Προς το περιεχόμενο

επαγγελματικες λυσεις

psycoclan1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατα καιρους σε τακτα χρονικα διαστηματα βλεπω ερωτησεις του στυλ : η εταιρια μου θελει ιντερνετ ή αυτη η εγκατασταση πως θα γινει για να εχουν οι υπαλληλοι ιντερνετ ή ξενοδοχειακη μοναδα ζηταει λυση στο θεμα του ιντερνετ!!

η απορια μου ειναι η εξης? εγω ως εμπειροτεχνης ασχετος πιτσιρικος αν απαντησω στον ασχετο υπευθυνο δικτυα της εν λογω εταιριας και το ενστερνιστει και παει και το εφαρμοσει και ******** το συμπαν στο χωρο ποιος θα φταιει???

δλδ ενταξει να πουμε την αποψη μας για ενα routerακι μεσα σε σπιτι-ιδιωτικο χωρο αλλα ποιος απο εδω μεσα εργαζεται καθαρα πανω σε εγκαταστασεις δικτυων και για ποιο λογο να προσφερει γνωσεις σε καποιον που θα βγαλει εκατομυρια απο αυτη την απαντηση???

οι περισσοτερες εταιριες εμφανιζουν προβληματα στα δικτυα τους επειδη ο ασχετος που συστηθηκε ως τεχνικος πηρε τη μιζα του πηγε σε super market υπολογιστων, ζητησε απο τον ανειδικευτο πωλητη να του δωσει κατι για.....ιντερνετ, το εγκατεστησε με τα ελαχιστα που ξερει και μετα οταν οι εταιριες τρεχουν, αυτοι οι τυποι γινονται καπνος!

λοιπον?? τι εχετε να μου απαντησετε πανω σε αυτο? δινει κανενας επαγγελματικες λυσεις ή απλα οτι εχει βαλει στο σπιτι του το προτεινει? και γιατι προτρεπονται οι ασχετοι τυχοδιωκτες να ψαχνουν σε forums ερασιτεχνων?

Δημοσ.

Εδώ είναι forum κουβέντα γίνετε. Αν δίναμε επαγγελματικές λύσεις θα κόβαμε και τιμολόγια με κάθε απάντηση.

Δημοσ.
κατα καιρους σε τακτα χρονικα διαστηματα βλεπω ερωτησεις του στυλ : η εταιρια μου θελει ιντερνετ ή αυτη η εγκατασταση πως θα γινει για να εχουν οι υπαλληλοι ιντερνετ ή ξενοδοχειακη μοναδα ζηταει λυση στο θεμα του ιντερνετ!!

η απορια μου ειναι η εξης? εγω ως εμπειροτεχνης ασχετος πιτσιρικος αν απαντησω στον ασχετο υπευθυνο δικτυα της εν λογω εταιριας και το ενστερνιστει και παει και το εφαρμοσει και ******** το συμπαν στο χωρο ποιος θα φταιει???

δλδ ενταξει να πουμε την αποψη μας για ενα routerακι μεσα σε σπιτι-ιδιωτικο χωρο αλλα ποιος απο εδω μεσα εργαζεται καθαρα πανω σε εγκαταστασεις δικτυων και για ποιο λογο να προσφερει γνωσεις σε καποιον που θα βγαλει εκατομυρια απο αυτη την απαντηση???

οι περισσοτερες εταιριες εμφανιζουν προβληματα στα δικτυα τους επειδη ο ασχετος που συστηθηκε ως τεχνικος πηρε τη μιζα του πηγε σε super market υπολογιστων, ζητησε απο τον ανειδικευτο πωλητη να του δωσει κατι για.....ιντερνετ, το εγκατεστησε με τα ελαχιστα που ξερει και μετα οταν οι εταιριες τρεχουν, αυτοι οι τυποι γινονται καπνος!

λοιπον?? τι εχετε να μου απαντησετε πανω σε αυτο? δινει κανενας επαγγελματικες λυσεις ή απλα οτι εχει βαλει στο σπιτι του το προτεινει? και γιατι προτρεπονται οι ασχετοι τυχοδιωκτες να ψαχνουν σε forums ερασιτεχνων?

Kι' εσύ τι ζόρι τραβάς?

Ο καθένας μπορεί να ρωτάει ότι θέλει, και όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει απαντά.

.

Δημοσ.

Φίλε εδώ γίνετε κουβέντα και δίνονται κάποιες λύσεις σε παρόμοια περιστατικά.Και όπως βλέπεις για να υπάρχει τόσο συμμετοχή άρα κάτι γίνετε.Στο κάτω κάτω για προσωπικά προβλήματα και απορίες μιλάμε οχι για προβλήματα Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.Τώρα γι αυτό που ρωτάς αν κάποια μεγάλη επιχείρηση μπει στο Φόρουμ για να λύσει το πρόβλημά της και δεν πάει σε κάποιο ιδικό αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Δημοσ.

Γιατι να φταιει αυτος που δινει τη γνωμη του αφιλοκερδως και ανεπισημα? Φυσικα την ευθυνη την αναλαμβανει 100% ο ενδιαφερομενος αρμοδιος.

Τωρα αν η επιχειρηση ειναι τοσο μικρη που δεν χρειαζεται καν δομημενη καλωδιωση μεσα στο κτιριο και τους βολευει μια DSL συνδεση, δεν διαφερουν και τοσο τα πραγματα απο ενα σπιτικο στησιμο. Και ειναι η μονη περιπτωση που στεκει ωστε ο "τυχοδιωκτης" να καταφερει να το στησει μονος του

Δημοσ.

κανενα ζορι δε τραβαω! ισα ισα βλεπω ορισμενα threads και γελαω!

να τωρα ειδα 2 στην τυχη

3οροφο ξενοδοχειο ζηταει λυση : http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313876

εταιρεια στεγαζεται σε 4οροφη οικοδομη : http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314726

γελαω μ αυτους που εχουν αναλαβει να διεκπερεοσουν ενα εργο και ζηταν τη βοηθεια μου και αλλων παιδιων που εδω μεσα απλως κανουμε το hobby μας! μηπως θα πρεπε να το δουμε επαγγελματικα?

εννοειται οτι δεν ευθυνομαστε εμεις και katsikoula εκτιμω ολα τα παιδια που δινουν τις πολυτιμες πληροφοριες τους οχι μονο στα δικτυα αλλα σε ολα τα θεματα εδω μεσα!

πολυ απλα αυτα τα threads ειναι ενδειξεις οτι οι δουλειες στην ελλαδα γινονται στο ποδι και με ερασιτεχνικη προσεγγιση και για μενα που ειμαι 21 χρονων και τωρα βγαινω στον χωρο της εργασιας και βλεπω αυτα τα πραγματα με κανει να σκεφτομαι πολλα!!!

Δημοσ.

φιλε επειδη ειδα αναφορα στο δικο μου thread να σου πω το εξης.

1) εγω ειμαι ο ιδιοκτητης αυτου που εσυ αποκαλεις ξενοδοχειο και απλα σου λεω οτι ειναι μια μικρη επιχειρηση 10 δωματιων που δουλευει full περι του ενος μηνα.

2) προσπαθω να βρω μια λυση με αυτα που εγω γνωριζω και προσπαθωντας να περιορισω οσο κατα το δυνατον λιγοτερο των χρηματων που θα δωσω γι αυτο θελω να βαλω και dsl on a box και οχι αοριστου χρονου.

3) στο μερος που ειμαι δεν υπαρχει καποια εταιρεια που να ασχολειται αποκλειστικα με αυτο και για να φερω καποια απο τη καβαλα θα πληρωσω αρκετα χρηματα.

4) το νετ θα ειναι μια free παροχη απο μενα προς τους ενοικιαστες ωστε να μπορουν να βλεπουν ενα mail ή να ακουν τον αγαπημενο τους σταθμο ή να διαβαζουν την εφημεριδα τους.

τωρα αν εσυ νομιζεις πως εγω απο αυτα θα βγαλω τα τρελα μυρια ε εισαι οχι απλα βαθια νυχτωμενος εισαι και κακοβουλος διοτι χωρις να ξερεις ακους τριωροφο και νομιζεις οτι εχουμε την επιχειρηση 100 δωματιων. αμα θες ελα να σε παρω να δουλεψεις.

ετσι πριν κανεις κριτικη ρωτα λιγο τον εαυτο σου γιατι αραγε τα παιδια αυτα ζηταν πληροφοριες και βοηθεια σε αυτο το forum και δεν παν στην αντιστοιχη εταιρεια? μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα και πολυ απλα μη μας κατηγορεις για προχειροτητες ερασιτεχνισμους και οτι αλλο λες. ναι ειμαστε ερασιτεχνες διοτι δεν εχουμε στο ξαναλεω ξενοδοχεια με πισινες πορτιεριδες αιθουσες συνεδριασεων κλπ κλπ που σε χρεωνουν το νετ. εχουμε μια μικρη ιδιωτικη επιχειρηση και απο αυτη προσπαθουμε να βγαλουμε ενα επιπλεον ποσο για να τα βγαλουμε περα ολο τον υπολοιπο χρονο μαζι με τη δουλεια.

εισαι 21 χρονων οταν θα κανεις τη δικη σου δουλεια να δεις ποσα πολλα πραγμαμτα θα ψαχνεις να τα κανεις μονο σου για να γλυτωσεις απο οπου μπορεις. μετα τα ξαναλεμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...