Προς το περιεχόμενο

Ποιό τροφοδοτικό(ATI 3850 AGP)

marioboni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε τα έχω βρει απλά δεν ξέρω στην μετάφραση τι γίνεται.μπερδεύτηκα.δεν είμαι και πολύ του χώρου.έχω χαθεί τα τελευταία 5+ χρόνια

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι 3850/3870 καλύπτονται από τα 30Α που βγάζει στην 12αρα γραμμή του το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, θέλουν recommended (όχι minimun δλδ) 28A.

Συμφωνώ με τον Thresh. 30A είναι πολύ καλά! Μη σε ξεγελούν τα watt που γράφει το τροφοδοτικό. Μεγάλο ρόλο παίζει και το πόσα Ambere βγάζει η 12άρα για την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

το premier 450(wanna be), μολις παρεδωσε πνευμα μετα απο μερικες μερες συνεργασία με μια 8800...μακρια!

Δημοσ.

ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το corsair που προτάθηκε πριν αλλά σε άλλο φόρουμ μου είπανε πως βασίζεται σε παλιό μοντέλλο και υπάρχουν καλύτερες προτάσεις

Δημοσ.
ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το corsair που προτάθηκε πριν αλλά σε άλλο φόρουμ μου είπανε πως βασίζεται σε παλιό μοντέλλο και υπάρχουν καλύτερες προτάσεις

ναι και;101010

Δημοσ.

περιμένω να μου πούνε

στις αγγελίες υπάρχει ένα corsair 620 σειράς ΗΧ και έκανα μια ερώτηση να δω τι παίζει

τελικά τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου

• Super Moderators
Δημοσ.

και το Corsair 620w κωλολέει απλά δεν αξίζει να το πάρεις για το σύστημά σου

Δημοσ.

θα περιμένω να μου πούνε στο ιμέιλ τι παίζει ακριβώς και θα πάρω ένα από τα 2 μάλλον αφού δεν παίζει άλλη λύση

Δημοσ.

Το PC P&C έχει μία 12άρα με 35Α, ενώ το Enermax έχει 3 12άρες με 22Α η καθεμιά, αλλά combined βγάζει 33Α ( χμμ, κάπως λίγα δεν είναι; )

Βασικά ο eSATA πρότεινε το 525άρι Enermax, το οποίο βγάζει 40Α combined.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...