stefan123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Καλησπερα σε ολους....Εχω φαει τρελο κολλημα σε μια πιστα...Συγκεκριμενα σε ενα σημειο σου ζηταει να εκτελεσεις to rain miracle...Δεν μπορω να παρω τον ρυθμο με τιποτα..Ειναι εντολη του τυπου χ,χχ,χχ και ενω εισαι σε fever mode....Tο εχει κανει καποιος η απλα ειμαι αχρηστος εγω? Και εχω και τον zulu να φωναζει αποπανω...Κατα τα αλλα πολυ διασκεδαστικο και πρωτοτυπο παιχνιδακι που συστεινεται ανεπιφυλακτα...
kostas09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δεν το χω το παιχνιδι αλλα γιατι δεν ψαχνεις στο youtube ας πουμε ή στο google με search:rain miracle πχ.???
stefan123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δεν το χω το παιχνιδι αλλα γιατι δεν ψαχνεις στο youtube ας πουμε ή στο google με search:rain miracle πχ.??? Εχω βρει και βιντεακι οπου υποτιθεται οτι γινεται πανευκολα αλλα σε μενα δεν βγαινει με τιποτα...Απλα ειπα μηπως το εχει πετυχει καποιος απο εδω και γνωριζει ακριβως πως γινεται...Βασικα ειναι θεμα συχρονισμου και παιζεις με δεκατα και με δευτερολεπτα....
kostas09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 α, οκ τοτε..κοιτα και στο http://www.cheatcc.com εχει κωδικους και οδηγους στρατηγικης για πολλα παιχνιδια και μπορει να βρεις καποιο tip..
stefan123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 α, οκ τοτε..κοιτα και στο http://www.cheatcc.com εχει κωδικους και οδηγους στρατηγικης για πολλα παιχνιδια και μπορει να βρεις καποιο tip.. Μπα τελικα δεν βρηκα τιποτα..Αν δεν βρω ρυθμο δεν βλεπω να προχωραω... Προς το παρον τουμπανιαζω τον στρατο ανεβαζοντας στατιστικα στους πολεμιστες μου και ελπιζοντας καποια στιγμη να προχωρησω..Ειδομεν
stefan123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τελικα βρηκα ρυθμο και το τελειωσα μετα απο 70 ωρες παιχνιδιου...Σειρα εχουν τωρα οι υποαποστολες.... Τελειο παιχνιδακι δρασης με πολλα στοιχεια στρατηγικης και πολυ πολυ μουσικη...Συστεινεται για κατι διαφορετικο,ευχαριστο και πρωτοτυπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.