snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια εχω καποιο site και θελω να βαλω σε ενα σημειο καποιο flash να παιζει. Δεν θελω ολοκληρη την σελιδα σε flash, η σελιδα ειναι ηδη σχεδιασμενη απλα θελω να συνοψισω καποια κειμενα σε ενα εισαγωγικο flash που θα παιζει στην αρχηκη σελιδα. Για να γινω πιο σαφης κατασκευαζω μια σελιδα με ενος πελατη, εχω φτιαξει τα μενου και τις υποσελιδες μου αλλα δεν εχω υλικο για το τι θα βαλω στη αρχικη. Παλια ειχα βρει ενα site που εδινε καποια δωρεαν flash που με λιγη παραμετροποιηση εκαναν ακριβως αυτο που ζηταω. Αν εχει κανεις να προτεινει καποιο τετοιο site θα του ημουν υποχρεος . Αν ηταν δωρεαν θα ηταν ακομα καλυτερα.
snik Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δυστυχως δεν βρηκα κατι εκει... λαθος ορολογια εγραψα στην αρχη δεν ψαχνω flash intro αλλα καποιο flash movie πχ 600χ400 που να εχει καποια εφεδακια και καποια περιοχη για να γραψω 2-3 περιπου σειρες κειμενο. Ειχα βρει ενα site πιο παλια αλλα δυστυχως το εχασα
Dj Jacob Z Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα αν θες να ασχοληθείς σοβαρά να κάτσεις να μάθεις το Flash Professional της Adobe και θα μπορείς σίγουρα να κάνεις αυτό που ζητάς
alexandr0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Το flashden.net έχει αρκετά με πληρωμή (αρκετά φτηνά)
snik Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κοιτα dj jacob z η καλυτερη λυση ειναι αυτη και το εχω στο προγραμμα να το μαθω καποια στιγμη αλλα αυτον τον καιρο εχω αλλες προτεραιοτητες. Ευχαριστω παιδια τελικα το βολεψα αλλιως, εφτιαξα ενα slideshow με εικονες και του αρεσε του πελατη οποτε ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.