Προς το περιεχόμενο

Διαμοιρασμος ταχυτητας σε router?

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κανεις ρε παιδιά πως μπορω να μοιράσω την ταχύτητα μου απο το internet?

Δηλαδή να μπορώ να δίνω στον bro μου 1mbps απο τα 4 που ειμαι τώρα?

Δημοσ.

Αν δεν εχει το ρουτερ σου QoS να το ρυθμισεις απο εκει......... βρες το netlimiter pro και εγκατεστησε το εκει που θες να ρυθμισεις

Δημοσ.

Μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος γιατι με ενδιαφερει και μενα πολυ το ζητημα?

εχω ενα Linksys WAG200G και δεν εχω ιδεα τι ειναι το QoS ! :)

Δημοσ.
Αν δεν εχει το ρουτερ σου QoS να το ρυθμισεις απο εκει......... βρες το netlimiter pro και εγκατεστησε το εκει που θες να ρυθμισεις

Καλημέρα.

Έχω το sagem fast 2404 απο τον Οτε.

Που μπορώ να το κοιτάξω αν εχει το παραπάνω?

Δημοσ.

to qos δινει προτερεοτητα δεν δινει bandwidth.μονο το zyxel δινει bandwidth management.οποτε η μονη λυση ειτε με καποιο προγραμμα ειτε με αρκετα ακριβα ρουτερακια η με pc Που θα κανει τον proxy,οποτε ουτε το sagem ουτε καποιο απο τα απλα δινει limitation se kilobytes.τα περισοτερα απλα οριζουν priorites.qos =quality ofservice πχ to http να εχει μεγαλυτερη προτερεοτητα απο τα p2p πχ για να μην γονατιζει.η το voip να εχει την μεγαλυτερη προτερεοτητα για ναμην χαλαει η φωνη

Δημοσ.
to qos δινει προτερεοτητα δεν δινει bandwidth.μονο το zyxel δινει bandwidth management.οποτε η μονη λυση ειτε με καποιο προγραμμα ειτε με αρκετα ακριβα ρουτερακια η με pc Που θα κανει τον proxy,οποτε ουτε το sagem ουτε καποιο απο τα απλα δινει limitation se kilobytes.τα περισοτερα απλα οριζουν priorites.qos =quality ofservice πχ to http να εχει μεγαλυτερη προτερεοτητα απο τα p2p πχ για να μην γονατιζει.η το voip να εχει την μεγαλυτερη προτερεοτητα για ναμην χαλαει η φωνη

Δηλαδή θα πρέπει να πλακώνομαι καθε φορά για να το κλείσει? :rolleyes:

Καμιά αλλη ιδέα υπάρχει?

Δημοσ.

Ααα στο pc που θες να κανεις limit μονο το εγκαθιστας? Δεν μπορω δηλαδη να το εγκαταστησω στο Pc μου που βρισκεται σε home LAN με το pc της αδερφης μου και να κανω διαμοιρασμο της 24ας, 12 σε μενα ας πουμε και 12 στο αλλο? (εχω τα γνωστα προβληματα του τυπου "κλεισε το torrent γιατι ουτε το google δεν μπορω να ανοιξω")

Δημοσ.

ΑΝ ανοιγει τορρεντς......... και 20ΚΒ να δωσεις στην αδερφη σου, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, παλι θα εχεις προβλημα, διοτι τα p2p σοφτς, τερματιζουν τα current connections........ και δε μπορεις να κανεις ουτε καν καλο browsing μετα απο λιγη ωρα. Για ανακεφαλαιωση λοιπον, αν δεν εχεις router με Bandwindth managmenet, μονο το net limiter pro

Δημοσ.

Να εξηγησω λοιπον πιο αναλυτικα.Εχω το Linksys WAG200G. Ειμαστε σε τοπικο LAN με την αδερφη μου. Εγω θελω να εχω ας πουμε γυρω στα 15ΜΒbs απο τη συνδεση για να κατεβαζω torrents και ολες τις υπολοιπες υπηρεσιες του νετ και θελω να αφησω 3ΜΒbs στο αλλο pc μονο για σερφαρισμα. Δηλαδη πολυ απλα θελω να κατεβαζω αβερτα απο τορρεντ εγω και στο αλλο pc το browsing να μην επηρεαζεται καθολου...

Υποθετω βεβαια οτι εφοσον το κανω αυτο, στο δικο μου pc ή μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος απο P2P θα μειωθει απο 1800KBps που ηταν σε 1500 KBps περιπου και αντιστοιχα στο αλλο pc max 300Kbps

Δημοσ.
Δηλαδή θα πρέπει να πλακώνομαι καθε φορά για να το κλείσει? :rolleyes:

Καμιά αλλη ιδέα υπάρχει?

μονο net limiter se ευκολη εκδοχη

To pro δεν ειναι free........ το κατεβαζεις απο γνωστα μαυρα μερη και το εγκαθιστας στο pc που θες να κανεις λιμιτ

απλα θα μπορει αμα θελει η ααδερφη σου να το κλεινει

Ααα στο pc που θες να κανεις limit μονο το εγκαθιστας? Δεν μπορω δηλαδη να το εγκαταστησω στο Pc μου που βρισκεται σε home LAN με το pc της αδερφης μου και να κανω διαμοιρασμο της 24ας, 12 σε μενα ας πουμε και 12 στο αλλο? (εχω τα γνωστα προβληματα του τυπου "κλεισε το torrent γιατι ουτε το google δεν μπορω να ανοιξω")

ναι αυτο θα κανει το net limiteer αλλα ισως χριαστει να ρυθμισεις και qos η στο προγραμμα torrent να μειωσεις ta max connections οπως και το upload.

Να εξηγησω λοιπον πιο αναλυτικα.Εχω το Linksys WAG200G. Ειμαστε σε τοπικο LAN με την αδερφη μου. Εγω θελω να εχω ας πουμε γυρω στα 15ΜΒbs απο τη συνδεση για να κατεβαζω torrents και ολες τις υπολοιπες υπηρεσιες του νετ και θελω να αφησω 3ΜΒbs στο αλλο pc μονο για σερφαρισμα. Δηλαδη πολυ απλα θελω να κατεβαζω αβερτα απο τορρεντ εγω και στο αλλο pc το browsing να μην επηρεαζεται καθολου...

Υποθετω βεβαια οτι εφοσον το κανω αυτο, στο δικο μου pc ή μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος απο P2P θα μειωθει απο 1800KBps που ηταν σε 1500 KBps περιπου και αντιστοιχα στο αλλο pc max 300Kbps

ναι απλα παλι το p2p ,torrent θα εχει μεγαλυτερη προτερεοτητα.παν μετρο αριστον και οχι πολλα downloads η uploads και οχι πολλα connections.και οχιδεν ειναι δωρεαν.το freee net limiterrrrrrrrr den κανει σχεδον τιποτα.απλα βλεπεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...