες πληροφορίες για την γραμμή του... Που μπορώ να τις βρώ και εγώ??? Επίσης έχω 8άρα, και έχω MAX upload 40kbps... Πώς μπορώ να το κάνω να φτάσει στα όρια του, δλδ 383, όπως λέει το router μου στις ρυθμίσεις του??? ποιο ρουτερ5 εχεις να σου πουμε που τα γραφει.παντωςκαπου μεσα στο μενου ειναι.γραφει ποσα κλειδωνεις και margin και attenuation.η δεν ανεβαζεις σωστα η ειναι 40kilobytesd αντι για 40kilobits οποτε ειναι μια χαρα.
spiros91 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 μεσα στο μενου του ρουτερ σου...(192.168...κτλ) τα 40kb/s αν εννοεις αυτο (και οχι 4kb/s=40 kbps)ειναι το μεγιστο για την 8αρα δεν παει παραπανω...Kilobit kilobyte και τα ρεστα... Όντως, έκανα λάθος... Ανεβάζω με 40kB/s... ποιο ρουτερ5 εχεις να σου πουμε που τα γραφει.παντωςκαπου μεσα στο μενου ειναι.γραφει ποσα κλειδωνεις και margin και attenuation.η δεν ανεβαζεις σωστα η ειναι 40kilobytesd αντι για 40kilobits οποτε ειναι μια χαρα. Στην IP του λέει: Runtime Code Version: F@st 1540WG SP Ver. 3.0.4.c (Jul 6 2006 16:17:16) EDIT: Βρήκα αυτά που έψαχνα στο router... Λοιπόν: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 17dB 7dB Attenuation 48 dB 46dB
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Όντως, έκανα λάθος... Ανεβάζω με 40kB/s... Στην IP του λέει: Runtime Code Version: F@st 1540WG SP Ver. 3.0.4.c (Jul 6 2006 16:17:16) EDIT: Βρήκα αυτά που έψαχνα στο router... Λοιπόν: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 17dB 7dB Attenuation 48 dB 46dB αφου κατεβαζεις με σαραντα εισαι μια χαρα.η γραμμη σου ειναι λιγο χαλια.μαλλον εισαι πανω απο 2,5 εως 3 κμ μακρια απο το αστικο νετρο.48 attenuation ειναι τοο much.παραπανω απο 4 mbit δεν το κοβω να παιζεις ποτε.kai μαλλον δεν πρεπει οθτε τωρα να κλειδωνεις στα 8.aν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο τοτε οκ.αν εισαι κοντα τοτε η προβλημα γραμμης η κατι εχεις κανει λαθος σε συνδεσμολογια η προβλημα με καλωδια.
spiros91 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Είμαι γύρω στα 3χλμ και κάτι ψιλά... Στο Speedtest.net μου λέει ότι κλειδώνω 7 από τα 8...
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Είμαι γύρω στα 3χλμ και κάτι ψιλά... Στο Speedtest.net μου λέει ότι κλειδώνω 7 από τα 8... μπορει να εχεις και καλο χαλκο.επισης ασε το speedtest.το ποσο κλειδωνεις θα το δεις μεσα απο το μενου του ρουτερκαι το ποσο κατεβαζεις σε σχεση με αυτο που κλειδωνεις με καποιο download manager και με κατεβασμα απο καποιο γρηγορο site πχ http://www.apple.com http://www.nokia.com http://www.microsoft.com http://www.nvidia.com http://www.ati.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.