mindcrime Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Θέλω να παραγγείλω ένα υπολογιστή με κομμάτια που έχω διαλέξει εγώ. Η εφαρμογή που έχει στο site του το πλαίσιο όμως για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει όλα τα κομμάτια που θέλω ενώ είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχουν ασυμβατότητες. Το θέμα είναι ότι θέλω να μου στήσουν τον υπολογιστή αυτοί. Αν διαλέξω τα κομμάτια ένα ένα εκτός της εφαρμογής (απλά προσθήκη στο καλάθι) θα μου στήσουν τον υπολογιστή; Δεν βλέπω κάπου κάποια επιλογή όπως πχ στο e-shop. Για να μου το στήσουν πρέπει να το γράψω στα σχόλια της παραγγελίας ή να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μη σπαταλάς το χρόνο σου με την εφαρμογή του site.. αφού καταλήξεις στα parts που θα συνθέσουν τον υπολογιστή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο και να κάνεις τις απαραίτητες διευκρινήσεις ή να τις μεταφέρεις μέσω σχολίου κατά την ηλεκτρονική παραγγελία. Φυσικά και θα στο στήσουν, αν αυτό θες. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα πρότεινα να συναρμολογήσεις μόνος σου το σύστημα, για τους γνωστούς-άγνωστους λόγους.
mindcrime Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δεν έχω ξαναστήσει pc αλλά ο υπολογιστής δεν είναι για μένα και παρόλο που γενικά τα πειράζω τα μαραφέτια μου, ο χρυσός κανόνας μου είναι ότι σε ξένα πράγματα δεν βάζω χέρι
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Τότε αλλάζει το πράγμα.. σε κάθε περίπτωση πάντως όπως σου είπα και πριν, εννοείται ότι μπορούν να στο στήσουν και δωρεάν. Εδιτ: Σε περίπτωση που είσαι επαρχία έχε υπόψη πως κατά 99.9% λόγω όγκου της παραγγελίας, το Πλαίσιο δε στέλνει με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ, αλλά με εταιρείες μεταφορικής ή courier και πρέπει να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν ξεκινήσει να δρομολογείται η παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.