gyiama Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 καλησπερα στην ομορφη παρεα οπως καταλαβαινετε απ τον τιτλο ψαχνω ενα ασυρματο μοντεμ και βασικα δεν εχω ιδεα ποιο ειναι καλο και ποιο οχι και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας θελω να παρω ενα μεχρι 60-70ε οχι παραπανω αν τωρα υπαρχει και κατι πιο οικονομικο και καλο δεν με χαλαει αυτη τη στιγμη εχω ενα baudtec που εδιναν με το conn x αλλα εγω εχω συνδεση hol και δουλευει μια χαρα απλα θελω να παρω ενα αλλο για καποιους δικους μου λογους......θελω ενα σετικα απλο δεν με ενδιαφερει να κανει τρελα πραγματα να δουλευει καλα θελω χωρις κολληματα και προβληματα!!!!! περιμενω λοιπον τις αποψεις σας μπας και βγαλω καμια ακρη !!!!!!!!!!
gyiama Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 καμια βοηθεια παιδια πριν κανω καμια χαζομαρα και χτυπαω το κεφαλι μου μετα?
eliask Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 thomson 585v7 Η linksys wag200g . Νομίζω ότι αυτά τα 2 είναι τα 2 δημοφιλέστερα στο forum με μία τάση αξιοπιστίας τα thomson !
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 θα συμφωνησω με τον eliask.αν εχεις παραξενη γραμμη ασταθηες με μεγαλο attenuation tote thomson .επισης και το Linksys wag160n μια που το 200 σχεδον καταργειται
gyiama Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 πως θα το δω ρε παιδια αυτο το attenuation που ουτε ξερω καν τι ειναι για να ξερω τι γραμμη πανω κατω εχω δλδ τι ποιοτητα?
100 010 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αν εχεις κατω απο 30db att. το wag200......... ασυζητητι....... αλλιως πολυ σταθερα και το ιδιο καλα με τα linksys, usr ή 3com. Speedtouch εκτος απο τη σταθεροτητα σε πολλα db....... δε προτεινω καθολου λογω του οτι ειναι αργα με ψηλο latency, χαμηλο κλειδωμα, κ.λ.π.
gyiama Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τωρα μολις που ειδα το modem μου εχω 18.3 db Line Attenuation τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?να ξερω δλδ και τιτωρα που βρηκα αυτο τι modem να επιλεξω ?γιατι μπερδευτκα για τα καλα τωρα μου προτειναν και ενα d-link και μου ειπαν οτι ειναι πολυ αξιοπιστο εχει ακουσει κανενας τπτ για αυτο?μοντελο τωρα δεν ξερω αλλα ξ τιμη του ειναι κοντα στα 55-60ε αν αυτο μπορει να βοηθησει και εχει και usb wi fi μεσα δωρο!!!
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τωρα μολις που ειδα το modem μου εχω 18.3 db Line Attenuation τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?να ξερω δλδ και τιτωρα που βρηκα αυτο τι modem να επιλεξω ?γιατι μπερδευτκα για τα καλα τωρα μου προτειναν και ενα d-link και μου ειπαν οτι ειναι πολυ αξιοπιστο εχει ακουσει κανενας τπτ για αυτο?μοντελο τωρα δεν ξερω αλλα ξ τιμη του ειναι κοντα στα 55-60ε αν αυτο μπορει να βοηθησει και εχει και usb wi fi μεσα δωρο!!! καλο θα ηταν να μας εγραφες ολα τα χαρακτηριστικα.απο κλειδωμα μεχρι attenuation και margin και.μην παρεις dlink >οπως ειπε και ο φιλτατος απο κατω με τετοιο attenuation κανα linksys wag200,wag160n. Αν εχεις κατω απο 30db att. το wag200......... ασυζητητι....... αλλιως πολυ σταθερα και το ιδιο καλα με τα linksys, usr ή 3com. Speedtouch εκτος απο τη σταθεροτητα σε πολλα db....... δε προτεινω καθολου λογω του οτι ειναι αργα με ψηλο latency, χαμηλο κλειδωμα, κ.λ.π. πως θα το δω ρε παιδια αυτο το attenuation που ουτε ξερω καν τι ειναι για να ξερω τι γραμμη πανω κατω εχω δλδ τι ποιοτητα? μεσα στο μενου ολα ειναι
gyiama Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 λοιπον παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια που μου δειχνει το modem ελπιζω να σας βοηθησουν λιγο Downstream Upstream SNR Margin : 9.0 12.0 db Line Attenuation : 28.0 18.3 db Data Rate : 12377 682 kbps
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 μια χαρα γραμμη.αν και τι βλακεια να κλειδωνεις με 12 margin sto up και να μην εχεις 1021.κατα τα αλλα η γραμμη ειναι μια χαρα.οποτε και το Linksys θα παιξει καλα.τωρα για thomson τα ειδες τα υπερ και τα κατα.λιγο πιο δυσκολο μενου κτλ
gyiama Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 απλα για τα linksys το μονο που ακουσα ειναι οτι πια δεν ειναι οπως παλια και οτι παρουσιαζουν διαφορα προβληματακια και διαφορα κολληματα οσο για την γραμμη μου υποτηθεται οτι εινια 24αρακαι το ανωτερο που κλειδωνει ειναι 15 m bps αλλα τι να κανουμε δεν ασχολουμαι με αυτους πια τους βαρεθηκα!οποτε παμε για linksys mallon e?an kai ayto to 200ari απ οτι διαβασα καταργηται?να παω δλδ για το 160?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 απλα για τα linksys το μονο που ακουσα ειναι οτι πια δεν ειναι οπως παλια και οτι παρουσιαζουν διαφορα προβληματακια και διαφορα κολληματα οσο για την γραμμη μου υποτηθεται οτι εινια 24αρακαι το ανωτερο που κλειδωνει ειναι 15 m bps αλλα τι να κανουμε δεν ασχολουμαι με αυτους πια τους βαρεθηκα!οποτε παμε για linksys mallon e?an kai ayto to 200ari απ οτι διαβασα καταργηται?να παω δλδ για το 160? ρε παιδια συγνωμη αλλα παιρνετε τιποτα?τα εχουνμε πει 2000000 φορες.ειναι μεχρι 24 και παιζει ρολο ποιοτητα και μηκος χαλκου.24 οποιος ειναι το πολυ 300 μετρα απο οτε.αν εισαι στα 5 km den paizei καν το adsl.αμα ηταν να εχουν ολοι 24 δεν θα διναν 24 αλλα 100.ετσι ειναι παντου.δεν ειναι οπτικη.ειχα linksys σε καλη γραμμη και επαιζα τελεια..τωρα με voip εχω speedtouch.το 160 ειναι ωραιο και αυτο.αλλιως thomson speedtouch
gyiama Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ναι ενταξει το ξερω αυτο με τις γραμμες τι ισχυει οποτε παμε για linksys ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες παιδια να σται καλα ολoι !!!!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 15 mbit ειναι μια χαρα.φαντασου αλοι παιζουν οριακα 1 mbit και αλλοι καθολου
gyiama Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παιδια μπορει καποιος να μου δωσει κανενα ink η να μου πει που μπορω να βρω το inksys wag200g σε καλη τιμη?το εχω βρει σε 2-3 μαγαζια αλλα το εν απου το εχει φθηνοτερα απο ολα εχει εξαντληθει και τα αλλα που το βρηκα το εχουν αρκετα ακριβοτερα!!!!το e shop εννω το ειχε την προηγουμενη εβδομαδα τωρα ειδα οτι το αφαιρεσαν απο τον καταλογο τουσ!!!!!γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.