Προς το περιεχόμενο

dhmiourgia site

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

re paidia thelw na ftiaxw ena site ala den exw gnwseis panw sto thema,mporeite na me bohthisete legodas mou se pia dieythinsh na mpw gia na kanoun host to site mou,de thelw pola 5-6 foto tha balw,akoma an xerei kaneis pios einai o pio eykolos tropos gia na dhmiourgisw to site

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ikarioti an theleis na anewaseis mono fotos yparxoun eidika sites pou ginesai melos kai anewazeis poli eykola oses fotos thes. Den thymamai akribeis dieythinseis alla psakse sto google opou sigoura tha yparxoun. An pantos theleis na ftiakseis kainourgia selida apo tin arxi fantazomai na gnorizeis to frontpage opou omos me ligi meleti tha mporeiseis na ftiakseis ena kalo apotelesma.

Oson afora to oikonomiko, to site me to upload mono fotos ksero oti einai dorean. Tora gia ta alla den to exo psaksei to thema.

eyxaristw file mou foto thelw na anebasw&kamia dyo paragrafous.rwtaw epeidh blepw oloi kai exoun apo mia selida,ales ksekinane apo pathfinder kai ta loipa,etsi loipon opoios exei gnwseis sto thema as bohthisei eyxaristw

Μέσα από το Google μπορείς να βρεις πολλές διευθύνσεις για Free hosting αλλά μπορώ να σου δώσω αυτήν που χρησιμοποιώ εγώ www.netfirms.com

Πάντως να ξέρεις ένα πράγμα ότι αν δεν πληρώσεις

μπορεί το site σου να μην δημοσιευτεί ποτέ.

Τώρα εμένα δημοσιεύτηκε για σένα ευχομαι καλή επιτυχία.

Ξαναδοκίμασε εγώ έχω εκδόση το site μου δωρεάν σε αυτήν την διύθυνση που σου έδωσα κάτι δεν κάνεις σωστά.Το Ικαρι.ώτης δεν είναι nick είμαι Καριώτης

Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού θές να ανεβάσεις κάτι τόσο μικρό όπως λές με λίγες φώτο και κάνα δύο παραγράφους δεν το κάνεις στο pathfinder;

Σου δίνει χώρο 12mb ο οποίος είναι υπέραρκετός για αυτά που λές....

Έλα ρε πατρίδα χαθήκαμε. Λοιπόν δες τι θα κάνεις όσο αφορά την διεύθυνση που σου έδωσα.

1.Πας www.netfirms.com και η πρώτη σου δουλειά είναι να κάνεις ένα Domain name (στο κίτρινο πλαίσιο στο κέντρο της σελίδας) πατάς SUBMIT.

Αν το Domain name δετ το έχει κάποιος άλλος σου λέει συγχαρυτήρια και σε πάει στην άλλη σελίδα για να διαλέξεις hosting plan από τα τέσσερα που εμφανίζονται εσύ διαλέγεις αυτό που κάτω δεξιά γράφει free το τσεκάρεις και μετά τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.Αν και πάλι δεν το καταφέρεις,που δεν το πιστεύω, στείλε μου την διύθυνση σου (e-mail)να σου φτιάξω εγώ τη κατάσταση.Καλή επιτυχία. Υ.Γ Από ποιό μέρος της Ικαρίας είσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...